Philips GC6833-30 Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC6833-30 Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(539 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ütü yapmak bu kadar kolay mıydı?

    Yaklaşık 1 ay önce tanıştığım, Philips PerfectCare Compact Essential Buhar Kazanlı Ütü, ütü yapma deneyimimi tamamen değiştirdi. Genel olarak, keyif aldığım bir aktivite olan ütü yapmak, bugüne kadar aslında bir zulümmüş dedirtti bu ütü bana. Ütülenebilen her türlü kumaşta, ayar değiştirmeden son derece hızlı ve kolay bir şekilde ütü yapılabiliyor. Dikey ütüleme özelliği sayesinde, askıda, çok hızlı ve mükemmel bir ütüleme yapılıyor. Daha önceleri, takım elbiselerimi kuru temizleme ve ütü için dışarı gönderirken, artık evde çok kolay ve düzgün ütüleyebiliyorum. Bu da ekstra zaman ve para tasarrufu sağlıyor. Her seferinde beni şaşırtan düzgünlükte ve mükemmel bir ütü deneyimi yaşıyorum. Tebrikler Philips ve teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ütü yapmak artık daha kolay daha keyifli

    Daha önce normal buharlı ütü kullanıyordum ve ütü yapmak saatlerimi alıyordu.Artık ütü yapmak daha kolay ve daha keyifli.Kol ağrısı yaşamadan kırışıklıkları daha kolay açarak işimi daha çabuk bitirebiliyorum.Ütüye başlarken 1.3 litre hacmindeki geniş su haznesine doldurduğum su ile bütün ütümü bitirebiliyorum defalarca su doldurma derdi ortadan kalktı.6 katmanlı titanyum kaplamalı Steam Glide Plus taban sayesinde kıyafetlerin üzerinden kayıyor ve hızla kırışıkları açıyor. Isı ayarı gerektirmemesi kullanım kolaylığı sağlıyor.Taşıma kilidi,taşınabilirlik ve güvenlik için çok önemli ütünün düşmesine yada sıcakken kilitleme ile yanma riskini ortadan kaldırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ama..

    Ütü gayet başarılı. Bir sürü ütüyü kısa sürede bitiriyorsunuz. Sadece uzun süre ütü yapınca ütü masası ıslanıyor ve aşağıya su damlatmaya başlıyor. Kıyafetler nemleniyor. Yoğun buhardandır diye düşünüyorum. Havalandırmadan kıyafetleri kaldırmayın derim. Su damlatmasaydı 5 yıldız verirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Daha önceki kullandığım ütü, ütü değilmiş sayesinde onu anladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Buharı o kadar etkiliki kırışık diye bişey kalmıyor. Hem çok hafif, hem kullanışlı, hemde tasarımı çok güzel. Kazanlı ütülere karşı ön yargım vardı almayı düşünmemiştim ama iyiki philips ürün deneyimcisi oldum sayesinde ütüler artık pratik ve çok keyifli. Teşekkürler Philips

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ESKİ ÜTÜME NAZARAN İYİ BUHAR ÇIKARIYOR MEMNUN KALDIM

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philps kazanli ütü

    Kesinlikle kırışıklıkları açmıyor. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Sanki ütü ısınmıyor. Ben memnun kalmadim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şiddetle tavsiye ederim..

    Ütüyü Philips ürün deneyimcisi olarak bir süre kullandım. *Öncelikle belirteyim ki kullanışlılık anlamında gerçekten çok iyi işler çıkaran bir o kadar da kolaylık sağlayan bir tasarıma sahip. *Ütünün su haznesi ile ütü kısmı ayrı olduğu için kesinlikle diğer ütülere göre daha hafif dolayısıyla insanı yormuyor. Su haznesi sabit olduğundan ütü kısmının kullanması çok rahat. *Ütüyü taşırken ütünün uç tarafındaki kilit sistemi su haznesiyle sabitlenerek herhangi bir düşme riski oluşturmuyor. *Herhangi bir ayar gerekmediği için diğer ütülere göre yok bu sıcaklık buna uygunmu yok büzdürme yaparmı yok bir önceki ütülediğime göre bunun ayarı az olması lazım bekleyeyim gibi dertleriniz hiç olmuyor. *Zor ütülenmesiyle meşhur yünlü, pamuklu yada keten gömlekleri ütülemek daha önceleri işkence iken şimdi ise yüksek buharı sayesinde keyfe dönüştü. Diğer ürünleri ütülerken hissetmiyorsunuz bile ve sonuç her üründe harika oluyor. *Derler ya zor Philips in işi imkansız zaman alır.. :)) *Ütünün tabanı, masanın üzerine koysanız da su haznesinin üzerine koysanız da hiç bir şekilde altına zarar vermiyor. Bu da gerçekten kolaylık sağlayarak diğer ütüleri dik konumlandırdığınızdaki riskleri yok ediyor. *Su haznesinin kapasitesi gerçekten sık sık su doldurmanızı gerektirmeyecek kadar yeterli. *Calc clean özelliğiliyle sizin daha önceki ütülerinizde önemsemediğiniz temizleme işini sizin tasarrufunuza bırakmadan ve çok kolay, bir o kadar kısa sürede yaptıracak olması ise gerçekten ütünün ömrü ve ütülenenlerin sağlığı açısından çok güzel olacağını düşünüyorum. *Bu kadar güzelliğin bir arada olduğu bu ütüde, 5 dk kullanılmadığında bekleme 10 dk da ise kapanma özelliğine geçmesi ise emniyetten taviz verilmeden yok fişi çekmişmiydim yok kapatmışmıydım gibi dertlere son veriyor. *Sonuç olarak gerçekten buhar kazanlı ütülere temkinli yaklaşanlara ve buhar kazanlı kullanıpta ütüsünü değiştirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel bir ürün

    Tabanı son derece kaygan ve çok kullanışlı. 1lt den fazla su kapasitesi ile uzun süre su eklememize gerek kalmıyor. En önemlisi ütüyü 5 dk. bıraktığımızda ütü bekleme moduna giriyor. Çok kullanışlı ve pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Genel olarak ihtiyacı karşılıyor. Zor kırışıklıklarda biraz uğraşmak gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şahane ütü

    Philips ürün deneyimcisi olarak şahane bir ürünü çok beğendim. Sıraladığım özellikleriyle ütü yapmak daha zevkli. Philips GC6833/30 Buhar Kazanlı Ütü. * Ütünün buhar kazanı ayrı olduğu için makul ağırlıkta dolayısıyla kolunuz yorulmuyor. * Tabanı son derece kayıyor ve akıllı çip teknolojisiyle ısı değişimine gerek kalmıyor. * Buharı ütünün tutma yerinin altındaki buhar tetiği ile istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz, tetiğe 2 kez bastığımızda güçlü buhar çıkışı oluyor, inatçı kırışıklıklar anında açılıyor. * 1.3 lt su kapasitesi ile uzun süre su eklememize gerek kalmıyor, kesintisiz ve güçlü buhar çıkışı ile ütümüzü tamamlayabiliyoruz. * Ütüyü 5 dk. Bıraktığımızda ütü bekleme moduna giriyor. 10 dk. Ütü yapmazsak ütü otomatik olarak kapanıyor. Böylece hem tasarruf ediyoruz, hemde beklenmedik olumsuzluklara önlem almış oluyoruz. Yani ütüyü fişte unuttum derdimiz olmuyor. * Akıllı kireç temizleme sistemi sayesinde 1-3 aylık kullanımdan sonra cihaz otomatik temizlenmesi gerektiğini hatırlatıyor ve temizlik işlemi yapılana kadar buhar işlevi devre dışı kalıyor. 2 dk. kadar kısa bir sürede temizlik işlemi yapılabiliyor. * Bayanların ev işi olarak en sevmediği şeydir ütü tabi benimde öyleydi, bu ütü sayesinde nerdeyse en sevdiğim iş olacak diyebilirim ?? * Daha iyisini Philips üretene kadar bence en iyisi budur. Teşekkürler Philips.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunum gayet iyi kaliteli bir ürün kolaylık !

    Ağırlığı kullanışı buharı gayet iyi ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten Mükemmel !!!

    Ürün tam aranılan özelliklere sahip. Ütünün ısınması sadece 2 dakika gerektiriyor. Kendine özel akıllı çip teknolojisiyle sıcaklık ayarıyla ya da kumaşları tek tek ayırmakla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu işi zaten ütü otomatik olarak yapıyor :) Ayrıca ürünü doğrudan ütü masasına güvenli bir şekilde koyabiliyorsunuz bu da sürekli ütünün elinizin altında olmasını sağlıyor. Ağırlığından bahsedecek olursak kazanlı ütülere göre çok hafif bir ürün. Şok buhar işleviyle zorlu kırışıklarla baş edebilmemizi sağlıyor. Akıllı kireç temizleme sistemiyle ütü temizlik için uyarı veriyor. Temizleme işlemini uyarı vermeden önce de istediğiniz zaman temizlemeye özel haznesinde yapabilirsiniz zaten 2 dakika sürüyor. Bu işlem sonunda güçlü bir buhar performansı sağlarken aynı zamanda tabandan kir ve leke gelmesini de önlüyor. Yani özellikle memurlar için vazgeçilmez bir ütü tasarlamışlar şiddetle tavsiye ederim. Ütüyü sevdiren ürün yapmışlar :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.10.2023

    OKUYUNUZ yorumları çoğunu okudum su akıtıyor buhar vermiyor gibi.sorunlardan bahsediliyor 36 yıllık tekstilciyim evime aldım ütünün ısınma süresi 5 ile 10 dakika arası 10 olursa iyi olur ütünün iyi ısınması lazımki su vermesin 1 kere basılı tutarsanız normal buhar .düğmeden barmağınızı çekip peş peşe basıp basılı tutarsanız şok buhar verir. su akıtma sanayi tipi tekstilde kullandığımız ütüde de oluyor ütünün kendisi iyi ısımadığı zaman. aldık kullanıyoruz problem yok..

  • Amazzon aracılığıyla, 20.12.2022
    Eh işte

    İnanılmaz fazla ses çıkartıyor onun haricinde iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 21.08.2022
    Ütüden memnun değilim

    Buharı az kırışık açılmıyor arızalımı diye düşünüyorum önce servise götüreceğim değişen bişey olmazsa başka marka başka ütü alacağım hiç memnun değilim ütü zaten eziyet dahada büyük eziyet oldu artık aldığıma pişmanım memnun değilim bu modelden Servise götürdüm buhar yok dedim zaten bu tip ütülerin basıncı az dedi sonra fişe takıp deneyince bunda hiç buhar yok dedi 😂 şuan memnunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 24.06.2022
    hafif ve kullanışlı

    1 sene oldu, çok memnunum. gayet hafif. ütüyü güzel yapıyor. daha kalitelileri vardır elbet ama fiyat-performans çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.05.2022
    Ütü performansı beklenenin çok altında

    Ütünün hafif olması güzel fakat su haznesinin sabit olması zulüm gibi bişey model olarak da mükemmel ama buhar gücü gerçekten kötü üstelik yakmaz ve parlatmaz garantisi veriliyor denemek amaçlı tişörte ütü vurdum parlattı ya çok karışık olmayan gömleği bile zor açtı çeyizim için almışım fakat bu paraya bu ütü olmaz malesef iade 👎👎

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2022

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2022
    MÜTHİŞ

    Olumlu yönleri: müthiş bir ürün tafsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC6833-30 Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC6833-30 Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat