Altus ALM681 Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus ALM681 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Altus marka bu çamaşır makinesi alalı 1 yıl oldu ve çok memnunum. çamaşırları son derece güzel yıkıyor. büyük bir yıkama kapasitesi var oldukça sesiz çalışan bu çamaşır makinesi bence kaçmaz. her eve lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2013
    Ses ve Uzun yıkama dışında güzel

    çamaşır yıkarken çok fazla ses yapıyor bunun yanında programları çok uzun 3 saat sürüyor. Bunun yanında yıkamasında falan sorun yok. bekarlar için güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2013
    çok kullanışlı

    siparişi verdikten bir gün sonra kargoya verildi ve hemen elime ulaştı.arçelik servisi gelip kurulumunu yaptı aynı gün. kullanmaya başladım ve bir çamaşır makinasından beklenen her şeyi karrşılıyor özellikle yalnız yaşıyorsanız. makina standart makinalara göre biraz küçük ve bu daha kullanışlı olmasını sağladığını düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    bu fiyata çok iyi

    Ürün siparişi verdikten 4 gün sonra elime ulaştı servisi hemen gelip kuruyor zaten. çamaşırlarıda iyi yıkıyor kullanımıda basit ben çok memnunum açıkçası almak isteyenlere hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2013
    Umarım Umduğum Gibi Bir Ürün Çıkar

    Az önce sipariş verdim umarım en yakın zamanda paketleme ve gönderim işlemi tamamlanır. Yorumlardan yola çıkarak bekar bir memur evine uygun bir ürün olarak düşündüm umarım yanıltmaz beni Altus ve HB sitesi :)))

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2013
    Hız ve kalite

    İlk defa internet üzerinden bir çamaşır makinası aldım.Gerçekten çok hızlı birşekilde ve beni yormadan teslim edildi.Çok memnun kaldık.Arçelik garntisinde olması ve ürünün performansı gerçekten süper. TEK kelime ÖNERİYORUM.Teşekkürler hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2013
    uygun

    imkanlarım dahilinde alabileceğim en iyi makinayı aldım. 1 aydır kullanıyorum şuan çok memnunum iyi varsın hepsiburada.hızlı kargo için de ayrıca teşekür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    Fiyat en uygun burda

    Fiyat olarak en uygun burdan aldım kayın valideye. Hediye çeki vermeside cabası. Tek sıkındı 24 saatte kargo demesine rağmen pazar günü akşam verdiğim sipariş çarşamba günü akşam saat 7 de elime ulaştı. Ertesi günde hemen arçelik bayi kurulumunu yapmış. Aynı markanın bulaşık makinesini de aldım. Garantileri 3 yıl. Tavsiye olunur bu fiyata.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2013
    ufak ama güzel

    ürünün yıkaması çok iyi, tertemiz yapıyor tüm çamaşırları. yalnız kazanı biraz ufak çok fazla çamaşır yerleştiremiyorsunuz. çamaşırı az olanlar için ideal bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    iyiy bir ürün

    yaptığım arastırmalara göre.fiyatına göre mükemmel bir ürün herkese tavsiye ederim.hepsi burda ya hızlı kargo için teşekkürler.ürünün arçelik garantisinde olmasıda ayrı bir güzellik......

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2013
    güzel bir seçim

    hatırladığım kadarıyla HB deki en ucuz çamaşır makinesiydi. Ben o yüzden tercih ettim. Sipariş verdikten sonra Altus un Arçelik fabrikasında üretildiğini ve servisin arçelik tarafından sağlandığını öğrendim. Yıkaması sıkması çok güzel. Ayrıca beklediğimden sessiz çalışıyor. İkinci elden bir makine almaktansa kesinlikle parasını hakeden bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2013
    PAHALI MARKALARA GEREK YOK

    ALTUS MARKASINI YAKLAŞIK 3 YILDIR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM ARÇELİK GARANTİSİ İLE SÜPER BİR MAKİNE YAPMIŞLAR

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus ALM681 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus ALM681 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat