Electrolux EWF1497 CDW2 Çamaşır Makinesi Yorumları

Electrolux EWF1497 CDW2 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(58 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL.

    EWF1408,10KG modelini 2 ay önce almıştık.Birkaç kullanımdan sonra o kadar farklı olduğunu gördük ki ,bu 9 kg modeli EWF1497CDW2 'yi de diğer evimiz için(Evde 10 kg başka marka makina olmasına rağmen) sipariş ettik.Dün kurulum yapıldıktan sonra ilk kullanımda bu modelin de ne kadar mükemmel olduğunu gördük.Kısacası bugüne kadar kullandığımız makinalarla (Çeşitli marka ve model'de 7 makina)asla mukayese dahi edilemez.Miele ve Electrolux bu işin uzmanı gibi. Bu arada hepsi burada ve premium sepet firmasına da ayrıca teşekkürler.Premium sepet firması ürünün standart ambalajının üzerine 10 mm'lik kartondan bir kat daha ambalaj yaparak olası taşıma hatalarından kaynaklanabilecek hasar ihtimalini neredeyse sıfırlamış.İşini ciddi yapan bir firma. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilecek ürün ve tedarikçiler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.06.2020

    Mükemmel

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.06.2020

    Buradaki yorumlara bakarak karar verdim 2020 Mart ayında çalıştırdık nefis bir makina Bu makina için Türkiye ‘nin heryerini araştırdım ve buldum İzmit’te son makina idi çok memnunum Eşim bayıldı bulabilirseniz tavsiye ederim Ama artık gelmiyormuş

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.01.2019
    Çok İyi

    Fuzzy logic özelliğinden dolayı program süresini mesela 3 saat 30 dakika gösteriyor. Çalıştıktan 15 dakika sonra çamaşırın kilosu az ise otomatik olarak yıkama süresini 1 - 1,5 saate kadar indiriyor. Deterjan ile suyu karıştırıp çamaşırların üstüne püskürtüyor. Buharlı tazeleme müthiş. 15 dakikada dolap kokusu veya başka bir koku sinmiş kaban veya montu mis gibi kokutuyor yumuşacık yapıyor.ilk başta koltuk kılıflarını yıkadık. çocukların neden olduğu tüm lekeleri çıkarabildi. en can alıcı özelliği sessizliği su tahliye pompası sesinden başka birşey duyamıyorsunuz.İstediğiniz, süreyi, devri, sıcaklığı kontrol edebiliyorsunuz. Çok iyi bi tercihmiş alacak olanlar kesinlikle gönül rahatlığıyla alabilr.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    Ürün,mağaza süper keşke kargo şirketini değiştirse...

    İlgili siparişi akşam vermişim sabah mağaza çalışanı beni arayıp sürat kargo’nun ürünü apartmana kadar getireceğini ve eve teslimat yapmayacağımı söyledi. Zaten daha önceki siparişlerde benzer şikayetler vardı. Ürünün ön paneli’nde eğilme meydana gelmiş Henüz kurulum aşamasında geldiğinde bu parçayı değiştireceğini söyledi. Ürün bildiğimiz bir ürün ben tavsiye ederim. Kullanan birkaç arkadaşımdan da hep aynı olumlu yorumları duydum . Eğer satıcı firma başka bir kargo firması ile anlaşırsa çok daha olumlu olacağı kanaatindeyim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2018
    ÜRÜN SINIFININ EN IYİSI

    EVVELKİ MAKİNEM ARCELİKTİ GRİ İLE BEYAZI AYIRT EDEBİLİYORUM ARTIK

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2018
    Mükemmel satıcı

    Ürünü daha önce kendime almıştım, çok memnun olduğumuzdan bir de anneme aldık, mevcut makinası çalışır durumda olduğu halde. Döviz fiyat artışları yansımadan ihtiyaçlarınızı olabildiğince alın derim. Sürat kargo mağazadan Pazartesi teslim aldığı ürünü Perşembe teslim etti ve yukarı çıkarmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 28.06.2018

    Makinam sorunsuz bir şekilde elime ulaştı yalnız kargo binada asansör olmasına rağmen kapıda bıraktı yukarı çıkartmadı tabiki magaza sahibi bu konuda bilgilendirmişti bilgim vardı kargocudan rica etmeme rağmen olmaz dedi . Makinam ertsi gün kuruldu makina çok sessiz çok beğendim.ilk defa bu markayı kullanıyorum ama memnun kaldım kendim araştırmıştım ama açıkçası ürün yorumlarına bakarak karar verdim buradan doğru yorum yapan arkadaşlara teşekkürler tavsiye ederim güzel makina 3 yıl garanti uzatabiliyorsunuz 3 ay süresi var.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2018
    Çok iyi bir marka ve model

    Bu ürünü sipariş verdikten hemen sonra mağazadan Koray bey arayıp hangi yolla gönderildiği konusunda izahat verdi. Çamaşır makinesi gibi bir ürünün kargoyla özellikle de Sürat Kargoyla gönderilmesi konusunda tereddütlerim vardı ancak siparişim hemen ertesi gün kargoya verildi ve bir gün sonra Antalya'dan İstanbul'a sapasağlam teslim edildi. Servis bir gün sonra kurulumunu yaptı. Kısaca sipariş verdikten iki gün sonra makine evimde çalışır vaziyetteydi. Makinenin özellikleri mükemmel ve son derece sessiz. Ben hem makineden hem de bu mağazadan yaptığım alışverişten memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2018

    Olumlu yönleri: Cihaz sessiz. Olumsuz yönleri: Program süreleri çok uzun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2018
    "tek gecerim electrolux ü"

    Olumlu yönleri: cok güzel makina ben zaten hep electrolux kullanırım her aldığımı 18 ile 20 sene kullanmışımdır

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2018
    Verdiğimiz paraya değdi

    Çok beğendim.Ürün tam istediğiz gibi çıktı.Herkese öneririm.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2018
    Mükemmel!

    İki yılı aşkın süredir kullanıyoruz. Diğer kullanıcılar aşağıda özelliklerini yazmışlar, tekrara gerek yok. Tek kelimeyle "Mükemmel!".

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2018
    saliha öztürk

    makine yi 2 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim yıkama kalitesi olsun sessizliği olsun enerji tüketim çok güzel buharla yıkama özelliğini çok sevdim güzel bi özellik fiyatına göre çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2017
    KALİTE

    Ürün çamaşır miktarına göre kendini ayarladığı için her tip aileye uyumlu ayrıca yıkama süresine manuel müdahale edebiliyorsunuz.Kısa süreli deneyimimiz sessiz ve güzel yıkama umarım bu performans uzun yıllar sorunsuz devam eder.Birde unutmadan ürünün derinliği 60,5 cm yazıyor derinlik yaklaşık 64 cm. Benim gibi kapaklı tezgah altına kuracaklar buna dikkat etsin ucu ucuna kurtardı bende:)

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2017
    Kaliteli

    Ürün sorunsuz şekilde ulaştı ve kurulumu yaptırdım. Paketleme çok iyiydi. Tek sıkıntı kargo firmalarının kata teslimat yapmaması. Mağazanın iletişiminden memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    Tavsiye ederim

    Ürün henüz kurulmadı

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2017
    ÜRÜN GÜZEL

    Daha kullanma şansım olmadı ama çok uzun araştırmalar sonunda aldım bu ürünü. Görüntü ben kaliteli yim diyor. Almış olduğum firmanın gerçekten üst seviye bir firma olması da bana güven verdi.

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2017
    YILLARDIR BOSCH KULLANICISI OLARAK İYİ Kİ ELECTROLUX ALMIŞIM

    ÇOK BEĞENDİK TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2017
    mükemmel

    ürün öncelikle çok sessiz ve kaliteli yorgan yıkadık kuruya yakın çıktı,temizlemesi de çok iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF1497 CDW2 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF1497 CDW2 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat