Delonghi BCO421 Combi Barista Tipi 1750 W 750 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi BCO421 Combi Barista Tipi 1750 W 750 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Memnunuz :)

    İlk kahvemizi Yaptık lezzet herşey çok güzel, fakat üzerinde gerçekten çalışılması gerekiyor, öle videolardaki gibi kolay değil sanırım :)) Ama makineden memnun kalmamak mümkün değil ;)

  • Amazzon aracılığıyla, 25.03.2022
    Dışardan kahve içemiyorum

    O kadar güzel kahve yapıyor ki artık dışardan kahve içemez oldum. Bir de öğütücü aldım yanına evin baristası oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel, tatmin edici kahveler hazırlıyor. Artık Starbucks'ın kapısından girmez olduk. Hazırladığımız kahvelerin tadına bakan herkes epey beğeniyor. Tavsiye ederiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldım kısa sürede demlik kırıldı piyasa da demlik modeli yok sadece escpresso var. O kadar para veriyorsunuz ama şenliği kırılınca piyasada yok ki demlik. Çok dandik gerçekten verdiğimiz parayı haketmiyor alalı 2ay olmadan bu sorunla karşılaşmanın hesabını kime sormak lazım eski model olsa yanmayacağım anlarım

  • Amazzon aracılığıyla, 14.08.2021
    Fiyat/Performans Ürünü

    Genel olarak başarılı bir kahve makinası. Malzeme kalitesi ve görünüş olarak da oldukça şık. Kahve demleme performansı da oldukça tatmin edici bence. Filtre kahve haznesindeki filtrenin metal olması ayrıca tercih sebebi. Sadece şu var; biliyorsunuz ki espresso pod'un içine koyulan kahve ne kadar iyi sıkıştırılırsa o kadar dengeli bir krema ortaya çıkar. Kutudan çıkan plastik sıkıştırma aparatı sanki çok da iyi hizmet etmiyor :) İsteğinize göre bu tamamen zevkle alakalı; metal, biraz daha ağır ve iyi sıkıştıran aparat alınabilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hem kaliteli hem pratik kullanıma sahip

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Verdiğim parayı hak ediyor uzun süre kullanabileceğim kalitede bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Profesyonel seçenekler arasında en iyilerden biriydi iyi ki tercih etmişim çok başarılı.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Piyasaya göre fiyatı iyi idi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bir kahve sever olarak en önemli özelliklerini paylaşmak istiyorum. Kazan paslanmaz çelik. Kendi kendine hazırlama sistemi var. Buhar gücünü ayarlayabiliyorsunuz. Su seviye göstergesi var. Damlamayı önleyen özelliği var bu çok sağlıklı bir özellik. Kağıt filtreyle kullanabilirsiniz. Aroma sistemi ile istediğiniz aromayı kullanabiliyorsunuz. Sesli ikaz sistemi ve su bitme emniyeti de mevcut. Ve en sevdiğim özelliği de bir seferde 10 fincanlık (büyük boy) kahve yapabiliyorsunuz. Daha ne olsun. Fiyatı da piyasasına göre gerçekten çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: o kadar yavaş çalışan bir makine ki. ben çalışan bi insanım yani işlerimi hızlı bir şekilde halletmek benim için oldukça önemli. ama bu makine beni imtihan ediyor diyebilirim. bir kahve için bu kadar vakit harcayamam.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara 5 yıldız

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı ve güzel paketli korunaklı geldi tüm kahveler yapılabiliyor güzelkullanışlı sıcak

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2 senedir oldukça aktif kullanıyoruz. Filtre kahve makinası olarak standart iyi bir ürün diyebiliriz. Süt köpürtmede de herhangi bir güçlük vs. yok fakat espresso kalitesi basınç yeteri kadar yüksek olmadığı için çok da iyi değil. Bu fiyat aralığındaki makineler için de normal gerçi.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İlk kahve makinem, espresso nun lezzetinden memnun kaldım. Fakat çok köpüklü Bi espresso elde edemedim henüz. İşin acemisi olduğum için de olabilir. Filtre kahve kısmı da gayet yeterli, kendi filtresi de içindeydi, ekstra filtre almak zorunda kalmadım. Su haznesi biraz küçük olduğu için sık sık kontrol etmek gerek. Başta tam otomatik bir makine almayı düşünüyordum ama kahve yapma keyfi ve damak tadıma göre ayarlama şansı olduğu için Manuel bir makine tercih ettim. Süt köpürtücüsü de var ancak temizliği içime sinmediği için süt köpürtme makinesi de aldım, daha hızlı capuchino yapabiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Pişirme sıcaklığı güzel. Kahveyi tam olması gerektiği yapıyor. Plastik kokusu yapmıyor asla. Su konulan haznesi gayet büyük bence. Yaklaşık 3 büyük kupa kahve çıkıyor rahatlıkla dörtte yarım çıkar. Sızdırma yapmıyor. Filtresi gayet güzel. Güzel demliyor kahveyi. Beş aydır kullanıyorum evde ben memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: kahve demek ben demek resmen kahve bağımlısıyım bu yüzden de artık eve bir kahve makinesi almam gerektiğini fark ettim biraz araştırma yapınca da bu markanın ne kadar kaliteli olduğunu anladım fiyat olarak biraz pahalı olsa da bence bu makine için değer ben çok memnun kaldım iyi ki almışım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Kahve yapmayı sevdiğim ve baristalığa biraz tutkum olduğu için böyle bir kahve makinesi almayı tercih ettim ve gerçekten iyi almışım. Üürnden çıkan kahveler sanki uzman eli değmiş gibi bir tat veriyor ve kahve içerken gerçekten beni baya mutlu ediyor. Ürünün temizlenmesi çok zor değil ve kahveleri de çok çok uzun sürelerde çıkartmıyor. Duruşu ve özellikleri de oldukça güzel olan bir makine. Ben baya memnun kaldım ve severek kulanıyorum.. Benim gibi kahve severlere ve baristalık tutkusu olanlara tavsiye edeceğim bir kahve makinesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo, güzel paketleme, faturalı ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Makina sayesinde Starbucks ın kapısından içeri girmiyoruz. Aynı lezzette kahveleri yapmak mümkün. Çok iyi bir tercih almak isteyenler için

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi BCO421 Combi Barista Tipi 1750 W 750 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi BCO421 Combi Barista Tipi 1750 W 750 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat