Arzum OK005-B OKKA Grandio 700 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz Yorumları

Arzum OK005-B OKKA Grandio 700 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(153 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    önermem kahveyi köpüksüz su gibim yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kahve Ve Köpük Çok İyi

    Aynı anda 4 fincana kadar Türk Kahvesi yapıyor, su deposu yeterli. İlk kullanımdan önce makinenin su deposunu max. seviyeye kadar su doldurmanız ve cezveye kahve atmadan makineyi açmanız gerekiyor, açıldığı anda kendisi otomatik olarak cezveye su alıyor ve bulunduğu konuma göre ısı ayarı yapmak için makine 3-4 dk aldığı ilk suyu devamlı kaynatıyor, bu esnada benim gibi heyecan yapmamanız gerekiyor :), Daha sonra hiç bir ayar gerektirmiyor. Kahvenin tadı ve köpüğü çok iyi. Fiyat biraz pahalı ama muadilleriyle kıyaslayınca fiyatı normal.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hizli kargo ve mukemmel saklama kosullariyla elime ulasti iki kere kolilenmisti. Muhtesem hele kozzde kullananlar icin harika tavsiye edeim tesekurler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Bir Ürün

    Kahve yapımı tek kelimeyle müthiş. Köpüğü enfes. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bu fiyata bu kalite teşekkürler Hepsiburada

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Köpük yapmıyor.

    Olumsuz yönleri: Köpük gibi gorunen açık kahvemsi tabaka 10 saniyede kayboluyor. Üründen memnun kalmadığım icin iade talebinde bulundum. Arzum kendi mağazasından alsaydım iade edebilecektim ancak GittiGidiyor uzerinden aldığım icin ürünü iade de edemiyorum. Yasal haklarımı kullanmak uzere tüketici hakem heyetine basvurmak zorunda kaldim. Pişmanım bir daha bu ve benzeri ürünleri GittiGidiyordan almayacağım. Siz de almayın benim gibi mağdur olmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    harikaaaaaa

    Olumlu yönleri: Kendime yaptığım en güzel iyilik gerçekten kahvesi muhteşem almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2022
    iade nasıl oluyor

    Olumsuz yönleri: kopurmuyor çok arıza veriyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022

    Olumlu yönleri: güseeeelll

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimle beraber arkadaşlarımıza ev hediyesi almak istiyorduk. Ne alalım diye uzunca süre düşündük. Sonrasında Arzum’un çok fazla renk seçeneği olan bu ürününü gördük. Mutfak dolap renklerin biliyorduk ve en uyumlusunu seçtik. Cidden çok beğendiler. Eşim keşke biri bana da bundan hediye alsa diyor. Üründe 3 farklı fincan büyüklük seçme imkanı var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Makineyi geçen gün kendime aldım. Uzun bir araştırma sonucunda buna karar kıldım. Sebebi ise olumlu yorumlar ve geniş dijital ekranıydı. Taşma engelleme özelliği var. İstediğiniz zaman dört fincan demleyebiliyorsunuz. Ama tek hazneli olması da az yer kaplıyor. Benim gibi tek yaşıyorsanız eğer kesinlikle alın derim. Okkalı bir kahve içmenin en kolay yolu olmuş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Türk kahvesi tiryakileri öyle her makinenin kahvesini beğenmezler. Acısını ortaya çıkarır elektrikliler. Çünkü hızlı pişirir genelde makineler. Ama Arzum bu işi çözmüş. Tam kıvamında hazır oluyor kahvem. Ayrıca 3 farklı fincan boyutu ayarı var. Böylece istediğiniz ölçekte demleyebiliyorsunuz. Yanında ölçek kaşığı gönderiyorlar. Zahmetsizce hazırlamanız mümkün. Cezveyi işiniz bittikten sonra yıkayabiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ben beğendim

    Olumlu yönleri: her türlü ölçüsünü kullanarak kahve yaptım, küçük ve orta fincan aynı ölçüde ve fincanlar ağzına kadar dolu oluyor.ölçü kaşığıyla silme kahve yeterli oluyor.suyu püskürterek alıyor ama fincanlara koyarken cezveyi çalkalarsanız kahve tortu halde kalmaz.közde uzun pişiriyor üç dört kere durup çalışıyor.normalde de közde de sıcak ve köpüklü oluyor.makina büyük gibi görünüyor ama değil kibar.plastik cezve olmasını istemedim ama koku yapmıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 07.10.2021
    Az köpüklü

    Kahveleri az köpüklü yapıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürünü beğendim

    Olumlu yönleri: Ürün kaliteli ve şık Ürün kayıt edince ekstra bir yıl garantisi uzuyor Olumsuz yönleri: Olumsuz bir yanı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünümüz hızlı bir şekilde geldi.Zarar görmeden elimize ulaştı.Kurulumda biraz zorlansakta sonunda çözdük.İlk Kahvemizi de gönderdiğiniz kahve ile içtik.Tesekkur ederiz ince düşünceniz için

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ür0iün özellikle közde kahve özelliğini. Olması cezbedici herkese tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2021
    Leziz kahveler

    Kargom hızlı geldi en çok közde özelliğini kullanıyorum çok lezzetli kahvesi teşekkürler amazzon ben aldığımda fiyat biraz daha uygundu şimdi yükselmiş

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten süper bi kahve makinası şiddetle tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir kahve makinesi alayım dedim ve sitede ürünü görünce hemen aldım. Ürün öncelikle kısa sürede elime ulaştı. Diğer yandan fiyat açısından da herkese hitap ediyor. Bu sebeple de alım imkanlarını zorlamıyor. Üründe kalite hakim. Dizaynı da süper. Hem görsel hem de iç haznesi pişirme süresi filan süper doğrusu. Fevkalade bir ürün. Fırsat ürünü demek daha doğru olur. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Kahve içmeden güne başlayamayan insanlar için üretilmiş bu ürün. O kadar lezzetli kahveler üretiyor ki sabah akşam sürekli evde kahve içiyoruz. Komşularım kahveye geldiğinde kahvemi çok beğeniyorlar. Max 3 dakikada kahveyi yapıyor ve telvelerini kahvenin içine yediriyor. Asla ağır bir telve tadı yok. Üründen oldukça memnunum, almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum OK005-B OKKA Grandio 700 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum OK005-B OKKA Grandio 700 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat