Estee Lauder Double Wear 3W1 Fondöten Yorumları

Estee Lauder Double Wear 3W1 Fondöten yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2021
    Mükemmel

    Ürün kesinlikle orjinaldir içiniz rahat olsun ton farkı vs yok beach kodu herşey var 1 günde elime ulaştı mükemmel 👌

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir gün önce sip verdüm sabah 9 da bendeydi kesinlikle orjinal evdeki orjinal pudramla birebir aynı 90 tl ucuza aldım çoknteşekkğrler hepsi burda özenli paket hızlı teslimat satıcıyada sevgiler bumdan sonra hep burdan alırım

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019

    yaklaşık 5 yıldan beri kullanıyorum. Görüntüsü çok güzel kadifemsi ve kapaticiligi da çok iyi fakaaat günlük olarak tavsiye etmem. Biraz ağır özel günler için mükemmel :)

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2019
    İpeksi, hafif dokulu, ışıltılı...

    Double wear serisinin klasik fondöteni (ki mükemmeldir) ile karşılaştırıldığında, daha ince dokulu, daha ışıltılı, daha naturel görünüm veren bir fondöten. Bu yapısına ek olarak SPF 30 özelliği ile de gün içi kullanıma çok uygun harika bir ürün. İnce dokusuna rağmen kapatıcılığı çok iyi, 50 yaşımın ve güneşin yol açtığı lekelerimi çok hoş bir şekilde kapatıp rengi eşitleyebildi. Sürülmesi, yayılması çok kolay, el ve giysiye bulaşma minimum. Her yaşın gün içi kullanımına uygun mükemmel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Belki bir uyarı; eğer klasik double-wear kullanıyorsanız, orada kullandığınız rengin nude ile eş numarası size bir ton açık gelebilir. Bunun da doku ve oluşturduğu örtücü tabakanın kalınlık farkından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. SONUÇ olarak: Çok beğendim, kesinlikle öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2016
    Estee Lauder

    Estee Lauder fondöteni alabilen herkese öneririm.Mağaza ürün paketlemesine özen göstermiş ve zamanında göndermiştir.

  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2016
    Estee Lauder föndöten

    Estee Lauder double wear föndöteni alabilecek olanlara öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Estee Lauder Double Wear 3W1 Fondöten kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Estee Lauder Double Wear 3W1 Fondöten yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat