Philips Azur GC4860/22 2600W Buharlı Ütü Yorumları

Philips Azur GC4860/22 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Doğruyu Yazalım!!!

    Herkes klasik bir cümle yazmışÇok menunuz.Emin olun hiç de öyle değil. Ben iyisi diyerek iki markadan diyerek bunu aldım,çok pişman oldum.Ne yaptıysam güzel bir sonuç alamadım,bizim 5 yıl önceki ütü o özellikleriyle bundan çok daha iyi.Isı ayarını az yükselttin mi yakmadık elbise bırakmıyor,düşük olunca da olmuyor.Arkadaşlar başkasına yönelin gerçekten.Ben resmen hayal kırıklığı yaşadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    philips ütüde son nokta

    philips ütüsünü kullanıyoruz evde zaten ceyızımıde bunu aldım gecen sene ve denedım harıka hıc utu yapmayı sevmem aslında kolay ve pratık begendım

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2012
    süperr

    Şimdiye kadar kulladığım ütülerden memnun değildim, uzun araştırma sonu bu ütüyü aldım.. Sonuçta ütümden çok memnunum. Buhar basıncı harika...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2012
    çok güzel

    Yaklaşık 5 aydır kullnıyorum, ütüye ayırdığım zaman yarıya indi nerdeyse. Buhar gücü çok iyi olduğu için, kumaşın üzerinden bir kere geçmek yetiyor. 2-3 katı aynı anda ütüleyebiliyorsunuz da, ben çarşaflarda öyle yapıyorum. Gayet kaliteli bir ütü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2011
    Eşim kullandı ve gülümsüyor :)

    Valla eşime ütüyü alalı 1 hafta alıyor. Çok memnun. Öncesinde 2 ütü değiştirdim başımın etini yedi ama bunu aldıktan sonra ses yok. Ve kendisine sebebini sorduğumda çok memnun olduğunu söyledi. Kırışıklıkları açması, kullanım rahatlığı ve kolaylığı, kalitesi, hafifliği vs. Söylenecek pek söz yok. Alacak beylere tavsiye ediyorum, işitme sistemine ve sinir sistemine iyi geliyor ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2011
    kullanımı rahat

    uzun bir araştırmadan sonra bu ütüyü almaya karar verdik. yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz. ürün, hakkında belirtilmiş tüm özellikleri taşıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2011
    kolay ütü yapmak isteyenlere.

    ürünü alalı iki ay oldu.çok çok memnunuz güç harcamadan ütü yamak isteyenler kaçırmayın derim.biz memnun kaldık ürün kaliteli pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2011
    kesinlikle övgüyü hakediyor

    düşündüm ve karar verdim çok kalite bir ürün philips hiç bir zaman yanıltmadı beni buhar gücü harika anlatılanlarda olduğu gibi bir kere kumaşın üzerinde gezdirmek yetiyor kesinlikle tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2011
    Tam anlamıyla mükemmel

    Bu ütüyü çeyiz olarak nişanlıma aldım. Buhar miktarı ve gücüne dikkat ederek bu ütüyü seçtim. Tam anlamıyla mükemmel. Eşinizin ütüyle az zaman kaybetmesini, daha az yorulmasını, size daha fazla zaman ayırmasını istiyorsanız kaçırmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2011
    verilen parayı haketmiyor

    bende bu ütüyü indirimden almıştım fakat verilen parayı haketmiyor.ben memnun kalmadım.bunun bi alt modelini arkadaşıma daha pahalı aldık ama o çok güzell .süperdi.bu ürünü alacak olanlar birkez daha düşünsün derim ayrıca masanın üstüne düz pozisyonda koydugunuzda kendi kendine kapanmıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2011
    tek kelımeyle harıka..

    urun elıme bıraz gec ulastı ama artık utu yapmak cok daha kolay..ınce tabanı sayesınde camasırlar uzerınde cok kolay kayıyor ve kırısıklık acma gucu cok ıyı..bu fıyata da magazalara gore cok uygun..kesınlıkle tavsıye ederım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2011
    kesinlikle tavsiye ederim

    1 aydır hangi ütüyü alsam diye araştırıyordum. internette okuduğum yorumlar ve tavsiyelerden en çok Azurun tercih edildiğini gördüm ve satın aldım gerçekten mükkemmel bir ütü kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2011
    azurdan şaşmam

    kardeşime hediye olarak aldım. ben zaten kullanıyordum çok memnunum 4 yıldır Azur kullanıyorum ve hiçbir sorun olmadı. Azurdan vazgeçeceğimi de sanmıyorum. ayrıca kampanya da çok iyi olmuş:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2011
    SÜPER BİR ÜRÜN

    BEN BU ÜRÜNÜN 2400 WATT-165 GR ÖZELLİKLİ OLANINI 4 AYDAN BERİ KULLANIYORUM. KIRIŞIKLIKLARI ÇOK GÜZEL AÇIYOR. BU ÜRÜNDE DE DAHA FAZLA ÖZELLİK VAR. ÜTÜ YAPMAK ARTIK İŞKENCE DEĞİL. HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2011
    ÇOK MEMNUN KALDIK

    MERHABALAR.... BU ÜRÜNÜ ALALI İKİ HAFTA OLDU. DENEDİK VE ÇOK MEMNUN KALDIK. 2600 WATT VE 170 gr BUHAR ÇIKIŞI OLMASI NEDENİ İLE KIRIŞIKLIKLARI ÇOK GÜZEL AÇIYOR. KISA ZAMANDA DAHA FAZLA PARÇAYI ÜTÜLEYEBİLİYORSUNUZ. KISACASI HERKESE TAVSİYE EDERİM...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips Azur GC4860/22 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips Azur GC4860/22 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat