Electrolux EWF 1404 BR Çamaşır Makinesi Yorumları

Electrolux EWF 1404 BR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Önceden beyaz çamaşırlarım lekesiz çıkardı bu makineyi aldıktan sonra lekeler çıkmıyor ayrıca kıyafetler yıpratıyor .:(

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.11.2018

    Memnun olanlar hangi öarka deterjan yada yumoş kullanıyo bizede söyleyinde bizde memnun olalım makinadan sessiz evet ama okadar hangi almadım marka yumoş kalmadı da makina yıkamaya başlıyo yarım saat sora yumoşu alıyo ne koku ne bişe kalmıyo sonda koysanda gene kalmıyo çamaşırlar temiz olmuyo berbat ötesi nerden aldık 😑😑

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2018
    Bu makina bir şans

    Dünya'da büyük otellerden,okullara ve hastanelere kadar çamaşırlar devasa sistemlerle Electrolux ile yıkanır. Bu büyük tecrübe mükemmel çamaşır makinaları geliştirmeye yol açmış olsa gerek. İki yıldır kullanıyoruz az veya fazla her gün çalışıyor evde. Farkı ben görüyor ve yaşıyorum.Mükemmel üstü. Uğraşıp didinip başka bir araştırmaya gerek yok. Fiyat çok makul,yurt dışında çok farklı ve ucuz değil Şiddetle ailecek tavsiye ediyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2018
    Beş Yıldız

    her açıdan ihtiyacınızı görür. standart electrolux kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2018
    Sorunsuz Cihaz

    Uzunca araştırmalarımız sonucunda bu cihaza karar verdik. İyi ki bu cihazı seçmişiz. Ses Yok denecek kadar az. Sıkmada her cihaz gibi ufak ta olsa bir ses var. İst. Bahçelievler servis çalışanları hem çok hızlı hemde çok ilgililer. Ürünü bir kez denedim şimdilik herşey yolunda. Bu arada horoz lojistik ile geldi arkadaşlarada hız ve titiz taşıma içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.02.2018
    Güvenilir firma

    Uzun yıllardır birçok ürün aldığım istanbul bilişim yine en kısa sürede en iyi fiyat ile ürünün elime geçmesini sağladı. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    Harika!!!

    Sıkarken bile sessiz sedasız bu makine önceki makinemin yarısı kadar sesi... Tertemiz yıkıyor ön yıkamaya hiç gerek yok... Tamburu kocaman istediğinizi yıkayın... Çitileme etkisi harika tüm lekelerimiz normal yıkamada çıkmaya basladı... Electrolux bu işi biliyor... 1400 devir sonrası çok az nemli çıkıyor çamaşırlar... Harika...

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2017
    Sessiz

    İlk başta çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamamıştım. Meğer çok sessizmiş:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Electrolux değer

    Makine güzel gayet sessiz, sadece su alırken çeşmeden su sesi duyuyorsunuz, 10 kg geniş kapaklı olması çok kullanışlı, oldukça memnun kaldık. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    Mağaza üründen daha iyi.

    Ürün bu fiyata en iyisi. Mağazanın ilgisi şaşırtıcı. 5 yıldızı hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    Reklama ihtiyaç duymayan marka

    Kaliteli ürün elektrik tasarrufu süper çok memnun kaldım. Teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 03.11.2017
    Mükemmel Ürün/Tavsiye

    Avantajlar : Sessiz Mükemmel Performans Enerji Tasarrufu
    Ürün müthiş ve sessiz çalışıyor sadece su alırken var oda gayet normal.Sıkma sırasında bile sessiz çalışan bir makina. Çalıştıgını bile anlaşılmıyor makinanın tavsiye ederim.Ayrıca MediaMartk teşekkürler böyle kaliteli bir ürün çok uygun bir fiyata buluşturdukları için.Horoz Kargo ile geldi zamanında ve gününde kapıma kadar taşıyıp getirdiler.Teşekkürler MediaMarkt.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    GÜZEL MAKİNA

    Makina gerçekten mükemmel. Yıkama kalitesi çok güzel, inanılmaz ama beyazlar daha beyaz çıktı. Kullanımı çok kolay, ayrıca çamaşırın miktarına göre yıkama süresini otomatik ayarlıyor, istersenizde her program için hızlı veya yoğun program seçebilme imkanı var. Çok sessiz sadece diğer makinalar gibi sadece sıkma zamanında biraz sesi çıkıyor. En önemlisi piyasadaki diğer markalara oranla en büyük kazan bu makinada bizzat inceledim. Sonuç gayet güzel makina tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.09.2017
    MÜKEMMEL

    ÇOK SESSİZ VE ÇOK GÜZEL YIKIYOR. BU KAPASİTEDE BU KALİTEDE BAŞKA MARKALARDA BU FİYATA YOK. TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    Beş Yıldız

    Bu kalitede bir makinanın bu fiyata alıyor olmak çok güzel.Daha önceki makinam çamaşır yıkamıyor ıslatıyormuş.Beklentimin üzerinde bir makina.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Önce annem aldı sonra ben kendi evime aldım. Çok memnununuz ikimizde. 10 kg kapasitesi olması zaten almak için en büyük neden.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.08.2017
    Sıkma

    Ürün yıkama ve durulamada sessiz ve başarılı. Ancak sıkmada sesli ve sarsıntılı çalışıyor. Kazan çok geniş, yorgan seçeneği de var. Kargo çok hızlı.

  • NI1 aracılığıyla, 22.03.2017
    ürün geldi, teşekkürler

    ürün geldi, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    electrolux

    süpürge ile tanıştık dostluğumuzu çamaşır makinesi ile pekiştirdik,makine bekleneni ve üstüne düşeni yapıyor,teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Çok iyi

    Öncelikle çok sessiz. Püskürtmeli deterjan bölmesi özellikle ev yapımı organik deterjan kullananlar için mükemmel. Ön yıkama yok zaten gerek de yok çok iyi yıkıyor. Ekstra durulama var bu daha önemli. Kazan geniş, evdeki her çeşit tekstil ürününü ( Battaniye, yorgan, yatak örtüsü ) yıkayabilisiniz. Fiyat kalite dengesi mükemmel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF 1404 BR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF 1404 BR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat