LG FH4A8FDHK4N A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi  Yorumları

LG FH4A8FDHK4N A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    Beş Yıldız

    ürün cok iyi yikiyor ve cok iyi kurutuyor

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.10.2017
    LG çamaşır yıkamayı biliyor

    Yıkama kurutma bir arada çok iyi performans sergileyen bir makine 3 saat sonunda makineden çıkarıp her şeyi yerine kaldırmak çok güzel. Ütü yapma sürem kısaldı çoğu kumaşı kırıştırmıyor. Olumsuz özellikleri 1400 rpm biraz sallanıyor ama eski makinelerin yanında sesi çıkmıyor sayılır. Sıcaklık ayarının 20-40-60-95 olması başka sıcaklık seçilmiyor. Siparişim çok kısa sürede elime ulaştı. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.07.2017
    beğenmedim

    ben tavsiye etmiyorum ürün görüntü itibariyle iyi ancak orjinal kutusu rutubetten bozulmuş ve gizlemek için ayrıca kutu içine konmuş internetten alışveriş yapınca insanlara kakalıyorlar ödemeyi yaptım ama hiç hoşuma gitmedi bu durum

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2017

    araştırmalarım sonucu kurutmalı makineler içinde en iyisi olduğu için aldım. ilk bir ay kurutmadan sonra koku yapar dediler ama geçermiş. bakalım daha kullanmadım umarım memnun kalırım

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Bir Yıldız

    GERÇEKTEN ÇAMAŞIRLARI YIPRATIYOR. SEVMEDİĞİM BİR KOKU VAR. COK KIVIŞIK.

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2017
    Beklentiler ile uyumlu

    Beğendim bu ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2017
    mükemmel

    Çamaşır makinasını bayağı araştırdım 2000 tl verip kurutmasız alacaktım ama iyki 300 tl fazla verip kurutmalı almışım. makina gayet sessiz çalışıyo baya çamaşır birikmişdi 3 kez yıkama yaptık elbiseler yeni gibi çıkıyo sadece kurutma yaparken bulunduğu yerde biraz koku oluyo yanık kokusu gibi sanırım yeni alet olduğu için biraz kullandıktan sonra koku azalır diye düşünüyorum çamaşırda koku yapmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    Gayet güzel tavsiye ediyorum

    Ürün gerçekten iyi. Inverter motor olması makinayı çok sessiz yapmış ve bu motorlar diğer kayışlı motorlardan çok daha verimli ve uzun ömürlü. Motor garantisi 10 yıl.Kimse bu konuda birşey yazmamış ben yazayım ürünü aldıktan sonra LG'yi arayıp (444 6 543) ürün kurulum kaydı yaptırın. Servis için gün verirler kısa sürede gelirler.Uygunsa aynı gün bile olabiliyor. Artıları: Kullandık gayet sessiz çalışıyor. Pratik,İyi yıkıyor. Eksileri:a-) Isı seçenekleri az 20-40-60-95 oysa ben 50 yi de kullanırım 70'i de neden daha fazla seçenek olmasın ki. b-) Çocuk kilidi'ni devre koyunca açma-kapama düğmesinin dışında herşey kilitleniyor. İyi de çocuk kapama düğmesine basınca ne olacak. Yani düşünülmesi gereken detay çocuk kilidinin herşeyi kilitlemesi olmasıydı. Durdurma düğmesi ile program kaldığı yerden devam ediyor ama kapama açma ile program başa alıyor. O yüzden çocuk kilidi ile yetişkinlere bu konuda tam kontrol verilmemiş.Ben eksik görüyorum. c-) Kurutmanın 5 farklı kullanımı var. Ben hepsini denemedim. Ama normal tam kurutma maalesef elbiseleri kırıştııyor. Eve kurutyor ama kırışık. Fakat diğer seçenekleri denemediğim için kesin bir şey söyleyemem. Kış için kurutması ideal ve iyi kurutuyor.Elbiseleri çıkarırken çok sıcak oluyor.Dikkat edin. Kullanmadıklarım: d-) Genel anlamda program süreleri uzun. Ve kısa 14-15 dakika bulamadım. Varsa bilmiyorum. Kısa 30 var standart. Tabi programları kontrol edip kısaltabiliyorsunuz ama.yine de uzun bir programı fazla kısaltamıyorsunuz.Kısa program da sıkma ve ısı konusunda esnek değil. Yani çok önemli değil ama detay açısından yorumlanmaya değer Anti alerjik ve buhar'ı denemedim yorum yok. NFC'yi de denemedim. Program indirip denemedim ama kendine olan program durulama+sıkma .gayet güzel denedim.Favori ile en çok kullandığınız yıkamayı hafızaya alıp hızılıca başlatabiliyorsunuz.Genel anlamda böyle. Yani makina güzel ve keşfedecek çok şey var. Yorumlara önem veren biriyim. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2017

    urun guzel kargo sirketi berbat

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017
    Güzel.

    Henüz ürün kurulmadi. İlgi alaka ve hız on numara. Horoz lojistik izmirden üç günde getirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    Mutlaka bununtercih edin

    Çok güzel bi makina cocuklari alerji hastasi bi anne olarak anti alerji ve buhar özelligi süper herkese tavsiye ediyorum istediginiz gibi ayar yapabiliyorsunuz kurutma özelligide cok iyi gercekten kupkuru cikiyor camasirlar ayrica ayni gun kargo özelligiyle 3 gun icinde evinizde oluyor ve yetkili servis gelip hemen kuruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    Beş Yıldız

    it is a great washer, so silent and good price. Thank you so much. It was delivered 2 days after I ordered it.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2017
    Kaliteli firma

    Başarılı tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Beş Yıldız

    Sorunsuz teslim edildi. Makine mükemmel kullanmaya başladıkça öğrendikçe daha çok seviyorsunuz. Bu paranın çok üzerinde performansı var. çok sessiz.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2017
    faturasız ürün

    fatura göndermediler henüz

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2017
    Güzel ürün

    Kurutma sistemini uzun sürmesi dışında çok güzel bir ürün.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 11.05.2017
    Teşekkürler

    İstanbulbilişim e çok teşekkürler aldıgım hizmetten ve üründen memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2017
    Yüksek kapasite , kokulu kurutma

    Ürün özellikleri ve kapasitesi göz önünde bulundurulduğunda iyi ancak kurutma özelliği çalıştırıldığında inanılmaz bir plastik kokusu ortaya çıkıyor ve bu koku çamaşırlara bile siniyor. Umarım ilerleyen kullanımlarda bu problem ortadan kalkar.

  • Ereyon aracılığıyla, 03.05.2017
    Cokk guzell

    Makineyi ereyondan en uygun fiyatla aldim kargoda herhangibir sorun yoktu makineden cok memnun kaldik cok sessiz ve hic cikar kurutma makinasina at gibi islemlerle ugrasmayip direkt hazir olarak veriyo kurutma ve yikama fonksiyonunda sessiz superr

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Dört Yıldız

    Hepsiburada ile aldığım ürün sorunsuz ve hızlıca teslim edildi. Makine çok kullanışlı, tam kurutma yapmak istiyorsanız uzun sürüyor ve çok kırışık çıkartıyor. İdeali ütüye gelecek kadar kurutmak. Makine oldukça çok sessiz çalışıyor. Ayrıca kısa yıkama programları sayesinde oldukça tasarruf sağlıyorsunuz. Giysilerin de ömrü uzamış oluyor. İnatçı lekeler yoksa, bütün çamaşırlarınızı kısa programda yıkayıp, ütüye gelecek derecede kurutabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG FH4A8FDHK4N A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG FH4A8FDHK4N A Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat