Samsung WF90F5EHW2X/AH A+++ 9 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Siyah Yorumları

Samsung WF90F5EHW2X/AH A+++ 9 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2018
    Samsung almayın

    Aracı firmalara lafım yok ama ürün berbat. Ben bayisinden aldım kurulumda felan hıc sıkıntı yasamadım ama makınadan hoc memnun değılım. Kesınlıkle lekelerı çıkartmıyo ve sıkma yaparken acayip ses çıkartıyor. Bir tanıdıgımdada aynı makına var ve aynı sıkıntıları o da yaşıyor. Dünya para verıyoruz alıyoruz her zaman alınan şeyler değil ve benim şu an makınamı değişebilme gibi bir şansım yok çünkü makınam çok yeni. Asla taviye etmem sakın almayın. Benım butun beyaz eşyalarım samsung. Buzdolabımda sıkıtı yok memnunum. Ama bulaşık makınamda çok kotu asla bulasıklarım kuru çıkmıyor ve su lekesı yapıyor. Butun makınamın yağlı çıktığıda çok oldu. Ocağım da da bir gözum yanmıyor. Ve ben 3yıllık evlıyım sadece buzdolabında sıkıntı yasamadım. Asla samsung marka beyaz eşya tavsiye etmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beş Yıldız

    şık ve kaliteli. Teslimat hızlı ve servis zamanında kuruluma geliyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2018
    Sorunsuz güzel alışveriş

    Ürün elimize sorunsuz ulaştı, henüz kurmadım ama çok araştırarak aldım , büyük mağazalardaki personellerin internetten almayın onarılmış ürün veriyorlar garantisi yok gibi saçma sapan yalanlarına inanmayın güvenle alabilirsiniz orijinal ambalajında geliyor servisi arıyorsun nereden aldığını sormuyor bile gelip kurup gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    Makine güzel teslimat vasat

    Lojistik firmasına kızıp makineyi kötülemeyeceğim. Horoz Lojistik ile teslimat sürecinde oldukça sıkıntı yaşadım. Makine 12 günde elime ulaştı. Horoz Lojistiğe buradan ayrıca teşekkür ederim. Fiyat performans olarak kıyaslanırsa alınası güzel bir makine .temizliği sıkması güzel ancak bana biraz gürültülü gibi geldi. müşteri hizmetlerini arayıp anında ücretsi kuruluma geliyorlar. Alanların pişman olacağını düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2017
    hızlı kargo

    mağazaya teşekkürler hızlı kargo ıyi iletişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    Beş Yıldız

    hepsiburada.com teşekkurler...oldukca şık dizaynlı fiyatına göre çokta iyi makina çabuk teslimat beklediğimin üstünde çok teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Perfect

    Üürn on numara sessiz. Kurulum için arayıp kayıt açtırın sonra ücretsiz kurulum yapılıyor. On numara ...

  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2017
    Teşekkürler

    Ürün Borusan Lojistik ile kata teslim sorunsuz bir şekilde ulaştırıldı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WF90F5EHW2X/AH A+++ 9 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WF90F5EHW2X/AH A+++ 9 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat