LG F14A8RDS5 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox Yorumları

LG F14A8RDS5 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.01.2019

    çagın ilerisinde teknolojıye sahip,mukemmel ötesi,böyle bir makina ile tanışmamış olanlara üzülüyorum,

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2018
    Bu zamanda boyle esnaf

    Mağazaya teşekkürler sattığı ürünün sonuna kadar arkasında duruyorlar

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.10.2017
    LG çamaşır yıkamayı biliyor

    Yıkama kurutma bir arada çok iyi performans sergileyen bir makine 3 saat sonunda makineden çıkarıp her şeyi yerine kaldırmak çok güzel. Ütü yapma sürem kısaldı çoğu kumaşı kırıştırmıyor. Olumsuz özellikleri 1400 rpm biraz sallanıyor ama eski makinelerin yanında sesi çıkmıyor sayılır. Sıcaklık ayarının 20-40-60-95 olması başka sıcaklık seçilmiyor. Siparişim çok kısa sürede elime ulaştı. Herkese tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.04.2017
    Teslimat asamasi

    Daha urunu kurmadim bir konu hakkinda yazmak zorunda hissettim kendimi...bircok internet alisveis sitesinden siparisler verdim ve teslimat durumlarinda hep bir sorunla karsilastim,net bilgi alamadim hep bir sorun yasadim...fakat benim bu korkumdan beni bu site uzerinden aldigim bu urunun teslimatini saglayan Ugur Bey sen nasil bir adamsin eline koluna saglik :).nasil destek nasil is yapacagini nasil musteriyi memnun kilacagini bu konularda uzmanligini takdir ediyorum.Cok tesekkur ediyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.01.2017
    kurutmada tüylenme yapıyormu

    bende bu makineden almak istiyorum ve kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var kurutmadan sonra tüylenme yapıyormu ve bu tüyler diğer yıkanan çamaşırlara yapışıyormu

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2017
    Genel olarak olumlu

    Gerçi yeni kullanmaya başladık. Önceki makine ile kıyasladığımızda biraz gürültülü çalışıyor sıkma yaparken. Ama genel olarak fena değil şimdilik

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 20.12.2016
    Ürün güzel servis yaramaz

    Çamaşırmakinası harika ancak ataşehir servis hizmeti yaramaz

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.12.2016
    Tavsiye ederim

    Özellikle kurutma fonksiyonu çok çok iyi. Çamaşırlar yumuşacık ve kupkuru çıkıyor. Görüntü de güzel. Sıkma yaparken eğer 1400 devir de kullanırsanız biraz fazla gürültü yapıyor ama 1000 devir de yeterli bence. Tek sıkıntı, kurutma yaparken makinenin yan tarafları çok ısınıyor. Normal midir bilmiyorum. Fiyatına göre çok iyi bir cihaz.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.12.2016
    Kalite ve Hizmet harika

    Ürünü sipariş ettim 1 gün sonra teslim aldım ürünün kalitesinden ve servis hizmetinden çok memnun kaldım teşekkürler istanbul bilişim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Harika

    Ben ürünü 3 ay önce başka bir yerden aldım. Arkadaşlar alırsanız hiç pişmanlık duymazsınız. Koku yok, çamaşırları yıpratma yok. Kurutması 10 numara 5 yıldız. Tamamen kuru çıkıyor. Çok düşük enerji tüketimi. Çok sessiz. Kesinlikle tavsiye ederim. Buradaki fiyatı da oldukça uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    Süper bir urun

    Çok çok memnunum çokta. Sessiz bu makina benim hayatım

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    gayet sessiz

    Alırken sesli olabileceğini düşünerek aldım ama gayet sessiz. İlk kurutmalı yıkamada bir plastik kokusu oldu ama sonraları geçer herhalde. 30 dak programı çok güzel. az kirlileri atıp hemen çıkarıyoruz. keşke kapağı 180 derece açılsaydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    Memnun Kaldık

    Makine siparişimden iki gün sonra elimdeydi. Ertesi gün de servis kurulumunu yaptı. Üst kapağın arka bölümünde sanırım taşınma sırasında oluşan iki-üç santimlik bir çizik vardı. Bunun dışında makine sorunsuz geldi. Yıkama ve kurutma performansı çok iyi. Kurutma sırasında oluşan bir plastik kokusu var. Kurutmadan sonra kazanın içinde kurutulan kumaşın çeşidine göre tüy kalabiliyor. Kazan temizlenmezse bu tüyler sonraki yıkamada diğer çamaşırların üzerine yapışabiliyor. Bunun dışında kullanımı kolay, estetik, büyük. 2-3 kilo arası çamaşırı, türüne göre 2-3 saat içinde yıkayıp kurutabiliyor. Buharlı tazeleme fonksiyonu çok işlevsel. Ses konusu sanıyorum zeminle ilgili. Biz 1400 devirde sıkarken bile çok büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Kısacası makineden ve teslimattan memnun kaldığımızı söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    Çok memnunuz

    Ürünü yeni aldık. Yıkaması da kurutması da süper. Ayrıca gayet sessiz çalışıyor. Estetik açıdan da süper bir ürün, tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.09.2016
    Kalite tesadüf değildir

    Herşey olması gerektiğinin en mükemmeliydi.. Bayram tatili olmasına rağmen nakliyeyi gerçekleştiren Uğur bey söylediği saatte teslim etti. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2016
    Güzel fakat

    LG direct drive teknolojisi var diye büyük beklentilerle aldık fakat sıkarken gayet traktör motoru gibi ses çıkarıp sarsıntı yapıyor. Servisi çağırdım normal bu dedi. Ya Lg'den beklentim yüksek olduğu için bana öyle geliyor, yada bana gelen üründe bir sıkıntı var servis yan yatıyor. Onun haricinde çamaşır yıkaması, kurutması çok güzel, plastik kokusunu da yumuşatıcıyı biraz fazla koyarak çözebilirsiniz.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 28.08.2016
    Güzel

    Beklediğim gibi sıfır kutusunda geldi katıma kadar çıkarttılar lg yi aradığımda 30 saat sonra dönüş yaptılar vasat fiyatı mükemmel bugüne kadar almadığıma pişman oldum bekar birisi olarak bence düşünceniz varsa aklınızda durmasın evinizde dursun plastik kokusu almadım daha yumuşak çıktı ve kupkuru al ve giy

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2016
    guzel makine

    temiz yıkıyor ve sessiz. kurutması da saglam. tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 24.08.2016
    İyi Firma Güzel Hizmet ve Kaliteli Ürün

    Ürün çok güzel.beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.sıkmaya geçince biraz ses yapıyor ama rahatsız edici değil.ayrıca banyomda çok şık durdu.düşünmeden alınabilir.Ayrıca İstanbul bilişim istanbul içine kendisi teslim ediyor.gelen kişiler gerçekten çok kibarlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2016
    mükemmel satıcı mükemmel ürün

    mükemmel satıcı mükemmel ürün çok teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F14A8RDS5 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F14A8RDS5 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat