Siemens TE653311RW Kahve Makinesi Yorumları

Siemens TE653311RW Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(62 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.02.2021

    Sakın siemens marka kahve makinası nede başka bir ürünlerini almayın.arıza yapıyor .ve ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.12.2020

    Sakın almayın. Cihazının arkasında durmuyor Siemens. Ekim 2018 de eq3 kahve makinesi aldım. Yılı dolmadan arıza yaptı. Parça değiştiler. Haziran 2020 de kahveyi boşa harcamaya başladı. Servis aldı bakım yaptı olmadı, geldi güncelleme yaptı olmadı en son 26 ekim 2020 de makinemi aldılar. 50 gündür haber yok. Her hafta aradım. En son değişim düşünülüyor denildi. Okey dedim. 1 hafta sonra bir daha arayıp tamir edilecek denildi. Sahtekar bunlar. Tüketici haklarına dava açtım. Bekliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İyi makine

    Olumlu yönleri: Ev ortamında kullanılabilecek güzel ve dayanıklı bir makine, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, mekanizma ve performans olarak sorun çıkarmadı.Temizlik ve yardımcı ürünlerle bakımlarının düzenli yapılması gerekiyor. Olumsuz yönleri: Buzdolabı soğukluğundaki sütü ısıtamıyor, oda sıcaklığından yüksek sıcaklıktaki sütü ise fazla kaynatıyor, ideal sonuç için sütün oda sıcaklığında olması gerekiyor. Ayrıca damlama kabı dolmadığı halde cihazın altında genellikle ıslaklık oluyor, zaman zaman kontrol gerekli.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2020

    biraz soğuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hizli teslim, uygun fiyat

    Olumlu yönleri: Anneme anneler gunu hediyesi olarak aldim espresso makinesini, kendisi cok mutlu, icmelere doyamiyormus. Siemens Turkiye garantili olmasi da cok hos oldu servis bedava kurulum yapmis ve anneme nasil kullanacagini anlatmislar. Tesekkur ediyorum, guvenerek alisveris yapabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2020
    oldukça başarılı

    Olumlu yönleri: Ürün son derece kaliteli. Tüm kahve çeşitlerini hazırlayabiliyorsunuz. Özellikle espresso çok lezzetli ve kahvenin bütün aromasını fincana taşıyor. Süt içerikli kahve hazırlaması çok kolay. Direkt olarak süt paketinin içinden hortumu vasıtasıyla çekiyor. Kahvenin sıcaklığı gayet makul. 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Olumsuz yönleri: Tek bir olumsuz yönü var o da çok su tüketmesi. Ürün kendini çok sık temizliyor ( kahve almadan önce ve aldıktan sonra ) ki bu da aslında iyi bir özellik ancak sürekli su haznesini doldurmak gerekiyor. Benim gibi günde ev içinde 4-5 fincan kahve tüketiyorsanız her gün hazneyi doldurmanız gerekir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Salgın dönemi kahve bağımlıları için muhteşem bir çözüm bildiğiniz uzman barista işyerimizde!

    Olumlu yönleri: Tam otomatik makina adına en uygun cihaz bence! 1 aydan uzun zamandır araştırdığım bir konuydu diğer firmaların benzer özellikli olanlarını tüm detaylarına kadar inceledim videolarını seyretttim ve sonunda Siemens TE653311RW EQ.6 Plus s300 Tam Otomatik Kahve Makinesi nı almaya karar verdim. Doğru karar olduğunu kullandıkça daha iyi anlıyorum. Her detay düşünülmüş kendini temizleme, geniş bantta bardak boyutu seçme özelliği kahve öğütüm çeşitliliği öğütülmüş kahve ile de kullanılabilme şansı ve daha birçok çeşit sunuyor ki saymakla bitmez. Temizleme sistemide çok iyi çalışıyor, manuel temizleme yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Kahve tutkunlarına özellikle sütlü kahveleri sevenlenlere %100 önerimdir. Yaşamak lazım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye Edilir

    Olumlu yönleri: Kaliteli ürün, espresso tabanlı kahvelerin çoğunu ustalıkla yapabiliyor, kişiselleştirmeye olanak tanıyan ayarları var. Söylemeye gerek yok ama kullandığınız kahve çekirdeği kalitesi, tazeliği ve bunu hangi incelikte öğüttüğünüz lezzet üzerinde doğrudan etkiye sahip. Alet otomatik kendi temizliğini yapıyor, açılış ve kapanışta. Bunun dışında 1-2 aylık döngülerle yapılması gereken temizlik ve bakım konusunda sizi güzel yönlendiriyor, basit işlemler zaten (bu aşamada kullanmanız gereken temizlik tableti vb ürünleri ayrıca satın almanız gerekiyor. bunları kullanmadan da "tamam kanka koydum ben tableti, sen devam et" şeklinde makineyi kandırarak işlemi tamamlamak mümkün ama uzun vadede ne gibi sonuçları olur bilinmez). Bazı yorumlarda Americano yapmadığı söylenmiş, yapıyor (en sağdan '+' simgesine basılarak ulaşılabilir). Diğer yapabildiği kahve çeşitleri; Espresso, Caffe Crema, Cappuccino, Latte (sütlü kahve), Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Flat White, Americano. Olumsuz yönleri: Buzdolabından çıkan sütü fazla ısıtamıyor. bunu aşmak için küçük paket sütler kullanıyorum, bunları buzdolabı dışında muhafaza ediyoruz, böylece oda sıcaklığında süt kullanmış oluyoruz ki sütlü içecekler daha sıcak oluyor.. Fiyatı son zamanlarda biraz artmış gibi görünüyor, ben aldığımda daha uygundu. bunu da eksi hanesine yazabiliriz. 7 ayı geride bıraktık şimdilik başka bir olumsuz yorumum yok. severek kullanıyoruz..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Lezzetli kahveler için doğru tercih

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli ürün ve lezzetli kahveler.Gercekten cok memnunuz.Dışarda kahve içmek istemez olduk...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) üşengeclere kahve makinası

    Olumlu yönleri: Ürünün ince ayarlarına alışmaya çalışıyoruz espresso bazlı sütlü ürünler gayet başarılı. Köpüğü güzel yapıyor. Süt kabı yok sadece bir çubuk var bu sayede yıkamaniz gereken bir kap yok, hatta çubuğu direk küçük paket süte saplayabilirsiniz. Sutu buzdolabından direk çıkarırsanız sütlü ürünler soğuk oluyor, o kısmı doğru. Biz sütü bardağa koyup 1 dk mikrodalgada en düşük ayarda çevirip soğuğunu kırıp kullanıyoruz, o şekilde sıcaklık sorununu çözmüş olduk. Evimde mokapot ve french press vardı kahve öğütücüm de artık iyice ayarını kaybetmişti. Ya yeni bir öğütücü ve manüel espresso (gaggia classic) makinası alacaktık ya da bunu, indirime girince (3200) oyumuzu bundan yana kullandık. Seçimimizde her gün her gün sutu ayrıca köpürtmeye usenecegimiz gerçekliği de etkili oldu tabii. Kendini yıkaması da yine biz makinayı temizlemeye üşenecekler için güzel bir özellik. Makina zaten yeterince akıllı damlama kabı dolunca falan uyarıyor temizlemeden işleme devam edemiyorsunuz. Olumsuz yönleri: Americano yapmıyor ama caffe crema kıvam ayarını tutturunca başarılı. Espressoda istediğim performansı alamadım ama ben misak ı milli sınırları içinde o performansta bir espresso içemedim zaten, o yüzden bu kısmı kaale almayabilirsiniz. Çok şu harcıyor hele sütlü ürün aldıysanız. Bi sabah bi aksam sütlü kahve alıyorum makina benim gün içinde tukettigimden daha fazla su tüketiyor. Neyse temizlik ıyidir:) bardak kısmı biraz daha büyük olsa iyi olurdu ya da enden geniş bardak kullanmanız lazım. Şu latte için olan cam bardak falan bosluga sığmadığı gibi büyük boy alırsanız ürün de bardağa sığmıyor. Damlama kabı da hızlı doluyor kahve gelecek kısımdan gelen su dışında bi yerlerden geliyor o su orayı çözemedim. 3 4 bardak kahve alıyorum alt tarafta göl olmuş, halbuki hep kahve çıkışına bardak koyuyorum. Bi de evde küçük çocuk, efendim huysuz kaynana falan varsa uyandırır. Biraz gürültü yapıyor. Ancak artıları bariz daha fazla, her gün kahve içen biriyseniz uygun fiyata düşünce alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2019
    basarili f/p👍

    Olumlu yönleri: hizli, temiz, pratik bir sekilde istediginiz cesit kahveyi hazirlayabilirsiniz. sut ve kahve sistemini kendisi temizliyor, sut kabi olmadigi icin onu temiz tutma derdi de yok. kahve ve sut ayarlari istenen lezzete ulasilmasini sagliyor - ince ya da daha kalin cekim, sertlik ve miktar ayari, sutu ayrica kopurtme imkani gibi. Olumsuz yönleri: bahsedildigi gibi dolaptan cikan sutu kaynatasiya isitmiyor, ama kesinlikle soguk biraktigini da soyleyemem. agiz yakacak kadar sicak sut isteyenler oda sicakliginda sut kullanarak yapabilirler iceceklerini. ve evet, su tuketimi az degil, ama bu da buyuk bir eksi degil benim icin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2019
    Berbat bir makina

    Olumsuz yönleri: Siemensin bu makinasını iş yerime almıştım bardağı defalarca haşlıyorum kahve sıcak olsun diye ona rağmen soğuk kahve çıkıyor sütü yeterince ısıtamıyor sürekli servise gitmesine rağmen hiçbir değişiklik olmadan geri geldi en sonunda sattım gitti 5 para etmez şikayet var da siemensle ilgili şikayetim bile var makina boşa paranızı vermeyin başka markalara bakın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2019
    joıjoıjıo

    Olumlu yönleri: jhhuhuıhuıh

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hersey yazildigi gibi

    Olumlu yönleri: cok tesekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2019
    ürün sütü iyi isitabiliyor mu yoksa isitamiyor mu bu yorumlardan anlayamadim...

    Olumlu yönleri: ürün sütü iyi ısitabiliyor mu yoksa ısıtamıyor mu anlayamadim...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Yeni Tadlar arayanlara

    Olumlu yönleri: Kafe Creme ve Cappucino çok başarılı, keyif alınıyor Olumsuz yönleri: Atık su haznesi çok çabuk doluyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 2.gün servise gitti

    Olumsuz yönleri: ürün geldı 1 gün kullandık ıkıncı gun ekran hatasından servıse gıttı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika bir ürün

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatına göre gerçekten çok güzel. Olumsuz yönleri: Sütlü içeceklerde sütü çok iyi ısıtamıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TE653311RW Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TE653311RW Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat