Beko BKS 1421 Şarjlı Süpürge Yorumları

Beko BKS 1421 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: çeyizim için aldım aylar öncesinde almıştım. çok sık kullanmama rağmen elektrik faturasına pek yansıma olduğunu düşünmüyorum. kullanımı kolay eli yormayacak şekilde tasarlanmış zaten elektrik süpürgesi. evim küçük olmasına rağmen koyacak yer sorunu yaşamadım. görüntüsü kaliteli ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. çekim gücü oldukça fazla. tüm odalara taşıması rahat. alacaklara şiddetle öneriyorum alın aldırın kullanın asla pişman olmazsınız diyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Dar alanalara rahatlıkla giriyor, günlük temizlik için kırıntı toz tüy almak için ideal bir ürün, sürekli elimin altında kullandığım güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: katlanabılır tutma kolu sayesınde hem kullanırkenhem de kullanım sonrasında fazla yer tutmadıgı ıcın ıyı bır sarjlı supurge bence. 0,5 ıtre toz toplama haznesı var. Emıs gucu de ıyı. Mutfakta yemek hazırlarken ortalıga dokulenlerın toparlanmasında ıyı bır supurge.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKS 1421 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKS 1421 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat