Ariston FDG 9620MB TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yorumları

Ariston FDG 9620MB TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 31.10.2018
    harika ürün

    Kendim bu ürünü kullanıyorum.Şimdide kıziçin almak isityorum.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.02.2018
    güzel ürün

    ürün 3 günde elimize ulaştı gayet güzel kurutmasını daha denemedik.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.01.2018
    ürünü cok beyendim ama kalmamış ne zaman gelir almak istiyorum.

    ürün nezaman tekrar geli

  • Media Markt aracılığıyla, 11.01.2018
    Fiyat performans ürünü

    Ürün parasının hakkını veriyor çok sessiz çalışıyor kurutma si gayet başarılı

  • Media Markt aracılığıyla, 11.01.2018
    Sessiz ve başarılı bir ürün

    Ayarlarını öğrenmeye biraz vakit ayırırsanız gayet başarılı ve sessiz bir cihaz olduğunu anlarsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2018
    guzel bi urun

    evet cok begendim fiyatina gore cok kaliteli ve kullanisli bi makina

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    Kokulara karsi hassas iseniz almayin

    Iki yil once balkonsuz evde yasadigimiz icin cazip geldi makina. Fakat tonlarca deterjan yumusatici koymama rağmen ekşimsi bi koku var camasirlarimda. Kurutma yaptigimda ise yanmis plastik gibi kokuyor ve lanet olasica koku ucup gitmiyor. Kesinlikle iyice arastirin bizim gibi pişman olmayin. Leke cikartma konusu da tamamen yalan camasir suyu dokunce elimdede yikasam cikiyor. Amac markayi karalamak flan degildir uyaridir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    güzel

    Yıkarken de sıkarken de başına geçip dinledim. kesinlikle sesi çıkmıyor. kurutmasını daha denemedim ama yıkaması son derece başarılı. servis de ertesi güne gelip kurdu gayet iyiydi. sadece servis sürekli size ek hizmet satmaya çalışıyor ona biraz defans koymak lazım. onun haricinde gayet güzel bir ürün, memnunum.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.08.2017
    media markt MÜKEMMELSİNİZ

    ALDIĞIM ÇAM.MAK.HARİKA ÇOK AMA ÇOK MEMNUNUM ALDIKLARI PARA HELAL OLSUN EVİME TESLİM E KADAR HER ŞEY GÜZELDİ ÇOK MEMNUM KALDIM SİZİNLE ALIŞVERİŞ ZEVKMİŞ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2017
    Dört Yıldız

    Kurutma yerim olmadığı için bu ürünü tercih etmiştim. Hotpoint beyaz eşyada favorim hiç şaşırtmadı beni. Kurutma yaptığınızda eşyalar kırışıyor bunu göze almanız gerekiyor. Servis geldiğinde kireç önceyici blok satmak istiyor ve almak zorundaymışsınız gibi davranıyor. Olmasada olur. Hotpoint bu servis işinde pazarlamacılığı kaldırsa çok iyi olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    Başarılı

    Güzel bir ürün kısa sürede elime ulaştı teşekkür ederim hb

  • Media Markt aracılığıyla, 23.03.2017
    Guzel

    Ürün cok guzel..Kargo daireme kadar cikardi..sadece urunu aldiktan 3gun sonra gelebildi.buda horoz lojistikten kaynaklı..Tesekkurler media...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    fiyat performas mukemmel

    Ayri kurutma makinasi ararken uygun fiyat olunca bunu aldim. Tahminimden cok daha sessiz, yikamada sadece su ve camasirin calkalanma sesi geliyor. Kurutma daha sesli ama rahatsiz edici degil. Kesinlikle tavsiye ederim. 3 yil daha ek garanti yapabiliyorsunuz. Butun beyaz esyalari hb dan aldim. Hepsinden de memnun kaldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Dört Yıldız

    Sorunsuz görünüyor, işini yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2017
    Dört Yıldız

    Gayet güzel yıkıyor gözüküyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2016
    memnunum

    sesin oluşması alt kısmındaki dengesizlik nedeniyle.karlı ve isli şehirlerde yaşayanlar için harika yanlız ben servisi çağırıp 1saat eğtim gördüm.ücretsiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2016
    Hızlı Kargo ve Yetkili Servis

    Öncelikle hızlı kargo ve teslimat mükemmeldi. Saat 14:00 de verilen sipariş ertesi gün Karabük-Safranboluya 12:00 de Horoz Kargo ile kapıya kadar teslim edildi. Aynı şekilde yetkili servis gün içersinde randevu verdi.Makine özelliklerine göre fiyatı çok iyi.9 Kilo yıkama 6 Kilo kurutma 3 Yıl Garanti bence düşünmeden alın pişman olmazsınız. Yıkaması ve kurutması çok güzel detarhan alma gözü 90 derece açı ile açılıyor. Program seçmesi kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    Sakın şansınızı denemeyin

    Makina çalışırken evin içinden tren geçiyor gibi oluyor. Sakın şansınızı bu marka ürünlerde denemeyin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    Bence Kurutmalı makinaların arasında en iyisi

    Eski çamaşır makinam bozulunca yenisini almam gerekti. Evimin küçük olmasından ötürü kurutmalı makina da karar kıldım. Uzun araştırmalar sonunda bu makinada karar kıldım. Bir kaç firmanın modellerini incelediğimde yıkama A ancak kurutma C olduklarını fark ettim. Ariston burada A sınıfı ile onlara fark atarken bu indirimli fiyatı ile de çok cazip geldi. Makinayı yeni kullanmaya başladım ama ilk izlenimlerim güzel. Bornoz ve havluları yıkama + kurutma yaptım ve yaklaşık 6 saat 30 dakika sonra kupkuru çıkartıp dolaba kaldırdım. Artık evin içindeki askılığa da veda etmiş olmanın mutluluğu ile herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2015
    Mükemmel Ötesi

    Ürünü 2 haftadır kullanıyorum. yıkama sırasında ses seviyesinin düşük oluşuna şaşırdığımı söylemeliyim. a4 kurutma programı 3 saatte tamamen kurutuyor. Yorumlarda kurutma esnasında yanık kokusu olduğunu okumuştum, bende bu tarz bir olay olmadı. Servisten 3 yıllık ek garanti yaptırdım. Kullanımı kolay, sessiz, kurutmalı bir makina arıyorsanız bence memnun kalırsınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston FDG 9620MB TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston FDG 9620MB TK Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat