Beko BK 8121 EY A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Beko BK 8121 EY A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 29.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz ve en hızlı şekilde elime ulaştı. Paketleme ve Kargo çok iyiydi. Ürün çok kaliteli ve şık bir ürün. Teşekkürler Trendyol ve Satıcı ( BirBeyaz).

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    sakın almayın. bana bozuk makineyi yollamışlar. servis gelip kurulumunu yaptı fakat servis kaydını girmemisler sistemlerine. şimdi arıyorum bir muhatap bulamıyorum. ne Trendyol nede Arçelik Beko. sakın almayın.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre alınabilecek en iyi çamaşır makinesi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Her hafta sonu çamaşır makinesini çalıştırdığım için çok fazla elektrik faturası geliyordu. Tasarrufumuza yardımcı olabilecek enerji sınıfı yüksek olan Beko BK 8121 EY modelinden aldım. Hem kullanımından memnunum hem de çamaşırlarımı istediğim şekilde yıkıyor. Çamaşırlarımı sıkarken, fazla bir karışıklık yapmıyor. Bu sayede oldukça rahat ediyorum. İyi ki almışım. Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: A+++ olması çok iyi tasarruf sağlıyor. Taşıma kilosu da gayet iyi 8 kilo. Büyük şeyler rahatça yıkanabilir. Daha önce kullandığım markanın aynısını tercih ettim yine. Ondan da çok memnundum aynı şekilde bundan da gayet memnunum. 16 programlı olması da güzel. Her çamaşıra özel yıkama özelliği var gibi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Çok sessiz ve güzel yıkayan bir çamaşır makinesi. 1 yıla yakın zamandır kullanıyoruz herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. İnşAllah böyle sorunsuz çalışmaya devam eder. Kullanım kapasitesi çok iyi bütün çamaşırları tek seferde yıkamaya yeter de artar bile. Makinesini yenilemek isteyenlere tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2016
    Bekobeko

    Ürün tam istediğim gibiydi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BK 8121 EY A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BK 8121 EY A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat