Arçelik 9146YK A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz  Yorumları

Arçelik 9146YK A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    memnuniyet tavsiyesi

    2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum.... ...kısa kurutmalı ,yorgan yıkama,yumuşak çıkarma,yumusatıcı kullanmaya gerek kalmaması vb bir çok özelliğinden dolayı tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2019
    Cok kötüüü

    Kesinlikle tavsıye etmıyorum.Kurutması hiç bir işe yaramıyor 5 saatte ancak kurutuyor.Yıkamayıda eklersenız bı camasır yıkayıp kurutmak bı günü alıyor nerdeyse cunki bırdr kapak acılması içinde makınanın sogumasını beklıyorsunuz.İçinden cıkan çamaşırlar okadar kırısık oluyorkı ütüyle saatlerce ugrasmak zorunda kalıyorsunuz.Üstelik cok kötü kokuyor.Lastık kokusu gibi.Çamasırları mahvedıyor.Yıkamasıda o kadar kötü yumusatıcı koymasan asla deterjan felan kokmuyor.Üstelık benım makınam camasırları tambur arasına alıp defalarca parçaladı.Servıs çözüm bulmadı .Ilk yıkamamda olmasına ragmen makınayı degısmedı.Pişman oldum bu makınayı aldıgıma.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2019
    Sakın almayın

    Kurutma özelliği çok kötü ve lekeleri çıkartmıyor ayrıca sıkması başarısız yani çok yaş bırakıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2018

    şunu söyleyebilirim ki bu makinadan daha iyisi yok kim ne derse desin. mühendislik harikası harika süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Bes krus etmez

    3 sene önce evlenirken aldım. Berbat ötesi bozulsun da çöp olsun yenisini alayım diye dört gözle bekliyorum. Kesinlikle en basit Lekeleri çıkarmıyor. Kurulmalı diyor neredeyse 5 saatte yıka kurut yapıyor kurutma demeye bin şahit ister hemen cikarmazsan buharla tekrar islaniyor. Cikarsan da havalandirmadan karla kaldır yapamiyosun yani tekrar az bi yarım saat bekle öyle yerlestir.. Hiç bi anlamı yok. Asla onermiyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Almayın

    Her marka deterjani denedim.En ufak lekeleri dahi çıkarmıyor. Kurutma ayarı desen yumusaticiya rağmen çok kötü koku veriyor. Yumusaticinin kokusunu dahi yok ediyor. Tam kurutmali neredeyse yaklaşık 5 saatte yıkıyor. Makinadan hemen cikarmazsan içindeki buharla tekrar islatiyor. Cikarsan da çok kirisik ve yine de minimum yarım saat aşarak kurutmak gerekiyor. Direk çıkar katla ve yerlestir olayı yok yani. Bin pişmanım. Kesinlikle onermiyorum. Paraniza yazık..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Özelliklerini ve fiyat çeşitliliğini bir arada görmek çok iyi. Üründen memnunuz, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2016
    ARÇELİK

    Satın alma sürecinde tek sıkıntılı durum;Borusan Lojistik..kargo takip süreci hakkında bilgi alamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    Sessiz ve İyi yıkıyor, Sık Arıza Yapıyor..

    Bu makinayı 10 aydır kullanıyoruz. 2. ayında elektronik kartı bozulup değişti, 9. ayında Motoru yandı garantiden değişti.Yıkama ve kurutma olarak memnunuz, gayet sesiz, iyi yıkayıp kurutuyor - Hava ile kurutması ekonomik, Fazla kurutmazsanız buruşmada az oluyor. Ancak arızaları ve kullanamadığınız süreler can sıkıcı. Keşke biraz daha pahalı olup daha sağlam parçalar kullanılsaymış. Ben buradan veya başka bir yerden ürün alırken yorumları dikkate aldığım için bizim deneyimimiz hakkında bilgi vermek istedim. Satın almak isteyenler ek garanti yaptırsın, servis iyi çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2016
    Özellikleri güzel

    Henüz kullanma imkanımız olmadı ama güzel bir makineye benziyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.04.2016
    Combo makina arayanlar için ideal

    Makinamı 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum yıkama perfonmasından çok memnunum kurutma özelliği de çok iyi ikisi bir arada arayanlara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2016
    9146 yk kurutmali makine

    Bu ürünü 11 ay ancak kullanabilirim makinanin sıkma esnasında çıkardığı ses Hilmi matkap gibi düzgün yıkamiyor Du ve kurutma esnasında çamaşırlar aşırı derecede kırışık çıkıyordu on panel paslandi bir yıl olmadan fabrika değişim kararı verdi sonunda cihazım 8123 cmkb ile değişti kurtuldum tavsiye etmiyorum ama arcelik tavsiye ederim firma sonsuz ilgili ve malının arkasında

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2016
    ürün

    beğendim uygun fiyata aldım tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2016
    Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

    Ürünü tam deneme fırsatımız olmadı ama yıkama kurutması çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    Mükemmel yıkama performansı ve kurutma

    Bu ürünü oldukça temkinkar şekilde satın aldım. Alma sebebim ise, kurutma sonrasında kendini temizleyebilme özelliği ve hava ile yoğuşturma yapabilmesiydi. Makine beklentilerimin çok üzerinde bir yıkama performansına (özellikle bol su isteyebildiğiniz programlarda) sahip. Daha önceki çamaşır makinemizde, aynı deterjanla beraber çıkmayan lekelerin makine ile çıktığına şahit oldum. Kurutma süresi çok uzun olsa da oldukça işe yarayan bir özellik. Tamburun, kurutma sonrasında temizlenmeye gerek bırakmaması ve hav/toz gibi şeylerin makine tarafından kendi kendine temizlenmesi son derece önemli bir özellik. Şiddetle tavsiye derim.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.12.2014
    kurutma sorunu

    Kurutma hayal kırıklığı beklediğim gibi çıkmadı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 9146YK A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 9146YK A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat