Philips GC6804 2400 W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC6804 2400 W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper Ürün

    Kazanlı Mükemmel Ürün Fiyatı çok iyi bence kesinlikle F/P ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    beşyıldız harika ürün teşekkürler

    beşyıldız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyatına göre performansı çok iyi

    Olumlu yönleri: Hafif, kırışıklıkları kolayca açıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ütüde en ıyı markadır bence phılıps. Kazanlı ütü satın almak ıstedıgımde bu markanı uygun fıyatlı bu serısıı buldum. Kı cok da memnun kaldım ben. 2 dakıka gıbı kısa bır surede ısınıyor. Normal buharı baya guclu 110 gram, ama asıl şok buharı ck ıse yarıyor kı 230 gram dakıkada buhar gucu var. bu da zorlu kırısıklıkların ustesınden gelmemı saglıyor. tabanı kaygan ve kalıtelı. yanı ütü yapma suremı cok cok azalttıgı ıcın cok memnun kaldıgım bur ütü.

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2019
    kargonun gec gelmesi haric her sey anlatıldığı gibi ürün

    ürün çok iyi tavsiye ederim.bu ikinci aldığım su an çok memnumum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    hızlı teslimat

    sipariş dediği tarihte çıktı ve dediği tarihte de teslim edildi. henüz kullanmadım ama pişman olmayacağımi düşünüyorum. teşekkür ederim. kolay gelsin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    idare eder

    4 ay önce anneme hediye olarak aldım kullanıp yorum yapmak istedim. Isı ayarı otomatik olduğu için sanırım kırışıklığı hemen açmıyor ve hafif bir ütü değil. Özellikleri güzel ama başka seçeneklere bakılabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2019
    Bu fiyata alınabilecek en iyi Kazanlı üyü.. üstelik 5.5 bar ve Philips

    Fena değil 5.5 bar haftada bir ütü yapan için kötü değil.. ama daha iyi de olabilirdi.. bu paraya göre bence en iyi Kazanlı ütü diyebiliriz.. işinizi fazlasıyla görür.. uzun yıllar başka bir ütüye gerek duymazsınız.. dikey ütüleme yapması da ayrı bir özellik.. as akıya gömlek dışındakileri ütüle gitsin!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2019
    Beş Yıldız

    çok güzel ve kullanışlı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2019
    Süper

    İnternetten alışverişe mesafeli olan biri olarak, çekinerek almış olsam da, şimdi iyi ki aldım diyorum.hızlı kargo, uygun fiyat ve kaliteli ürün. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    Bir Yıldız

    hiç tavsiye etmiyorum ciddi anlamda kötü buradaki yorumlara guveerek aldim ne yazik ki ütüledigim gomlegi annemin ucuz utusuyle ustunden gectim inani daha vok açtı kirisikligi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    Mükemmel Bir Ürün ve Güvenilir Satıcı

    Dün akşam sipariş vermemize rağmen bugün öğlen kargo elimize ulaştı. Kargo hızı, paketleme her anlamda harikaydı. Fazlasıyla memnun kaldığımız bir alışveriş oldu bizim için. Şeffaf kargo olarak iletildi, ürünü gelir gelmez çok kırışık olan açılması zor bir gömlekte deneyimledik gerçekten sonuç mükemmeldi. Harika bir alışverişti, tekrar alışveriş yapmaya devam edebileceğim güvenilir bir satıcı. Teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    ütü yapmayı sevdiriyor

    yorumlara bakarak almıstım, çok beğendim. yanındakı hediye cuzdan için tesekkürler. kargoda sorunsuzdu. tesekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2018
    Ürün gerçekten çok iyi ??

    Muhteşem diyebilirim, 8 sene ince tefal ütü de en iyi marka dediler aldım 4 sene oldu olmadı altı kirlendi bir daha ne de ediyorum temizlenmedi, altından sürekli kahverengi kireç suyu akıttı ki düzenli temizledim kirecini, servise gitti geldi 100 TL verdim yaptırdım ite kaka işte bu seneye geldi, fiyatlara vaktim uçmuş hiç ama hiç gerek yok, bu ütü çok güzel çok beğendim, kesinlikle alın derim tefale de sakın uçuk paralar vermeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    fena değil

    bimden anneme aldığım Philips buharlı utuye alıştığımız için biraz farklı geldi . Buhari hemen vermiyor tetiğe bastığında yavaştan hızlıya doğru çıkış oluyor. biraz daha sessiz olabilirdi . paketleme çok iyi sayılmaz ama kargo hızlıydı. 1 günde geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    Ütü

    Çok güçlü süper ütü

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2018
    süper

    ürün hediyesi ile birlikte geldi. teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2018

    Üründen ve gönderen firmadan çok memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2018
    F/P ürünü

    Şahane ürün eşime aldım annem de görür görmez bende istiyorum dedi. Ben böyle kırışık açan ütü görmedim dedi. Şiddetle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2018
    sahane urun

    harika bir fiyata şahane bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC6804 2400 W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC6804 2400 W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat