LG F14A7FDS Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F14A7FDS Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.08.2016
    Kesinlikle tavsiye ediyorum

    Ürün sorunsuz ve cok çabuk elime ulaştı.Gayet guzel sessiz şık ve çok özellikli bir makina aldığıma değdi herkese tavsiye ediyorum kesinlikle pisman olmazsiniz.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.07.2016
    TEŞEKKÜR

    ALDIĞIM ÜRÜN SORUNSUZ OLARAK GELDİ,KURULDU.ÜRÜNÜ YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR KULLANIYORUZ GAYET MEMNUNUZ.SESSİİZ KULLANIMI KOLAY VE GAYETTE ŞIK BİR MAKİNE.HEDİYESİ OLAN TEFAL ÜTÜ DE LG TARAFINDAN BANA ULAŞTIRILDI ODA ÇOK GÜZEL.ÇOKTA İYİ BİR FİYATA ALDIM DAHA NE OLSUN. İSTANBUL BİLİŞİM E TEŞEKKÜR EDERİM

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 20.06.2016
    HIZLI TESLİMAT

    Aldığım ürün 1 gün sonra evime ulaştı öncelikle bunu belirtmek istedim emeği geçenlere teşekkürler, ürün konusunda uzun süren araştırmam sonrası marka takıntılarının bir an önce vazgeçip kendini geliştiren ve pazar payını artırmaya çalışan ürünlere daha fazla dikkat çekmeleridir bu üründe beni en çok etkileyen motor tasarım farklı olaması buda daha sessiz bir çalışma sağlıyor.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.08.2015
    SÜPER

    Bu ürünü sipariş ederken 15 gün araştırdım.İnternetten çamaşır makinesi alınırmı diyenlerdendim. En hızlı teslimat sadece bu sitede. 24 saatten az bir zamanda kargoya verildi. istanbul Bilişim çalışanları teşekkürü hakediyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    ev de kullandığım çamaşır makinesini çocuğumun öğrenci evine gönderip yenisini almaya karar verdim bu ürün çok şık özellikleri de iyi fiyat karşılaştırması yapıp bu ürünü ya da diğer ürünlerden birini almaya sonra karar vericem

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Dijital ekrana sahip bu çamaşır makinesini bundan bir ay önce satın aldım. birçok özeliği ile eşyaları daha güzel yıkamakta ve daha fazla kilo da eşya yıkamakta. bu ürünün tek kötü yanı fazla ses çıkarması. Artıları : enerji tüketimi, gürültü seviyesi, su tüketimi,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.09.2014

    Babaannem cep telefonu ile başlayıp teknolojiye ilk adımını attı. Şimdi ona araştırıp yorumbudur***** dan uygun fiyata bulup LG F14A7FDS aldık. Annem de çok beğenip kıskançlık yaptı. Artık çamaşırlarını el de değil makinede yıkıyor. O bir süper babaanne.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.07.2014
    HARİKA

    yaklaşık bir yıldır kullanıyoruz tek kelimeyle mükemmel, özellikle de buhar programları.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.10.2013
    Süper Makina

    Bir çamaşır makinesinden beklenen tüm özellikler mevcut.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.08.2013
    Kaliteli Ürün

    Ürün gerçekten çok güzel, LG kalitesi üründe kendini hissettiriyor, dizaynı da gayet şık, inverter sistemi elektrik sarfiyatı için makinayı bir adım öne çıkarıyor. Ayrıca bu fiyata başka hiçbir sitede ürünü bulamadım, İzmirde olmama rağmen ürün 3 gün içinde elime ulaştı.Hızlı teslim için ayrıca teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F14A7FDS Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F14A7FDS Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat