LG F1495BDSA Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F1495BDSA Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    GÜZEL

    YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR EŞİM MUTLULUKLA KULLANIYOR SARSINTISIZ VE SEEEİZ ÇALIŞIYOR ANCAK SU ALMA SIRASINDA BİR MİKTAR SES YAPIYOR ÇAMAŞIR TEMİZLEME PERFORMANSI GAYET GÜZEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2015
    mükemmel

    5 kiloluk vestelden sonra uzay teknolojisi gibi geldi makina tam anlamıyla harika. Sesine gelince bence sessiz sıkmada ve su almada biraz ses var onun haricinde gayet sessiz. en iyi fiyat burda idi birde üzerine hediye çeki olunca hiç beklemeden aldım kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2014
    İnceledim hoşuma gitti.

    Bu tür ürünler bir kez alınır uzunu yıllar kullanılır. 1993te Arçelik 2300 serisi almıştım hala sorunsuz kullanıyoruz ama artık A+++ makineler çıktığı için yenileyeyim dedim ve bu modelde karar kıldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F1495BDSA Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F1495BDSA Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat