Bosch TKA8633 1160 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Bosch TKA8633 1160 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aroma butonu yok/ Arada damlatma yapıyor/ Ne kadar su koyarsan o kadarlık kahve yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) görünümü modern

    Olumlu yönleri: Estegi güzel modern. Farklı bır kahve yapmıyor abartılmaya gerek yok. Süzgeç flitresi yok olabılırdı çünkü filtre kagıdı olmadan kahve yapamassınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    BAŞARILI

    Olumlu yönleri: oldukça değişik ve şık bir tasarımı var, su seviyesi göstergesi ve otomatik olarak kapanma özelliği ve 1160 watt gücü ile hızlı ısınana ve lezzetli kahveler yapan güzel bir ürün, kaliteli ve sağlam başarıı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    KULLANIŞLI

    Olumlu yönleri: çalıştığım şirkette kullanıyoruz. Filtre kahve bizim çalışırken olmazsa olmazımız malum yoğunluk ve yorgunluk :) toz kahve kullanıyoruz 10 bardak yada 15 fincan falan çıkıyor kalabalık olduğumuzda filtre kağıdı ilede kullanılabiliyor kullanımı da çok kolay ve partik bir makine

  • HepsiB. aracılığıyla

    Sıcak su kullanılan ürünlerde plastiğin kalitesi sağlık açısından çok önemli olduğunu düşünürsek en çok dikkat ettiğim nokta su haznesinin malzemesi oldu. Diğer ürünlere göre son derece kaliteli bir malzemeden olması ve rahatça çıkarılıp temizlenebilmesi en önemli noktalardan. Tüm üründeki malzeme kalitesinin dışında kahvenin aromasını kesinlikle kaybetmeden demlediğini söyleyebilirim. Kısaca bir çok açıdan son derece memnun kaldığım bir ürün. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Ben kahveyi çok sevdiğim için eşim hediye almış bu kahve makinesini bana. Ben de çok severek kullanıyorum. Şık ve kompakt bir tasarımı var. Kapasitesi çok geniş. 10- 15 fincana kadar kahve yapabiliyorsunuz. Fincan boyutuna göre. Çok lezzetli kahveler yapıyorum bu makineyle. Çok memnunum ben.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün görsel olarak gayet tatmin edici. kahveyi güzel yapıyor. kullanımı çok rahat. temizlemesi de çok rahat. tek eksi yanı bitince uyarı sesi olmaması.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Su haznesi çıkabilen en uygun ürün.

    Olumlu yönleri: Bundan önce kullandığım üründe su haznesi çıkabilen bir kahve makinesiydi. Makineyi koyduğumuz tezgahın üzerinde dolap var, dolayısı ile üzerinden su dökülen modelleri kullanmayı tercih ediyoruz. Bu kahve makinesi çok pratik ve kullanışlı. Görünüşü çok estetik. Eğer kullanım kitapçığında tavsiye ettiği gibi önceden kahve haznesini sıcak suyla çalkalarsanız (kitapta durulayın yazmış - bence çeviri hatası) kahvenin sıcaklığı çok daha iyi oluyor. Olumsuz yönleri: Belki uzun zaman içerisinde kahve haznesi gevşeyebilir ama sağlam duruyor. Yok pek olumsuz bir tarafı

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel. Kahveyi de çok hızlı yapıyor ve kapağın öne gelmesi, su deposunun çıkarılıp doldurulabilmesi v.s çok mükemmel olmuş. Ürünün hiçbir bölgesinde ucuz plastik hissiyatı yok. Uzay teknolojisi gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    henüz deneyemedim. umarım iyidir. oldukça kaliteli görünüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Filtre Kahve

    Olumlu yönleri: Filtre kahvede çok özellik aranmıyor. Suyu ilave yeri çok rahat. Zamanla yapabilmek çok kullanışlı, uyandığınızda kahve hazır. 45 dakikadan sonra otomatik kapanıyor unutma derdi yok. Güzel kahve bulursanız gayet güzel demliyor. Tavsiye ederim. Memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Kahve ve su ekleme işleri diğer makinelere göre çok daha rahat. Üstten kapak açma şeklinde değil, önden çekip ekleme şeklinde. Kahveleri aromalı ve hızlı bir şekilde yapıyor, otomatik kapanacağı zamana kadar da ilk sıcaklığını koruyacak şekilde muhafaza ediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Styline Filtre Kahve makinesi

    Olumlu yönleri: Ürünün beyaz rengini aldım. Çok şık duruyor. Başka bir makine daha kullanmıştım, buna su koyması çok pratik. Kahvesi de güzel demleniyor. Olumsuz yönleri: Olumsuz yorum bildiremeyeceğim şu an için.

  • Media Markt aracılığıyla, 15.05.2019
    güzel

    güzel bir ürün tavsiye ederim kargosuda fena değildi

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2019
    Filtre kahve makinesi

    Ürün hem şık hem kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch TKA8633 1160 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch TKA8633 1160 W 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat