Siemens WM12T460TR Çamaşır Makinesi Yorumları

Siemens WM12T460TR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.04.2020
    siemens kalitesi

    ürün sessiz ve güzel ve temiz yıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2018
    İYİ ÜRÜN

    ÜRÜN GAYET İYİ SES SEVİYESİ DÜŞÜK, FAKAT DAHA DÜŞÜK FİYATLARDA FARKLI ÜRÜNLER DE TERCİH EDİLEBİLİR. ÇOK EKSTREM FARKLILIK YOK BENCE.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2017
    Conta problemi var

    2013 yılında iq500 çamaşır makinesi aldım ve ilave 5 yıl da garanti satın aldım. Makinayı yazlıkta kullanıyorum. Her ene kapı contası yırtılıyor. Siemens de her geldiğinde garantide olmasına rağmen para istiyor. Yılda 2 ay kullanıyoruz ve her sene sorun yaşıyoruz. Hepsiburada üzerindeki yorumlara değer verdiğim için sizleri bilgilendirmek istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    Beş Yıldız

    Çok memnun kaldım

  • Media Markt aracılığıyla, 21.04.2017
    Memnunum

    Ben makineyi temin edildikten sonra aldım ulaşması 12 gün sürdü. Merak edenlere servise sordum kazan tek parça yani rulman sorunu olursa dış kazan değişiyor. Garanti süresini 7 yıla çıkarabiliyorsunuz. Havlu, battaniye gibi su çeken ağır ve hacimli çamaşırları sıkmada sorun yaşamamak isterseniz sıkma yaptırmadan yıkayıp çıkarıp suyunu süzdükten sonra sıkmak akıllıca olabilir. Suyu tasarruflu kullandığından çamaşırda deterjan kokusu ve kalıntısı kalabiliyor su seviyesi seçeneği olsa iyi olurmuş. Dokunmatik tuşlar yerine normal tuş olsaydı daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum. Yıkama , sıkma performansı ve sessizliği ayrıca Siemens kalitesi gayet başarılı. Yastık ve battaniye yıkamak sorun olmaktan çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    dogru urune bakiyorsun

    6 aydir kullaniyoruz kesinlikle tavsiye ederim.sorunsuz kargo urun zaten muhtesem

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Fiyat performans kralı

    Ürün cumartesi teslim edildi ve gerçekten mükemmel bir makina fiyat performans olarak.3 kez yıkama yaptık ve mükemmel sonuçlar aldık.beyazlar bembeyaz oldu.eski makinamız gerçekten vadesini doldurmuş.makina çok sessiz ve şık bir makina.600 devirde sıkma yaptırdık çamaşırlar kuru çıktı.çok memnunuz tavsiye ederim.4.gün geldi ve kuruldu.kargoda da herhangi bir sıkıntı yaşamadık.teşekkürler hb.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    Beş Yıldız

    Teslimat zamanı ve hasarsız, sorunsuz olarak yapılması olumlu. Açıkçası en büyük endişem buydu, çamaşır makinesi kargoyla gelecek iyi mi yaptım kötü mü diye baya bir düşünmüştüm. Onun dışında yıkama özellikleri gayet iyi. Belki bazı kişilere fazla teknik gelebilir. Devirler 200 er atlıyor, 700 devir yok.. Ya da ben bulamadım.. Sıkması, sesi, özellikleri gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2016
    Beş Yıldız

    mükemmel bir ürün herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2016
    GÜZEL.

    bu ürünü tavsiye üzerine aldım umuyorum kullandıkça siemens'in kalitesini hissederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2015

    fiyatına göre iyi bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2015
    GÜVENİLİR

    Tavsiye ederim, çok memnun kaldım,hızlı ulaştı ve kurulum da tatmin edici oldu. En ince ayrıntısına kadar bilgi aldım.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2014
    kaliteli ve güzel ürün

    tasarım olarak çok şık,yıkama yaparken çok sessiz,sıkma sırasında tabiki sesi biraz daha çok çıkıyor.eve kadar kargo teslimini yaptılar ve kısa sürede servis gelip kurulumunu ve tanıtımını yaptı.kargonun teslimi için biraz sabırlı olmanız lazım 10 gün filan sürüyor.kesinlikle tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2014

    Çamaşır makinamın yıkama hacmi biraz bize küçük geliyordu. Daha büyük yıkama hacmine sahip bir makine almak istiyorduk. Bütçeme uyan fiyatlarda olması benim için çok önemliydi. Derken yapmış olduğum bir takım araştırmalar sonucunda Siemens WM12T460TR model çamaşır makinesini satın aldım. Çamaşır makinemden çok memnunum, makinesini yenilemek isteyen herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM12T460TR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM12T460TR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat