Krups GVX242 100 Watt Kahve Makinesi Yorumları

Krups GVX242 100 Watt Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(75 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2022
    OLDUKÇA İŞ GÖRÜR

    Türk kahvesi boyutundan Cold Brew boyutuna kadar ayarlayabiliyorsunuz. Çeşit çeşit çekirdek çektim gayet memnunum alalı 1 seneye yakın zaman oldu herhangi bir sorun yaşamadım, her gün kullanıyorum evimde

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2022
    Kahve severler için olmazsa olmaz

    Ürünü alalı 3 seneyi geçmiş. En ufak bir sorun bile yaşamadan kullanıyorum. Çekirdek kahveyi istediğim büyüklükte çekebiliyorum. Benim tercihim filtre kahve içtiğim için daha çok en iri seviyede oluyor. Bu seviyede bile gayet homojen bir şekilde kahveyi öğütebiliyor. Havadaki mis gibi kahve kokusu ise tarif edilmez yaşanır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok basarili bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Filtre kahveden espressoya kadar her türlü incelikte çekim yapabiliyor ve cok kisa bir sürede evi kahve kokusu sarıyor harika urun kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2021
    hızlı servis

    Olumlu yönleri: ambalaj sorunsuzdu, ama daha kahve öğütmedim , markaya güveniyorum, umarım hayal kırıklığı yasamam

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2021
    Hazne çok kullanışsız , her tarafı kirletiyor

    Öğütücü çok iyi öğütüyor , kalınlık seçenekleri , cup seçenekleri süper ama öle kötü bir hazne yapmışlarki öğütdükden sonra hazneyi çıkarınca mutlaka sağa sola dökülüyor kahve , çok saçma bir sistem yapmışlar , ayrıca çok ses yapıyor öğütürken , bu hazne sistemi krups a hiç yakışmamış

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2021
    Başarılı bir ürün

    Çok araştırdım doğru öğtücü için. 3 marka vardı listemde, hep aynı incelikte öğütme yetisi için bunu seçtim. Şu ana kadar mahçup etmedi beni. Kahveyi koymak, çekmek ve boşaltmak çok kolay. istediğim ölçüye gmre çektiğim için de artıp ekstra çekilmiş kahve bekletmiyorum. Tamamen çekirdek olarak duruyor kahveler. kalitesi güzel, uzun ömürlülüğünü bilemiyorum ama Krups iyi bir marka umarım şaşırtmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2021
    Espresso için ideal

    En ince ayarında, Delonghi Dedica 865 makinem için fazla ince çekiyor. Çünkü çok ince çektiği için filtreyi tıkıyor. Düşünün, o kadar iyi... Ben de biraz kalın çekip filtrenin tıkanmasını engelleyerek ev standartlarında "çok iyi" kabul edilebilecek espresso alıyorum. Homojen çektiği için de mutluyum. Bu makinenin en ince ayarında çektiği espresso, çok daha profesyonel makinelere bile yeter. Evet, cam haznesine statik elektrik nedeniyle öğütülmüş kahve yapışıyor, doğru. Ancak bu benim için bir problem değil. İşlevini yerine getiriyor. Cama kahvenin yapışmasının bana bir zararı yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    De Longhi Dedica espresso makinesi kullanıyorum. Daha önceden Hario’nun küçük el değirmeniyle öğütüyordum. Kalabalık misafir için öğütmesi çok vakit aldığından elektrikli kahve değirmeni almaya karar verdim. Bu ürün ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı. Kahve tadı bile farketti. Şimdilik oldukça eşit büyüklükte öğütüyor. Uzun vadede taşları deforme olur mu bilmiyorum. En ince ayarda neredeyse Türk kahvesi kıvamında öğütüyor. Espresso için 6. veya 7. ayarı kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öğütme miktarı (2-12) ve büyüklüğü aralıklarının (1-17) çok geniş olması, hızlı olması, bıçaklı olmaması (flat burr - düz dişli) harika. Ama etrafı kirletmemek için biraz çaba göstermeniz gerekiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    5 aydır kullanıyoruz, çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün Alman markası idare eder parasına göre iş görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Makine gayet iyi. Önceden uzun süre delonghi kullanmıştım, aralarında pek fark göremedim.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli bir kahve öğütücüsü. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli bir ürün, ev için ideal boylarda... Burr grinder olarak fiyat performansı mükemmel. Kendi kahvesini evde çekmek isteyenler için tavsiye ederim. Kargoya verilme hızı çok iyiydi. Hemen ulaştı. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 17.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika cikti, bu fiyata daha iyisi yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) krups öğütücü

    Olumlu yönleri: Espresso çekmek için satın aldım. İnceliği tam yerinde ve stabil olarak çekiyor. Sadece arada nadir olarak çekirdeği haznesine alamadığını ve boşa çalıştığını duyuyorsunuz ama dediğim gibi nadir oluyor. Evde kullanmaya kesinlikle uygun, az yer kaplıyor, az ses çıkarıyor. Bu ürünü aldıktan sonra evde kahve tüketimimiz çok arttı taze taze kahveyi çekip içtiğimiz için :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel Makine

    Olumlu yönleri: Ürünün öğütümü gayet hızlı ve tutarlı. Temizliği kolay. Fakat Türk kahvesi çekimi yapamıyor. Alacaklar bunu göz önünde bulundursun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel paketlenmiş olarak çok kısa sürede elime ulaştı. Espresso makinem için bu kahve öğütücüyü aldım. En ince ayarda çekildiği zaman bile espresso için ideal incelikte olmasa da kullandım ve sonuç kötü değildi. Filtre kahve ve moka makineler için çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 2 haftadır kullanıyorum. Öğütmesinden, malzeme kalitesinden memnunum. V60 için kahve öğütüyorum dolayısıyla daha düşük incelikler için yorum yapamam.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Krups GVX242 100 Watt Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Krups GVX242 100 Watt Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat