Electrolux EWF1486 GDW2 Çamaşır Makinesi Yorumları

Electrolux EWF1486 GDW2 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(118 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.12.2020

    Bizde 7kg kapasite ve 1200 devirli modelinden vardı. Kötü bir makine değildi fakat servisi tam bir kabus. Arıza yaptı; gelen servis problemi tespit edemeyip, alakasız parça değiştirdi. İkinci servisi çağırdık; tekrar para ödedik, meğer esas problem başkaymış, 2000 TL masrafı varmış. Gereksiz yere değiştirilen parçanın bedelini istedik, vermediler. Dolandırdılar bizi resmen. Parçalarının yurtdışından gelmesi ayrı problem. Türkiye'de alınacak marka değil.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2018

    electrolux ürünlerini teşhir den almayın garanti kapsamı dişında olduğunu müşteri hizmetlerinden öğrendim sakın almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Beş Yıldız

    Herkese tavsiye ederim her tür çamaşır için modu var ayrıca çok geniş 3-4 aydın kullanıyoruz çok güzel yıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    MÜKEMMEL BİR KARAR !!!

    Arkadaşlar makine hem sessiz hem çok güzel yıkıyor inanın pişman olmazsınız !!!!! Programlaması çok pratik kullanımı rahat çalışan bir bayan olarak çamaşırlarımı yıkama işini genellikle akşamları yapabiliyorum ama eski makinemde sıkmada çok ses çıkardığı için yapamıyordum. Artık çok rahatım... Hepsiburda ya da hızlı teslimat için teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    çok sessiz

    makina süper tek kelimeyle.italya üretimi.ozellikleri çok ama sessizlik dikkat çekici.sadece dönen çamaşırların sesi geliyor motor sesi yok.sıkmada çok az ses var.okadar olur :)

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2016
    mükemmel

    Ürün gayet güzel ve geniş hacimli. Bazı tuşların dokunmatik olması ve tuş takımı, yaşı ilerlemiş kişiler için ilk başta sıkıntı yaratabilir alışıncaya kadar. Fiyatına göre diğer birçok markanın ürünlerinden çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Başarılı

    Hepsiburada kurucularını ve bu sistemi oluşturanları tebrik etmek gerekiyor. Hatasız, sorunsuz, kısa sürede ve hızlı kurulum. Bir müşteriden bu kadar iyi övgüyü sonuna kadar hak ediyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    Fiyat/performans arayanlara

    Diğer markaların aynı özellikli makinelerine göre fiyatı çok uygun. çok kısa sürede kargolandı. Makine sıkma yaparken bile çok sessiz. Buharla temizleme, inverter motorlu olması, 1400 devir, 8kg (geniş kapaklı), ayarlanabilen süreler ve programlanabilir başlangıç zamanı özellikleri gerçekten çok kullanışlı. Kesinlikle taviye ediyorum. Makine arayışında iseniz göz atmanızda fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    daha iyisi yok

    buhar programı bir harika koku giderme ve kırışıklık açma süper ayrıca çok sessiz yıkama suresini de kullanıcının ayarlanabilmesi yani timemanager çok kullanışlı bu markayı tercih ederken iki kere dusunmeyin çünkü gerek yok alanının en iyisi....

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2016
    Hızlı ve sorunsuz kargo,

    Sessiz ve cok temiz yıkayan bir makine.Bu fiyat aralığında alınacak en iyi marka ve makine(Uzun araştırma sonucu net tesbitim).Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2016
    memnuniyet

    aldığım ürünüşimdi kullanıyorum dedikleri tarihte bana teslim ettiler teşşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Süper hızlı kargo

    Kısa sürede ürün elimizde oldu. Sorunsuz bir şekilde. Ürün fiyatına göre mükemmel. Satın almadan önce biraz araştırma yaptık başka markaların satıcıları ile görüştük elektrolüx markasını sorduk aldığımız cevaplardaki en hoşumuza giden satıcının bize elektrolüx çamaşırmakinalarının Mercedesidir demesi :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    on numara makina

    ürünün siparişini vermeden nette baya araştırmıştım.siparişi verdikten yaklaşık 20 gün sonra horoz lojistik teslim etti.servis ücretsiz kurulumu yaptı.ürünün kaliteli ve sağlam olduğu görünüşünden belli.yıkamada çalıştığını yani bir motor sesi duymuyorsunuz yani çok sessiz ,sıkma da ise gürültüsü elbetteki var ama bu her makinada olduğundan daha az alacak kişilere tavsiye olunur,çamaşırları ise güzel yıkıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2016
    güzel

    ürünü alalı 2 ay oldu.şimdiye kadar sıkıntı olmadı .eşim de gayet memnun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2016
    yillardir

    makinayi ve bu markanin urunlerini gozunuz kapali alin etiket degerlerinin fazlasi var eksigi yok ikinci kusak elektrolux kullanicisi olarak cok memunuz

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2016
    Ürün ve Mağaza Güzel - Paketleme Olmamış.

    Mağaza ile hiçbir sorun yok tek istediğim extra paketleme idi oda olmamış, bunun yüzünden ufakta olsa makinenin üzerindeki etikette sıyrılma olmuş. Ufak birşey fakat extra özen göstereceğiz sözü almıştım. Fabrika çıkışı paketleme ile gelmiş. Daha büyük sorunlar olabilirdi. Kargo firması böyle büyük eşyalarda kesinlikle çok önemli.

  • NI1 aracılığıyla, 12.01.2016
    Problemsiz alısveriş yaptık.

    Ürün yazılanla aynı olarak geldi. Gayet sessiz bir makine. Çokta güzel yıkamakta.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2016
    Sorunsuz Alışveriş

    Firma ve ürünle ilgilli sorun yok. Sadece firmanın çalıştığı MNG kargo sorunlu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    Aşık Olacaksınız

    Ürün gelir gelmez test ettik aşırı sessiz fısıldıyor adeta dizayn ve kalite son derece tatmin edici çamaşırlar mis gibi yumuşacık çıktı buhar programları kullanışlı kırışık açma hayran bıraktı beni buruşmuş çamaşırları attım çıkan sonuç al giy direk marka zaten dünya markası meile den sonra dünyada 2. marka ben aşık oldum fazla araştırmadan yorulmadan alın

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2016
    başarılı bir makine...

    ürün çok sessiz ve başarılı tavsiye ederim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF1486 GDW2 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF1486 GDW2 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat