Samsung WW12K8412OW A +++ Sınıfı 12 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung WW12K8412OW A +++ Sınıfı 12 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yaklaşık 5 aydır kullanıyoruz ve her anlamda çok ama çok memnunuz diyebilirim. Ses,yıkama,kapasitesi mükemmel.. Şiddetle tavsiye ederim..

    KESİNLİKLE ALINABİLECEK TEK MAKİNE...

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok iyi

    kurutmalı olan modelden daha iyi. 8 aydır kullanıyoruz. hiç sorun cıkarmadı. kapasite cok iyi. wifi üzerinden bağlanıp akıllı telefon ile hem kumanda etme hemde program takibi yapılabiliyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Makine çok sessiz çalışıyor.Çamaşırlar tertemiz çıkıyor.Gerçekten bol köpük oluşturuyor.Böyle çalışmaya devam ederse Samsung üzerine marka tanımam herhalde.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Çok güzel bir makina herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ayrıca trend yol muhteşem bir site çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Fiyatı piyasanın çok altında çok memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Hızlı teslimat 👍🏻 ürün harika

  • Trendyol aracılığıyla, 13.08.2020

    Annem için aldık aşırı iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 27.11.2019

    alırken tereddütlerim vardı fakat kulanmaya başladıktan sonra hepsi bitti şahane çok güzel kısa proğramı bile çok güzel piyasanın çok altında bir fiyatl pişman olmıyacağınız bir ürün teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "Memnunum"

    Olumlu yönleri: Unutkan biri oldugumdan yada dikkatsiz diyelim temızlık yaparken bıraz da cabuk hareket ettıgım ıcın camasırların bır kısmını atmayı unutuyorum makınaya. Bu durumuma çare samsungdan geldı resmen. makınayı calıstırdıktan sonra bıle kapagının ust kısmındakı acılabılen ek kapak ıle unuttugum parcaları rahatca makınaya ekleyebılıyorum. 12 kılo yıkama kapasıtesı var. A+++ enerjı tuketımı ıle calısan bır makına ayrıca. 1400 sıkma devrınde olması da ayrıca kuruya yakın camasırları makınadan almamı saglıyor. hem görünümü hem de yıkama kalitesi iyi olan bir çamaşır makinası. memnun kaldığım bir beyaz eşya.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.01.2018
    önden yükleme çok iyi

    gerçekten çok iyi bir çamaşır makinesi önden yükleme programı çok iyi olmuş 1400 rpm lik devir hızı ve 12 kg lık bir yıkama kapasitesi var çok iyi gerçekten ve harika bir sürü programı var çok beğendim tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Şiddetle tavsiye ederim.

    HB üzerinden, Kraft Dtm adlı satıcıdan aldık. Çok hızlı bir şekilde gönderildi. Horoz Lojistik firması paketinde bile çizik olmadan teslim etti. Samsung servisi kurulumu hemen yaptı. Makine teknoloji harikası. Kullanımı çok kolay. Ses yok. Çamaşırlar daha temiz çıkıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.07.2017
    super

    bir alt modelini kullanmistim yeni urun olarak yine Samsung tercih ettim. cok fonksiyonlu bilgisayar kullanir gibi programlar verilebilen super bir makine

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WW12K8412OW A +++ Sınıfı 12 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WW12K8412OW A +++ Sınıfı 12 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat