Arzum AR4092 Olimpia Line Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4092 Olimpia Line Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(110 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.10.2023

    Ben AR4092 OLİMPİA LİNE CYCLONE elektrik süpürgesinden 2 adet aldım. bir tane kızıma bir tane kendime ilk kullanımdan 2-3 ay sonra ikiside birkaç hafta arayla bozuldu, servise götürdüm motorları yanmış. Garanti döneminde olduğu için yaptırdım. fakat 15-16 ay sonra bir tanesi tekrar bozuldu servise götürdüm yine motoru yanmış. garanti süresi bittiği için 1200 tl civarı tamir ücreti olduğunu söylediler yaptırmadım. 85 TL arıza tespit ücreti ödedim. hepa filtreleri 6 ayda bir değişmesi gerekiyormuş filtre fiyatı 310 tl. Bu markaya bu parayı vermeye değmez. almadan önce araştırın, diğer alternatiflerini düşünün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.02.2022
    Beklediğimden ağır

    Olumlu yönleri: Cekim gucu iyi ama kullanirken sizi yoruyor biraz. Fiyat performans olarak alinabilecek bir ürün, tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Ürün kilo olarak bekledigimden ağır bir ürün, hafif değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tahmin ettiğim gibi sessiz ve güçlü, daha iyisi olduğu için 4 yıldız verdim parasını hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı kargo çok sevdim teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    çok güzel kampanya

    Olumlu yönleri: çok güzel performans ve fiyatı satıcı ve GittiGidiyor teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi eşim çok beğenmişti. Hemen sipariş verdik. Çok güzel bir ürün. Güçlü bir çalışma performansı var. Çok fazla elektrik harcamıyor. Toz haznesinin kapasitesi 2.2 lt. ve uzun süre gidiyor. Toz haznesi dolduğunda kolaylıkla hazne boşaltılabiliyor. Çok büyük olmadığı için yatar pozisyonda fazla yer kaplamadan saklanabiliyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi sesi az ama boru kısmı biraz çin malı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    süper ürün hızlı kargo teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 20.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekim gücü iyi değil plastiği kalitesiz tutma yerinden hava çıkıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    f/p harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün Zamanında Hasarsız, Eksizsiz ve Zamanında Ulaştı. Gerçekten Çok Güzel Pişman Olamadığımız Bi Ürün Süpürge Yaparken Kollarınız Yorulabilir :} Çok İyi Çekiyor Halıyı Bırakmıyor :}

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hediye olarak aldık çok beğenildi tavsiye ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika ötesi

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    harika kesinlikle alınsın paketleme de çok güzel teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyat uygun gibi görüşmede bu fiyata daha iyi süpürgeler bulunabilir . Ayarı yok süpürge çalışınca halıya yapışıyor . Değişen başlık yok halı ve yer değiştirme başlığı kısacası eski süpürgeler gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İşe gidip geldikten sonra çocukların ortalığı dağıtmasından sonra elektrikli süpürgeye ihtiyaç oluyor. Bu sebeple de kaliteli bir makine olsun istedim. Arzum'un Olimpia Line Cyclone serisi inanılmaz gerçekten. Muhteşem bir ürün. Her zaman kısa sürede toz bırakmıyor. Bu sebeple de iyi ki tercih etmişim. İstediğim tarzda. Renk seçenekleri de süper. Beklntimi karşılayan bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Çekiş gücü iyi bir süpürge. Ancak çok gürültülü. Bütün evi saran büyük bir gürültü makinesi gibi. Boru kısmında çekiş gücünü ayarlayan yer de hava kaçırma meydana geliyor. Filtre setleri de el yakıyor. Tabi bulması da ayrı bir sıkıntı. Kısa vade de iyi uzun vade de tavsiye etmeyeceğim bir süpürge. Ben memnun kalmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Sesli

    Olumsuz yönleri: Çok fazla ses yapıyor. Nedenini anlamadım. Arzum' un ürünlerini genelde beğeniyorum. Bu tarz bir problem yaşayacağımı hiç tahmin etmemiştim. Hayal kırıklığı yaşadım. Eşim memnun kaldı aslında. Çekiş gücü iyi. Güzel temizliyor fakat bu kadar ses yapması rahatsız edici. Bu yüzden iade edip farklı bir model almayı düşünüyoruz. Ürünü beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel şık kullanımı kolay ve hafif sesi çok fazla değil yani rahatsız etmiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekiş gücü mükemmel. kullanışlı bir makine begendim. yanlız toz haznesi kapağı çok kalitesiz bosaltirken yerinden çıkıp düşüyor. tırnakların hemen kurtuluyor. kibar davranmak gerekecek. uzun ömürlü durmuyor. ilerleyen zamanda sorun olacak gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4092 Olimpia Line Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4092 Olimpia Line Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat