Arçelik K 8115 KM İn Love Kahve Makinası Yorumları

Arçelik K 8115 KM İn Love Kahve Makinası yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    keyifle içiniz

    Ebat olarak biraz büyük. Lakin kullanımı olsun lezzeti olsun ben den 5 yıldız aldı. Aroma tuşu efsane. Tadını iyice artırıyor. Ve diğer güzelliği size anında yeterli düzeyde sıcak kahve çıkartıyor. Eğer 5 dk beklerseniz daha da sıcak bir kahve sizi bekliyor. He bu arada saatini ayarlarsaniz sizi gene sıcak bir kahve bekliyor olacak

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Kahveyi kısa sürede ve lezzetli yapıyor. Ama hazırladığı kahveyi 1 saatte kadar ısıtıyor, sonra makina kapanıyor. Kahveyi yapınca 1 saat içinde tüketmek gerekiyor yani. saat ayarlama özelliği güzel. Akşamdan hazırlayıp sabaha hazır kahveyle uyanmak güzel oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kahve zevki

    Firma değişikliği yaptığım için 2 aydır filtre kahve içmiyordum. Rüyalarıma girmeye başlamıştı. Canıma tak etti. Bu makinayı aldım. Çok mutluyum. Harika kahveler içiyorum tekrar. Makina süper. Hepsi burada mükemmel. Ben de harikayım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ve uzun vade masrafları ile alınabilecek en doğru makine

    Mokapota'da bir çok okuyucumuzaa önerdiğim ürün. Aroma fonksiyonu kahvenini demleme süresini uzatıyor ve daha yoğun bir aroma elde etmenizi sağlıyor. Bu özellik kimi çekirdeklerde başarılı sonuç verirken kimi çekirdeklerde ise standard demleme daha iyi sonuç veriyor. Malzeme kalitesi, karaf kalitesi ve plastik kalitesi oldukça tatminkar. son dönemlerde muhtemelen biz de önerdiğimziden fiyatı oldukça arttı ama farklı satıcılar üstünden hepsiburada daha ucuza ürünü sunabiliyor. Yaklaşık 2 yıldır kullandığım ve her kullanışımda en doğru tercihi yapmışım diyebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok teşekkürler.😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcıyla iletişime geçip açılmamış kutu olup olmadığını sordum. Satıcı açılmamış olduğunu söyledi ancak gelen makine bildiğiniz kullanılmış. Karafta, filtre kısmında kahve lekeleri var. Üstelik marka yazan kısımda çok ciddi bir sararma mevcut. İnsanlara bu şekilde bir ürünü nasıl satarsınız aklım almıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet hizli geldi istediğim ürün yalnız ne bir kullanım klavuzu ne de bir garanti belgesi çıkmadı icinden

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Ürün biraz büyük ama çok hafif. Demlemesi, zaman ayarlı olması oldukça iyi. Arada damlatma yapıyor kahveyi alırken ama çok fazla değil, bu yüzden sorun olmuyor. Isıtma süresi uzun değil, yarım saat gibi bir sürede kapanıyor ama düğmesine tekrar bastıkça tekrar ısıtmaya başlıyor, böylece uzun süre sıcak kahvemiz oluyor. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Düşünmeden alabilirsiniz

    Olumlu yönleri: Çok dürüst ve şeffaf bir alış veriş oldu. Satıcı olan ilgili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ufak bir problem vardı detayını anlattılar anlatmadan ürünü direk yollayabilirlerdi. Dürüstlükleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Ürüne gelecek olursak şık gözüküyor kapasite olarak diğer üürnlere göre daha kapasiteli bu sebeple boyutu da biraz büyük fakat görüntüsü gayet güzel. Parçalarının çıkarılıp takılabiliyor olması da kullanım kolaylığı sağlıyor. Sonuç olarak ben memnunum ve tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2021
    SC

    Olumlu yönleri: .Ürünüm çok hızlı ve temiz gelmiştir. Satıcı firmanın özel ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.Bol kazançlar dilerim .

  • Trendyol aracılığıyla, 22.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanımı kolay lezzeti güzel veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 10.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eğer görünüşe ve içeriğe önem veriyorsanız hiç düşünmeyin kullanımı çok kolay harika bir makina çabukda yapıyor görünüşüde çok şık mutfağımı enfes bir kahve kokusu kapladı

  • Trendyol aracılığıyla, 04.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel kullanışlı bir makina

  • Trendyol aracılığıyla, 30.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İyi paketlenmişti.üründe kaliteli.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020

    Ürün çok güzel kargolanmıştı ve gayet hızlı elime ulaştı. İçindeki minik hediye için de teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cihaz güzel, fakat tanıtımında belirtilen kahve ayar derecesi sadece 2 kademe ve cihaz kağıt filitre kullanıyor bu belirtilmemiş.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2020
    .

    Ürün çok iyi anlatıldıgı gibiydi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    12 fincan (6 büyük kupa) kahve yapması iyi, fakaten fazla 8 fincan demledik. 1 saat içinde iki kişi o kadar kahve içemiyoruz. Aroma tuşu etkili çalışyor. Saatle demlemeyi hiç kullanmadık. zaten akşamdan hazırladıktan sonra sabah kalkıp tuşa basınca 10 dakikaya kahve hazır oluyor. Demlemeden sonra 5 dakka beklemek ısıyı arttırıyor. Genel olarak güzel fakat bayağı büyük ve saat işlevi gereksiz. Paketleme daha özenli olabilirdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 8115 KM İn Love Kahve Makinası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 8115 KM İn Love Kahve Makinası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat