Ariston AQD1071F 49 TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yorumları

Ariston AQD1071F 49 TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    Memnunuz

    Yıkama, sıkma, kurutma işlemlerinin hepsinde memnunuz. Kurutmalı makinelerle ilgili genel bir korku var. Kurutmada her zaman en fazla yarım yük koyun. 2 saat gibi bir sürede güzelce kurutur. Yıkama sırasında unuttuğumuz çamaşırı ekleyebiliyoruz. Daha ne olsun. Umarım uzun ömürlü bir makine olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    Çok başarılı

    2 günde teslim aldım bir gün sonra da yetkili servis kurulum yaptı. Servis gayet ilgiliydi ürün tanıtımını da yaptılar. Kitapçığını güzelce okuyup doğru kullanınca çok güzel sonuçlar alıyorsunuz. Kuruluma gelmeden servisten titreşim azaltıcı ayak getirmelerini isteyin memnun kalırsınız. Kesinlikle bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    gayet güzel bir makina

    Merhaba hem kendimize hem kayın valideye şimdide baldıza alacağız, aristona güvenebilirsiniz.. bir çok ürünümüz ariston ve ihtiyaç oldukça başka markaya yönlenmiyoruz o kadar güveniyoruz anlayacağınız. bu zamana kadar da hepsiburada da bir problem yaşatmadı bize. almak isteyenlere tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    Cok guzel

    10 numara urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    mükemmel

    urun tereddüt edilmeden alınabilir sipariş ettiğimde acaba dedim yalnız hızlı gönderi hızlı servis ağı ve makina mükemmel acaba demeyin piyasa fiyatınin altında oda ayrı bir güzellik

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2016
    gayet başarılı

    Ürün gayet güzel ve sessiz tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 20.03.2016
    urunu daha kullanmadim

    urunu daha acmadigim icin yorum yapamayacigim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    begendim

    uygun fiyat orijinal urun .kurutma iyi hızlı kargo. kullandık güzel

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.02.2016
    Çok hızlı teslimat

    Öncelikle hızlı teslimat için teşekkür ederim. Fakat asıl konu; teslimat yapan personelinizin çok güler yüzlü ve son derece saygılı kişiler olmasıdır. Bu durum benim için fiyat/teslimat konusunun çok önündedir, dolayısıyla İstanbul Bilişim öncelikli tercih sebebim olacaktır.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.12.2015

    Tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2015
    Hızlı teslimat

    Ürünü beğendim arkadaşım da kullanıyor bu makineden!

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2015
    ucuz ve kaliteli

    ürün siemens ve bosh daki diyer ürünlere nazaran bir tık önde. neden çünkü bu firmanın yani hortpoint firmasının amiral gemisi vede diger rakiplerin amiral gemilerine göre nerdeyse 2 katı kadar ucuz. buna nazaran aynı görevi ve fazlasını yapıyor. ben bu ürünü alalı 7 ay oldu sadece sıkmada biraz fazla titreşiyor buda herhalde evin zeminiden diye tahtmin ediyorum.yıkama ve kurutmada çok iyi ve kurutmada giysileri çektirmiyor. eko 45 dk hem yıka kurut programı hem kış hem yaz şartlarına uygun . ve fazla egilme şartı yok yukardan giysi ve çamaşırlar konabilir. programlaması kolay ve akıcı. tanburun kalitesi oldukca iyi . şekli ve görünüşü piyasanın en iyisi hem gümüş giri hem beyaz setlerin ikisinede hitap eden nadir ürünlerden birisi bence hiç düşünmeden alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2015
    Ortalama bir makine

    Yıkama ve kurutma özelliği olması iyi fakat makine sessiz diye alacaksanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Makinenin 11 senelik eski makinemden ses olarak bir eksiği yok. Yıkaması başarılı. Kurutmasının çeşitli tipleri var ve idare eder. Hepsiburada burada olağanüstü hızlı gönderi ile tercihimizin doğru olduğunu gösterdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2015
    Çok yararlı bir ürün

    gayet faydalı bir ürün herkese tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    daha önce bu markanın başka bir çamaşır makinesi modelini kullanmıştım. her zaman çok iyi sonuçlar veriyordu ancak taşınırken düşürdüler ve bozuldu. temizliği konusunda garanti verebilirim. ayrıca farklı kumaş programları da başarılı ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2015
    alınır

    Kurutmaözelliği var. Kuruturken dışarı nem veya su vermiyor, pis su borusundan nemi atıyor. Su alma, deterjan alma, pompalama sesi diğer makinalardaki gibi. Çamaşırı yıkarken tambur dönerken sadece çamaşırın içeridesu ile dönerken çıkardığı sesi duyuyorsunuz. 1400 devir olmasına rağmen klasik bir makina kadar sıkma sesi çıkartıyor. kazan diğer makinalara göre yüksekte içine çamaşır koymak ve çıkartmak için fazlaca eğilmeye gerek yok. Makinanın kazan kapağı çok şık ve güzel çalışıyor. Havlu gibi şeyleri yıkadıktan sonra 30 dakika kurutma özelliği çalıştırırsanız astığınızda kısa sürede kuruyor. eğer tamamen kurutmak istiyorsanız buda mümkün. Yıkama sonrası otomatik kurutma yaptırabilirsiniz. Tambur büyük ve derin yorgan yıkar, gömlekler kırışmadan çıkıyor. Gömlekleri yıkadıktan sonra 30 dakika kurutma yaparsanız kırışmıyor ve ütüye hazır oluyor. Suda bekletme komutu yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2015
    süper

    çamaşır makinası alacaksanız düşünmeyin bu makinayı alın derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2015
    doğru seçim

    Yıllardır hepsiburada ailesinden alışveriş yapıyorum. Hiç tereddüt etmeden bu makineyi aldım ultra sessiz çalışıyor ayrıca kurutma ile ilgili kötü söylentiler duymuştum. Ama hiç şüpheniz olmasın herşeyiyle harıka bir makine. kullanma kılavuzunu düzgün okuyup doğru programları kullandığınız zaman yüzde yüz verim alabilirsiniz. tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2015

    Annem için alacağım çamaşır makinesi için işyerinden arkadaşımdan fikir alıyorum. Bu çamaşır makinesi için ben bayıldım özelliklerini de çok övdü arkadaşım. Bence alınmalı ama biraz benim bütçemi zorlayacak sanırım ama çok güzel. Artıları : enerji tüketimi, gürültü seviyesi, su tüketimi,

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2014
    Alınabilir

    Eski makinelere alışanlar için başta biraz karışık gelebilir ama öğrendikten sonra gayet basit bir kullanımı varyıkama ve kurutma performansı oldukça başarılı, henüz faturaya yansımasını görmedim ama genel olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston AQD1071F 49 TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston AQD1071F 49 TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat