Dyson DC52 Cinetic Big Ball 2 Parquet 700 W Toz Torbasız Elektirkli Süpürge Yorumları

Dyson DC52 Cinetic Big Ball 2 Parquet 700 W Toz Torbasız Elektirkli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı kargo, muhteşem süpürge

    Ürünü Nida elektronik satıcısından aldım. HB ve nida elektroniğe hızlı kargo için teşekkür ediyorum. ürüne söyleyecek sözüm yok. bence süpürgelerin kralı. Dyson v6'da kullanıyorum. ondan da çok memnun kalınca bunu alayım dedim. uzun yıllar kullanmayı ümit ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dyson'dan Başkası Yalan :)

    Evimizde 15 yıldır Dyson marka süpürge kullanıyoruz. Aşırı memnunuz. Çeyizim için de süpürge bakarken Dyson'dan başka bir markayı almayı dahi düşünmedim. Ürünü hızlı, güvenilir ve sorunsuz bir şekilde tarafıma ulaştırdığı için İnce Hesap mağazasına teşekkür ederim. Henüz ürünü tecrübe etme şansım olmadı. Ancak çok memnun kalacağımdan adım kadar eminim. Özellikle benim gibi bel fıtığı ameliyatlı iseniz ya da bel fıtığınız varsa Dyson işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Güç uygulamadan süpürmenin yolu Dyson'dan geçer :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika bir urun Almati düşünenlere kesinlike tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Uzun zamandır takip ederek ürünü aldım. Eski Bosch marka toz torbalı süpürgemle temizlikçi ablamız evi temizledikten hemen sonra Dyson'la denedim. Haznenin 4'de 1'lik kısmı doldu. Kir haznesi bahsedildiği kadar tek tuşla el değmeden açılmıyor. Kapağın hazneyi izole ettiği kauçuk çeperi nedeniyle düğmeye bastıktan sonra el ile kapağı serbest bırakmak gerekiyor ki önemli bir eksiklik değil bence. En önemli kusuru sizi takip edememesi. Tekerlek sistemi maalesef zayıf. Kendi kablosunun dahi üzerinden küçük kuvvetli çekişlerle geçemiyor. Köşelere takıldığında tekerlekleri kolayca yönelmiyor. Bu konuda çok daha ergonomik olmasını beklerdim. Çekiş gücü çok yüksek olmasına rağmen halıda sürmek çok rahat ve kolay. İnce kilimlerin git gel hareketi sırasında başlığa yapışarak kalkmaması için elinizin altında çekişi zayıflatan bir pim var. Aynı zamanda perdeleri süpürürken de kullanılabiliyor. Güzel bir fonksiyon. Boru içlerinde zamanla uzun saçlar birikebiliyor, arada söküp temizlemek gerekiyor. Kir haznesini siklon mekanizmasından tek tuşla ayırarak yıkayabiliyorsunuz. Boru ve başlıkların malzeme kaliteleri çok üst düzey. Uzun yıllar sağlam kalacağını hissettiriyor. Tüm parçaların takıp çıkarma işlemleri son derece basit ve rahat. Ancak teleskopik borunun uzama kısalma düğmesi bence mühendislik hatası. İşlem yapmak için boruyu alt kısmından tutarak düğmesine basmak gerekiyor. Kablosu oldukça yeterli uzunlukta ve çek bırak şeklinde değil, düğmeyle sarılıyor bu da bence çok önemli. Önceki süpürgemde kablo menzilini zorladığım zaman kablo geri sarmaya başlıyordu ve tekrar uzatmak eziyete dönüşüyordu. Açma kapama ve kablo sarma düğmeleri ayakla kolayca basmak için fazla küçük ve mutlaka eğilerek elle düğmeleri kontrol etmek gerekiyor. Genel olarak üründen çok memnunum. Çok uygun bir fiyata almıştım ancak normal liste fiyatlarıyla alsam üründen çok daha fazlasını beklerdim. En uygun fiyatların Hepsiburada'da olduğunu yazmaya zaten gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2020
    Dyson

    Dyson ve diğer elektrik süpürgeleri.

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2020
    dyson

    ilk günler beğendik... daha sonra kullanım deneyimleri bakılacak.. belki 1 aparat alınacak

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2020
    Mükemmel firma mükemmel ürün

    Ürün zaten istediğim bir üründü cok iyi karar verdim almak isteyenlere tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2019
    dyson

    süpürge iyi çekim gücüne sahip fakat bence kullanımı pratik değil.Çünkü hazne toz tutuyor bu durumda her kullanım sonrası tozunun alınması gerekiyor.Gövdesi ağır hortumdan çekip arkadan kolayca sürüklenmiyor. Diğer taraftan kullanım kılavuzunda un , kum vb.çekmeyin diyor.Bu benim oldukça garipsediğim bir şey oldu.Herşeyi çekebilmeliyim bir süpürgeyle.O kadar para verdikten sonra insan her türlü süpürmeyi rahatlıkla yapamazsa böyle bir makinaya hiç gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2019
    Süper

    Mükemmel bir ürün ve markası bir adet de şarjlı alacağım

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2019
    bence harika

    tek kelime yazarım . Alın ve görün her şekilde mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2019
    İyi Süpürge

    Ben süpürgeden memnun kaldım. İlk kullanmada yeni yıkamadan gelen halılarımızın rengi açıldı, gerçekten inanılmaz. Yalnız evinde kedi köpek besleyen ve almayı düşünen kişiler animal pro2'ye yönelmeli. Genelde her şeyi süpürse de, gömülü tüyleri çıkarttıktan sonra, halıdan söküp almakta zorlanıyor makine. O yüzden animal pro ile gelen diğer başlığı da edineceğim. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2019

    sesi az çok gürültülü değil. Sanki çok kuvvetli bir çekimi yokmuş izlenimi verse de bana ilk başta çok sağlam bir temizlik yaptığını söyleye bilirim. Ürün orijinal mağaza güvenilir.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2019
    Big ball 2

    Ürün kullanışlı çekişi güzel ilerleyen günlerde ne gösterecek göreceğiz bakalım

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2019

    henuz kullanmaya baslamadim ama tasarimi cok guzel hap gibi tahmin ettigim kadar agir degil malzeme kalitesi de iyi ve tum parcalar eksiksiz elime ulasti👍

  • NI1 aracılığıyla, 20.07.2019
    dyson v8

    fiyat pahalı olabilir ancak hakediyor müthiş makina

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2019
    mükemmel çekim, hafif ve kullanışlı

    süpürgeyi kullandıktan sonra yorum yapmak istedim süpürge in harika bir çekim gücü var evimden çıkan kirlere inanamadım evi süpürdükten sonra evin havası bile değişti süpürgenin başlığının altında yer alan kırmızı şeritleri bir tanesi süpürge sonrası çıktı ürün 5 yıl garanti kapsamında olması sebebi ile dyson müşteri hizmetleri hiç bir sorun yaratmadan başlığı yenisi ile değiştirdi. düşünmeden alınacak bir ürün kesinlikle tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2019

    Ürün beklediğimden sessiz, halıda emiş gücü çok iyi ancak parke üzerinde aynı gücü hissedemedim. Haznesi hemen doluyor. Günlük olarak boşaltmak gerekiyor. Diğer aparatlarını henüz kullanmadım.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2019
    Başarılı

    Ürünü anlatmaya gerek yok iki adet aldım. Hem üründen hem de satıcıdan gayet memnunum. Teşekkür ederim stradabilisim.

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2019
    Harika

    evinizde Dyson yoksa evim temiz demeyin. 135 m2 evi dip köşe full şarj ile rahatlıkla çıkartabiliyorsunuz. Normal süpürge kullanmanıza gerek yok

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2019
    Parasını hakediyor.

    Söze gerek yok kaliteli ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC52 Cinetic Big Ball 2 Parquet 700 W Toz Torbasız Elektirkli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC52 Cinetic Big Ball 2 Parquet 700 W Toz Torbasız Elektirkli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat