LG FH495BDSK6 Çamaşır Makinesi Yorumları

LG FH495BDSK6 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2018
    Güzel bir ürün

    Ben buradan almadım ama bu makinayı kullanıyorum, söylemeye korkuyorum, maşallah diyeyim siz anlayın. Annem de LG başka bir model kullanıyor, o da memnun. Ayrıca bir not: kurutmalı makinalar ayrı kurutucu kadar iyi performans sergilemiyor. Zaten kaç makina üst üste çamaşır atarken kimsenin kurutucu bitsin de yeni çamaşır atayım diyecek vakti yoktur herhalde. O bakımdan imkanınız varsa bunun yanında kurutucu da alın derim, mesela Bosch, Electrolux gayet iyi bu konuda. Bize Electrolux önerdiler, aldık, özel bir aparatla ikisini üst üste koydular. Servisleri de gayet işbilir ve medeni insanlardı. Ama kurutucu almasanız bile 1400 devirde zaten kurumaya hazır çıkıyor çamaşır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    matematik problemi

    bu modelin benzerini lg den 2014 te aldim. camasir makinesi değil matematik problemi. az atarsın olmaz çok atarsın olmaz. ince camasirlarla ayrı kalınları ayrı atacak misim. tamburda en ufak bir dengesizlikte yıkamaz. direct drive filan da hikaye keske klasik alsaydım. bir kere kazan değişti garantiden, bozulsun diye bekliyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 08.01.2018
    Dehşetül-vahşet

    ben böyle bir canavar görmedim 12 kg kapasitesi var ve saymakta zorlandığım program sayıları. kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.01.2018
    yıkama kapasitesi mükemmel

    gerçekten çok iyi bir makine tam 12 kg lık bir yıkama kapasitesi var gerçekte harika 1400 rpm lik de bir devir hızı var çok iyi bir makine kesinlikle tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2016

    Ürünü buharlı yıkama özelliği olduğu için, yaptığım uzun araştırmalar sonucunda aldım. henüz kullanamadım elbette ama eski makinemden çok çok iyi olduğuna eminim. parasının hakkını vereceğine eminim :))

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016

    Evet süper 12 kg sessiz motor :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG FH495BDSK6 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG FH495BDSK6 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat