Kärcher Wd 6 P Premium Çok Amaçlı Elektrikli Süpürge, Sarı Yorumları

Kärcher Wd 6 P Premium Çok Amaçlı Elektrikli Süpürge, Sarı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 01.10.2021
    İndirimleri kovalayın

    İndirimli fiyattan aldığım için memnunum. Filtre kısmından hava sızdırıyor ama onun dışında malzeme kalitesi ve çekiş performansı gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Ürünü Neoldu'nun youtube kanalında inceleme videosunda gördüm ve tereddütle aldım ancak kesinlikle harika bir ürün öneriyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    harika çekiş fakat hortum soketleri amatör kalmış cihazın profesyonelliği yanında

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2020

    Karcher ismi yeter aslinda. Belki renkleri diger rakipleri kadar havali degil ama dayanikliligi, kalitesi ve supurgeden beklenen ve yapmasi gerekeni en iyi sekilde yapmasi bize fazlasiyla yeterli. Aldiktan sonra 1 kere kullandik, daha fazla kullanim sonrasi yine yorum yapariz. Garanti belgesini kutuda bulamadim ama sanirim faturasi yeterlidir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kärcher Wd 6 P Premium Çok Amaçlı Elektrikli Süpürge, Sarı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kärcher Wd 6 P Premium Çok Amaçlı Elektrikli Süpürge, Sarı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat