Stilevs Yeni Sadem Kahve Makinesi Yorumları

Stilevs Yeni Sadem Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Biz uzun zamandır kullanıyoruz bu kahve makinesini. Çok ta memnunuz. Dört fincan kapasitesi var. Çok da güzel köpüklü ve lezetli kahveler yapabiliyoruz. Yani hiç te öyle yüksek paralar vermeye gerek yok kahve makinesine. Renk ve tasarım olarak çok başarılı ve de fiyatı da gayet uygun kaliteli bir makine. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    olumlu

    Olumlu yönleri: arkadaşımın iş yerine gittiğim de kahve içermisin diye sormuştu bende çok sevdiğimden hemen tabii ki içelim dedim. Ben dışarıdan söyleyecek sanıyordum bir baktım bu makineden. Hemen hazırladı ilk orda gördüm şahane bir şey toz kahve kullanarak hazırlanıyor 8 bardak kapasiteliymiş bu arada biz kupalarda içtik çok yaptı sağolsun :) ölçüğü kaşığı falan da var yani tam teçhizat. çok beğendim kahvesi de pek lezzetli oluyor düşünenlere tavsiye ederim :) bu arada kahve hazır olunca sesli uyarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: çok ucuza internetten sipariş verdim. 5fincan kahve edebiliyorum bununla toz kahve kullanıyoruz. Köpüğünden bahsetmiyorum bile muthişşşşşşşş :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İlgili satıcı

    Olumlu yönleri: Kesin olarak satıcı da üründe harika. Ürün yüksek fiyatlı ürünlerle aynı kalitede. Başkasına aldım çok hoş bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Beklediğimiz gibi

    Olumlu yönleri: Ürünü eşim cok beğendi kahveyi cok hızlı yapıyor görsel olarak da cok kibar ve hiç yer kaplamayan bir ürün. Olumsuz yönleri: Olumsuz bir yanı yok bence.

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2019
    FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ

    Ürün resimlerin bazılarında görüldüğü gibi kulpun üstünde açma,, kapama düğmesi yok. Ve yine alt güç kaynağının üzerindeki açma kapama tuşu resimlerde görüldüğü gibi dışarı çıkıntılı değil içe gömük tırnağınızla sağ sol yaptırıyorsunuz. Yani ürünü estetik gösteren şeyler resimde görüldüğü gibi değil. Onun dışında ürün güzel paketlenmiş ve kısa sürede elime sorunsuz ulaştı. Susuz çalışma emnşyeti ve kablosuz oluşu güzel kullanışlı. Bimden fakir alana kadar bu fiyata stilevs almak daha mantıklı.

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2018
    Kaliteli cevze

    Denedim ve begendim cok kaliteli ve muadillerine tas cikartir tesekkurler

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2018
    hizli kargo

    orijinal ürün, anlatıldığı gibi

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2018
    Pembe renk çok güzel

    Pembe renk çok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018

    Güvenilir hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2018
    GÜZEL ÜRÜN

    HIZLI KARGO GÜVENİLİR SATICI KALİTELİ ÜRÜRN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ. İÇİ ÇELİK

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2018
    Kahve mak.

    Ürünü henüz kullanmadım ama çok şeker görünüyor kargosu güzel paketlenmişti ve mağaza iletişi iyiydi teşekkürler 😊

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Yeni Sadem Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Yeni Sadem Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat