Ryobi R18HV0 18v Aküsüz Şarjlı Süpürge Yorumları

Ryobi R18HV0 18v Aküsüz Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 31.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Benim istediğim model R18hv0 Yollanılan ürün Chv182 görsellede alakası yok neden farklı ürün yollayıp insanları uğraştırırsınız ki ?

  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2020
    İdeal mutfak süpürgesi :)

    Ryobi vidalama makinesi aldim yaninda iki tane batarya vermişlerdi. 1,5 amperlik bataryayi süpürgeye taktım ve 15 dk. Boyunca çalıştı. Çekiş gücü çok güzel. Mutfakta ekmek kırıntısı süpürme maksatlı almıştım hakkını fazlasıyla veriyor. Araçta da kullanılabilir. Ucuna takılan ince aparatla koltuk arası süpürme yapabiliyoruz. Tek eksiği ses düzeyi yüksek. Ama bu çekiş gücü çok iyi olunca sesi görmezden gelebiliyorsunuz. Bataryası gömülü, hep şarzda kalıp bir kac yılda ölen ürunlerden değil. Bu da onun en büyük artısı. Tabi fiyatıda gayet uygun. Ayrıca bu amazzonun kargo firması muhteşem. Pazar günü öğleden sonra satın aldım, pazartesi 12 de kapımdaydı. Hemde dağıtıcının yerini ne zaman bana geleceğini gösteren uygulaması da muhteşem. amazzon kargo firmasıyla açık ara 1 numaralı sitem oldu.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2020

    ürünün şarj cihazını da almak istiyorum. hangi aküyü almaliyim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ryobi R18HV0 18v Aküsüz Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ryobi R18HV0 18v Aküsüz Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat