Electrolux EWF1294BW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz  Yorumları

Electrolux EWF1294BW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2019
    teşekkürler

    mağaza iletişimi iyi.. ilgi alaka mükemmel ve ürün paketlemesine gösterilen özen de on numara.. herşey için çok teşekkür ederim.. tekrar alışveriş yapılacak nadir satıcılardan birine denk gelmek de büyük şans😉

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2018

    İlginiz için teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2018
    Çok memnunum. Teşekkür ederim.

    Bu ürünü çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2018
    Harika

    Harika bir makina. Ses nerdeyse hiç yok. çok da güzel yıkıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2018
    İLGİLİ SATICI

    ürünü kargolamadan önce satıcı ürünle ilgili beni arayarak bilgileri iletti ve anlattığı gibide eksiksiz sorunsuz şekilde elime ulaştı.satıcının ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.Tekrar ürün alacak olursam bu satıcıdan ürün alırım.- ve herkesşnde gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını tavsiye ederim.Herşey için teşekkürler bol kazançlar dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2018
    Çok güzel

    Her yönüyle beğendik. Sesi iyi. Bir senedir kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık. Yıkama kalitesi ve kapasitesi, yorgan programı vs gayet iyi..

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2018

    Her şey için teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 31.01.2018
    Çalışıyor mu

    Bu makine sıkarken çok ses çıkarıyor. Desibelmetre ile ölçtüm, servisi bilgilendirdim ama tık yok. Servis eve her gelişimde 50 tl alırım diyor problem çıkmazsa. Yaşlı annemin evine aldım, makine kurulurken yanlarında değildim. Akşam geldiğimde bir baktım kaportası biraz içeri çökmüş. Servisi aradım biz teslim ettik teslim alırken kontrol edeceksiniz dediler, gene tık yok. Annem boş ver dedi oğlum; yıkıyor mu yıkıyor sen ona bak dedi. Makina çalışıyor ama bu markanın servisinin TR yönetiminin çalıştığından şüpheliyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2018
    ayşe tokur

    ürünü 1 haftadır kullanıyorum cihaz oldukça sessiz ve yıkama kalitesi güzel tek dez avantajı kapağı zor açılıyor. Fiyat performans olarak hakkını fazlasıyla veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü 1 hafta önce aldım , 2 kez yıkama yaptım , beyazları 40 derecede yıkadım ama sanki İç çamaşırlar çok iyi temizlemedi , sıkma bölümündeyse çok sessizi çalıştığını söyleyemem , kapağıı açarken biraz zorlanabilirsiniz bunun yanısıra göstergenin kafa karıştırıcı olmaması, deterjanda pinti davranması güzel , renkli çamaşırlarda memnun kaldım . Hepsi burada. firması gerçekten süper, ürün 1 gün geç ulaştı diye küçük jest yapmaları çok profesyonelce.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2017
    KUSURSUZ

    Üründe şimdilik sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Gerçek ve sessiz temizlik

    Makine çok güzel ,oldukça sessiz. Tertemiz yıkıyor ki gözlerime inanamadım.Yıllarca pis mi gezmişiz biz :( Fiyatı da uygun piyasaya göre. Programları yeterli.Almayı düşünenler tereddüt etmeden alabilirler. Getiren Horoz Lojistik elemanı fazla gevşekti.Filistinli bir çalışanı yukarıya yollamış ,adam dil bilmiyor makineyi tek başına evin içine nasıl sokacak vs..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2017
    Beş Yıldız

    İki günde geldi makina süper hanım çok beğendi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü 28 Ağustosta sipariş verdim 30 Ağustosta resmi tatil olmasına rağmen geldi aynı gün 1 saat içinde kurulumunu yaptılar ve kullandım o kadar sessiz çalışıyorki gidip gidip bakıyorum gerçekten çalışıyormu diye yıkama performansı harika kapağının geniş olması artı avantajı programları yeterli, diğer ekstra özellikli makinalara hiç bakmadan alınabilir olması gereken herşey var hepsiburadaya kargo firması horoz lojistike ve electrolux e ayrıca teşekkür ederim hızlı ve güvenli alışveriş için. İnternetten alışveriş yapacaksam tek tercihim hepsiburada gözünüz kapalı alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 16.07.2017
    süper ürün !!!

    bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün . İnverter olması çok büyük avantaj . İnverter da Electrolux - AEG dışında Düşünmeyin !!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Ürünü Kim Gönderdiyse

    Ürün iki gün içersinde geldi. Kargo firması mevcut adresimize teslimat yapmadığında kendimiz gidip teslim aldık. Dört gün sonra servis geldi ve ambalajın orjinal ambalaj olmadığını söyledi dış görünüşten her hangi bir sorun görünmüyordu. Ambalaj açıldığı zaman üst kapağın çatlak olduğu tespit edildi servis ürünün kapağını değiştirecekmiş. Gönderici firma Spot Ticaret olarak görünüyor. Makinaya gelince 5 yıldız diye bilirim .Sessiz ve Temiz yıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    Harika

    Tek kelimeyle harika. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2017
    ELECTROLUX 9 KG 1200 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ

    ÜRÜNÜ 1 HAFTA ÖNCE ALDIM GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ. DİĞER MARKALARIN 9 KG 'LIK ÇAMAŞIR MAKİNALARINA GÖRE İÇİ DAHA GENİŞ. İNVERTER MOTOR TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE SESSİZ ÇALIŞMASI RAHATSIZ ETMEMESİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ. HERKESE TAVSİYE EDERİM VERİLEN ÜCRETİN HAKKINI FAZLASIYLA VEREN BİR ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    sessiz ve akıllı.

    Alalı tam bir ay oldu. Deneyip gördükten sonra yorum yazmak istedim. Hepsiburada'dan ilk defa alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. İki gün dolmadan sipariş evimizdeydi ve bir gün sonra da kurulumu yapıldı. Çalışması çok sessiz ve yıkama süreleri yeterince uzun. Yoğun ve hızlı yıkamaları da mevcut.Seçenekler bol. Ben yeni makinemi çok sevdim. Üretenlere, satışı yapanlara, taşıyıp evime getirenlere ve tüm emeği geçenlere yıldızlı teşekkür ediyorum. Yüreklerinize sağlık.. Saime Çetinel - Kocaeli / Türkiye

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 28.02.2017
    Olumlu

    Gerek İstanbul bilişim olsun gerek kargo firma ve yetkili servis hepsi birbirinden hızlı ve müşteri memnuniyetine önem veren firmalar hepinize çok teşekkür ediyorum...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF1294BW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF1294BW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat