Dyson Big Ball Allergy 2 600 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Yorumları

Dyson Big Ball Allergy 2 600 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1114 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ilgisiz gittigidiyor

    Olumsuz yönleri: Ürünü aldıktan sonra yaşadığım sorunda GittiGidiyor ilgilenmedi satıcıyla görüşün dediler büyük bir hayal kırıklığı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    dyson

    Olumlu yönleri: Tozları çok güzel çekiyor özellikle alerjen yapıdakilere tavsiye u

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Kullanışlı değil

    Olumlu yönleri: olumlu olarak sadece alerji özelliği var yazıyor. onun dısında ucuz plastık cabuk kırılabılır hıssı var Olumsuz yönleri: bayan için çok ağır ve çabuk kırılabilir çatlayabilir plastıkten üretilmiş. bu fiyata malzeme ucuzuğuna neden gidilmiş anlamadım. A101'deki makine ile aynı. ev tozuna alerjim olduğu için aldım normal süpürgelerden fark görmedim. başka modelleri tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten 10 numara , kargo bugün sonra teslim etti. Ancak satıcı firma ürün faturasını çok düşük göstermiş sıkıntı var....

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün biraz hantal,kullanımı o kadar da kolay değil. Ancak temizlemesi gayet iyi. Alacaklara tavsiyem önce teşhir ürünlerinden bir deneme yapsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum Ürün o kadar çok çekiyorki düşük seviyede bile hareket ettirmekte zorluyor eşim kullanamıyor o yüzden başlık değiştirmeyi düşünüyorum başlığın hava girişleri yetersiz kalıyor ve halıya yapışıyor döner başlık modeli 966043-15 başlık aldım bakalım bu gelince cözüm bulur sac kıl tüy bu tarz şeyler,i icine cekemiyor bir araya topluyor bu üründe bence tek sorun başlık plastik aksamı orta derece ama kötü kesinlikle degil cekişten dolayı fala güc uyguladığınız için kolcak ince kalıyor kırılacakmış gibi hissiyat veiyor ama dayanıklı genel acma ve kablo sarma tuşlarıda biraz ince nazik kullanımlar icin öyle eski süpürgelerdeki gibi ayakla ac kapa yapmaya müsait değil yani illa elle kapayacaksın genel olarak güzel bu saydığım sıkıntıları var bunları göz önüde bulundurup öyle karar verin neticede dyson marka kötü hicbir şekilde değil sadece eksik

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika süper ürün kesinlikle tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2021
    Dyson

    Olumlu yönleri: süper ötesi temizliğin tek markası

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyizim için aldım gelir gelmez denemek için hemen kullanım sağladım . Tabi ki her süpürge ilk kullanışta yoğun ve güzel çeker ama bir gün önce süpürdüğüm halıyı bir gün sonra dyson ile denedim ve çıkan toz görsellerde . İlk kullanımda epey memnun kaldım parçaların takılıp çıkarılması çok basit . Halıyı sıkı tutma kısmı ayarlanabiliyor yani yormuyor kolunuzu ayarını kendinize göre yapınca . Umarım devamlı kullanımımda da aynı performansı alırım ve uzun seneler kullanabilirim . Dyson markasına göre epey iyi bir fiyata aldım .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel paketlenmişti ve 1 gün sonra teslim aldım, teşekkürler.Sadece pneumatic başlığı var, genel temizlik için,onu çok konforlu bulmadım.Ayarladığım emiş gücünü korumuyor.Farklı bir başlık sipariş ettim, umarım beklentimi karşılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok merak ediyordum yorumlardan dolayı. Gerçekten mükemmel çekiş gucu

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 1 günde elime ulaştı, çekişi iyi başlık ve sap kısmı daha ergonomik olabilirdiçekim kuvvetinden sanırım çok kolay süpürülmüyor, tek bir ana başlık var diğer modellere göre başlıklar eksik diğerleri ne kadar lazım olur bilemiyorum ama fabrikasyon hatası var her yerinde fotoğraflarda mevcut umarım ilgilenirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Orjinal ürün kargo hızlı ve sağlam harika çekim gücü var tambur performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata bu kalite ve emiş gücü mükemmel ancak ürün daha önce kullandığım modele göre daha ağır ve toz haznesi boşaltma şekli çok pratik değil bana kalırsa. Ama daha önce bir Dyson kullanmadıysanız kesinlikle kaçırmayın başlık ve emiş gücü olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce Philips kullandım (sulu) , süpürülen yerden bile inanılmaz toz çekiyor değişik bir mühendislikle yapılmış

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürgesini Mercedesi Hem kendime aldım,hem kızlarıma aldım.Herkes mutlu ve memnun.Süpurge deyince Akla Dyson gelir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz basit gibi eskilerine nazaran kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Başlık sayısı az o nedenle tercih etmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Piyasadaki muadilleri ile karşılaştırıldığında ürünün kalitesi, çekiş gücü, dayanıklılığı ve şıklığı gerçekten çok ayrı bir noktada. Daha önceden kullandıklarım süpürge değilmiş düşüncesi oluşturuyor insanda. Olumsuz olarak söyleyebileceklerim; kendi evimde evcil hayvanlarımız olduğu için Animal Pro 2 kullanıyorken annemler için o kadarına gerek olmadığını düşünerek Allergy 2'yi satın aldık. Ürünün çekiş gücü gibi özellikleri neredeyse aynı fakat Animal Pro 2'deki sert zeminler için başlık, mini türbin başlığı gibi başlıklarının olmaması bize yetersiz hissettirdi. Orjinal ek başlıklar şu an Dyson'un kendi websitesinde bile stokta görünmemekte. Alışverişimi şimdiki aklım ile yapıyor olsam üzerine biraz daha ekleyip ek başlık ve aparatların daha çok olduğu bir alternatifini almayı tercih ederdim. Yine de alışverişimiz genel olarak olumlu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye olarak aldim ve cok memnun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson Big Ball Allergy 2 600 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson Big Ball Allergy 2 600 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat