Beko BK 9121 EY A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Beko BK 9121 EY A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    komşum aynı modelden memnun kaldigi icin siparis vermistm fakat bana kusurlu gelmis. Beko bayisinden gelenlerde yan orta gövdeden hasar gördüğünü ve kayma olduğunu söylediler. iade talebi oluşturdum hemen.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bugün geldi servis kurdu aynısı göründüğü gibi tereddüt etmiştm ama şidmilk sorun yok çalıştırmadım yorumu güncellerim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.04.2021

    Anneme almistik. Yazik cok kotu. Su sizdiriyor. Iyi yikamiyor butun camasirlari parcalamis. Iade etmek istedik geri de almiyorlar. Bayiden aldik. Adam sattim gitti mantiginda servis tel degistirdi yine ayni. Hele sesi hic cekilmiyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.02.2021

    Bu makineden 3 yıldır neler çektim berbat yıkadığı yetmiyor gibi bide yırtıyor tiftik yapıyor.heyete verdim karar bekliyoruz.sizde hiç durmayın başvurun

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.12.2020

    Beyazları kesinlikle iyi yıkamıyor, servisi cagirdigimda görevli biz makineyi satarken iyi yıkar demiyoruz dedi,iyi yıkamayacaksa neden alıyoruz o zaman, kesinlikle tavsiye etmiyorum..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.07.2020

    Beko un 9 kiloluk makina si aldık ve 9 kilo değil de 5 kilo atın 6 kilo çamaşır atılmasın deniliyor peki insanlara satarken atın diyorsunuz bide beyaz çamaşırları ciddi anlamda yikamiyor kesinlikle alıp rezil olmayın 7 8 kere servis geldi bunlar böyle diyorlar bide özellikle Bi kutu içerisinde ilaç var onu alıp kullanın diyorlar neden bizleri ona tabi tutuyorsunuz böyle Bi durum rezillik olmaz aynı arızadan geliyorlar 3 kere de değişim yapılıyor diye oda yok garantisi neden var neden beko arcelik Malinizin Arkasında değilsiniz almayın koymayın evinize lütfen

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.12.2018

    çamaşır makinası beyaz renkleri iyi yıkamıyor. hatta beyaz renkleri morartıyor. bu konuda yapılacak hiç bir şeyde yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BK 9121 EY A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BK 9121 EY A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat