Black & Decker NVB215WN 3.6Wh/2.4V 1.5Ah Li-ion Şarjlı Süpürge Yorumları

Black & Decker NVB215WN 3.6Wh/2.4V 1.5Ah Li-ion Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.01.2020
    Filtreleyememek

    Çekiş gücü ve kablo uzunluğu yeterli. Ek aparatlara ihtiyaç var evet o versiyonu da var ama fiyat farkı var baya. Çekişi güzel ama filtre sistemi küçük tozları geri dışarı veriyor yani yüzünüze. Çalışırken maske takmanız lazım yoksa toz solumuş olacaksınız. Onun haricinde fiyatına göre güzel ürün dandik hissi vermiyor ama dediğim gibi toz filtresi değil sanki büyük parça filtresi var üstünde. Süngerden uydurma bir filtre yapmayı düşünüyorum. O zaman da çekiş gücü düşüp motoru zorlanacak. 3-5 daha verip iyisi alınır mı alınır ama haftada yada iki haftada bir temizleyeceksen gerek yok para dökmeye. 2 liraya aracı süpüren makineler var evet ama bir yıla kendi parasını çıkarır zaten. Değerlendirmem bu kadar, okuduğunuz için teşekkür ederim. amazzon bir teşekkür de sana paketleme güzel ama içinden çok kağıt çıktı ve koli büyük, kağıt israfını azaltın lütfen. Kolay gelsin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2018
    Dört Yıldız

    Kısa zamanda geldi. Bir ayı geçkindir kullanıyorum, gayet iyi emiş gücü yüksek, temizlemesi kolay ama öyle çok sessiz değil. İş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    Beş Yıldız

    Kısa zamanda geldi. sessiz ve dayanıklı. kesinlikle tevsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker NVB215WN 3.6Wh/2.4V 1.5Ah Li-ion Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker NVB215WN 3.6Wh/2.4V 1.5Ah Li-ion Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat