Electrolux EWW1698MDW A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Electrolux EWW1698MDW A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi makina

    bu ürünü başka yerden aldım. yardım etmek için yorum yazıyorum. hem otomatik kurutma var hem manuel zaman ayarlı.. uygun ağırlıktaki çamaşırı uygun manuel kurutma süresi ile takır takır kurutursunuz ama elektrik parası malum. bunlar yoğuşmalı değil. arada bir kazan temizliği yapmalısınız. elektrolux ün kireç temizleme tozu yılda 3-4 kere uygulayın. sıvı deterjanlar kalıntı bırakır kullanmayın. sadece yünlüler için olanları yünlü yıkamada kullanın. makinayı aldıktan bir süre sonra kurutmadı servis geldi kazanın sarsıntılı çalışmasından kurutma sensörüne giden kablo kopmuş. kablo tamir edilip sensör değişti garantiden şu anda sorun yok.. kablolar biraz bol bırakılmalıymış, mühendislik hatası. çok ıslak çıkarıyorsa kurutmanın çalıştığına emin olun. manuel 1:30 saate ayarlayın kazan neredeyse el değmeyecek kadar ısınıyor, aksi durumda arıza olabilir. diğer seçenek 60 dak lık yıka kuruta ayarlayın 30 dak da biterse arıza var demektir. hemen her yıkamada ilave durula tuşuna basarak yıkanıyor çamaşırlar. yorgan yıkanmasını eleştirmiş arkadaş.. Türkiye de bu makinadan daha geniş tamburu olan makina bulamazsınız. istediğiniz ev tipi solo makinalara bakın üzerinde yazan yıkama kapasitesi yani 9 kg, 10 kg, 6 kg sadece pamuklu yıkamalar içindir. sentetik, hassas, yorgan yıkama programlarının hepsi 3kg altı yıkar. yani eski anam babam yün battaniye kolay kolay yıkanamaz. alacağınız ürünlerin önce kullanma kılavuzlarını indirip okuyun sonra beklentilerinizle karşılaştırın ki hayal kırıklığına uğramayın. hiç bir makina aynı anda 2 yorgan yıkayamaz. bu makinada 10 yıl garantili inverter motor var, yıkama sırasında çok sessizdir, sıkmada ise her makina kadar ses yapar. çünkü 1600 devire çıkıyor. eski tip motoru olan 1000 devirle aynı sestir o da. altındaki su tahliye yeri patentlidir ve su dışarı akmadan temizliğini yaparsınız.. miele alamıyorsanız bu cihazı tek geçerim..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.12.2019

    2017 yılında almış olduğum makineden hiç memnun değilim.. Şöyle ki yıkama yaptıktan sonra direk kurutma işlemi olmuyor tekrar ayar yapınca kurutmaya geçiliyor.. Makinenin altı 1 sene olmadan paslandı.. Sanki 20 yıldır kullanıyormuş gibi.. Sürekli arıza veriyor kurutma yaparken.. 2. 5 saatten önce kurutmaya alamıyorum çünkü çamaşırlar nemli çıkıyor.. Yıkama yaparken bile sık sık duruyor.. Eşim de bu makineyi çok araştırıp aldı.. Bütün beyaz eşyalarımı elektrolüx marka.. Şimdi de süpürge de sorun var.. Çok güzel çekiyor fakat tutma yeri kırıldı.. Onu alalı da 1 yıl oldu ..eski kalite yok sanırım elektrolüx te artık.. Kimseye önermeyeceğim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2018
    electrolux kurutmalı çamaşır makinesi

    2 yıl önce çok araştırıp bu makineyi aldım. düşük ısıda lekeleri çıkartmıyor. iplik, yün bırakınca makinenin tamburu ve lastiğini temizlemezsen sonraki yıkamada çamaşırlara bulaşıyor. sesi gayet iyi bence yüksek ses çıkartmıyor. kurutması da fena değil.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 16.09.2018
    Cok guzel

    Siparisim 3 gunde evimize geldi.ilk yikamayi bugun yaptim.cok guzel sessiz bir makine.en cok da sicaklik ayarini duşürmeden yikama suresini istedigim kadar azaltabiliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2018
    Bravo

    Ürünü henüz kullanmadım. Sipariş verdikten sonraki gün ürünüm elime geçti gerek mağazaya gerek kargo şirketine teşekkür ediyorum kullandıktan sonra ayrıca yorum yapacağım teşekkürler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.03.2018
    Çok memnunum

    Geçen yıl buradan online sipariş ile almıştım. Ben aldığımdan bu yana oldukça zamlanmış sanırım, kullanıp alıştıkça çok memnun kaldığımı belirtmek istedim. Kurutmaya adapte olmak ve hangi kumaş cinsinde kaç dk istediğinizi anlamak için denemeler yapmak gerekiyor. Alışınca çok güzel tabii alışana kadar bir kaç ürün mahvettiğimi itiraf etmeliyim :-)

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.01.2018
    SÜPER

    Eşimin söylediğine göre herşey istediği gibiymis on numara mağaza zaten süper kargo 2 günde geldi içeri kadar getirdiler horoz lojistik e de teşekkürler .

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    kaliteli ve güzel makine

    eski makineleri olanlar eskiye takılmış olumsuz bir sürü yorum yapmışlar makinenin kullanım kılavuzu yetersiz ancak iyi araştırın programlar yeterli ve kırışıklık yapmıyor aynı zamanda 1 gr leke bile bırakmıyor (durulama beyazlar için elbet gerekli ) çamaşır deterjanı kalıntısı kesinlikle yok ilk birkaç yıkamada plastik kokusu oluyor ama sonradan geçiyor . 1 saatlik yıka kurut programına 4-5 parça çamaşır atarsanız (kazak ve ağır kuruyan şeyler dışında) mükemmel yıkayıp kurutuyor ancak siz ne kadar fazla çamaşır atarsanız okadar az kurutacak ve yıkayacaktır. durulama ile mükemmel sonuçlar alınıyor kesinlikle deneyin. makina çok sesli diyenler aynı makinayı kullanıyorum sadece su alırken ses duyuyorum birazda kurutma yaparken yıkarken yanında bile olsanız ses muazzam az. bu makina çelik tambur miele den sonra elektrolüx gelir miele full çelikten olduğu için çok pahalı bide alman. elektrolüks servis olarak şikayetler olsada makineyi doğru kullanımda gayet güzel sonuçlar alabiliyorsunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.01.2018
    çok sessiz

    gerçekten çok iyi bir çamaşır makinesi çok beğendim gerçekten1600 rpm lik çok güçlü bir devir hızı var ve 9 kg lık yıkama kapasitesi var çok iyi bir makine tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    idare eder

    1 haftadır kullanıyorum tam kurutmuyor çıkarıp sermeniz hatta bazılarını petek üstünde kurutmanız gerekiyor. kazaklarımı kuruttum baktım hala nemli extra 20 dk daha kurutma moduna aldım bir çıkardım hepsinin üstüne tüy yapışmış temizlenecek gibi değil tekrar durulama yaptım. meğer her yıkama kurutmadan sonra kazan temizliği yapılmalıymış. makineyi durulama ayarına getirip çalıştırıyorsun. leke çıkarmıyor düşük sıcaklıkta deterjan lekesi bırakıyor. su alırken , yıkarken, sıkarken ve kuruturken sesli çalışıyor banyonun kapısını kapat çık o derece. yerim olsaydı kurutucuyu ayrı alırdım. servisi tek kişilik elyaf yorgan yıkayabilirsiniz dedi o zaman 9kg luk makine niye aldım. A enerji sınıfı lakin tüketimi fazla. yıkama kurutma max 5-6 saat sürüyor. tabi süreyi sizde ayarlayabilirsiniz çok kirli değilse yıkama süresini azaltıyorum. Tek artısı programlanabilir olması. Yani illa kurutmalı düşünürseniz ve bi şekilde idare ederim derseniz alınabilek bir makine.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.11.2017
    Aralarında en iyisi

    Avantajlar : 1saatlik yika kurut programı ,Buhar ile temizlenme programı,Yorgan programı
    Dezavantajlar : A enerji. A+ ve üstü daha iyi olurdu ama yeterli
    1600 devirli buhar programı ve doğru kullanıldığında en iyi makina. Hem kapasitesi hemde performansı çok iyi. Yeri Olmayanlara kesinlikle Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2017
    Her anlamda çok iyi, kesinlikle tavsiye olunur

    Eşimle beraber seçtik. Çok memnun kaldık. Diğer markalarda özelliklerin çoğunu bir model altında bulamıyorsunuz.. En fazla özellik bu marka/model'de var ve hakkını veriyor. Menüsü türkçe, çok kolay ve anlaşılır yapılmış. Sesi oldukça düşük. Malzeme kalitesi çok iyi. İtalyan yapımı. Buharlı havalandırması süper. Kuru temizleme isteyen giysileri yarım saat bu modda havalandırıp kokudan ve yüzeysel lekelerden arındırabiliyoruz. Kurutması çok başarılı. Özellikle 2 saatlik kurutma ile daha önce hiç olmadığı kadar yumuşacık bir şekilde kup kuru çıkıyor çamaşırlar.. Atletler yumuşacık artık.. :) Tahmini kurutma süresini gösterse de çamaşırların ağırlığına ve tipine göre su seviyesini ölçerek bu süreyi sonradan değiştirebiliyor. Hem yıkama hem de kurutma süresine müdahale edebiliyorsunuz. Hatta sıcaklığını ve devir sayısını bile kısıtlayabilirsiniz. Bir de favori düğmesi var. En sık kullanılan yıkama şeklinizi bu düğmeye kaydedebilirsiniz. Görüntüsü de çok şık. Menüsü ve program düğmesi ışıklı. İşi bitince ard arda uyarı veriyor. Kurutma bittikten bir süre sonra (soğumasını bekliyor sanırım) kapağın kilidini devreden çıkarıp açmanıza izin veriyor. Güven verici. Şiddetle tavsiye ederiz. Artı 5 yıl garantisine de 350 TL verdik bu arada. Siteden almadık ama farkedeceğini sanmıyorum. Satıcı da en çok bunu tavsiye etmiş idi, çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Kesinlikle iyi ama mükemmel de değil

    Standart programların süresini, sıkma devrini belli sınırlarda değiştirebiliyorsunuz. Tamamı havlu 5 kg çamaşır için “2 saat yıkama devamında 4 saat kurutma” ayarlamıştım; çamaşırlar tüm bu süre sonunda tam kuru çıktı. Dezavantajı kurutma işlemi otomatik başlasın derseniz kumaş cinsine göre kurutma programı seçemiyorsunuz, seçilebilecek tek ayar; ya kurutma süresi ya da kurutma seviyesi. Kumaşınıza uygun kurutma istiyorsanız otomatik kurutma şansınız yok illa ki yıkama programı bittiğinde cihaz başına gelip kendiniz seç başlat işlemi yapmalısınız. Bir diğer dezavantajı da kırışıklık önleme seçeneğinin olmaması. Şimdiye kadar yünlü programını kullanmadım ama diğerlerinde çamaşırlar hep oldukça kırışık çıktı, balkona serdiğiniz çamaşırla kıyaslarsak en az 2-3 katı kadar kırışık. Belki çamaşırları çıkarmadan buhar fonksiyonu çalıştırılabilir ama o da sadece 1 kg için yani kırışıklık cidden problem. Sadece kurutma makinası almış olsaydım belki kırışıklık önleme olurdu, ama evden çıkarken yıkama+ kurutma şeklinde ayar yapıp geldiğinizde kapağı açıp çamaşırlarınızı katlamak oldukça güzel bir durum. Kurutma fonksiyonu çalışırken kesinlikle plastik kokusu gibi bir koku geliyor ilk kullanımda daha fazlaydı, şu ana kadar en az 8-9 kez kullandım hala koku var. Bu koku sadece yıkama programı kullanıldığında oluşmuyor. Sesi rahatsız edici değil, sıkma ve su alımı esnalarında bile yanınızdaki bağırarak konuşmanıza gerek kalmaksızın birbirinizi tam olarak duyabiliyorsunuz. Temizlik için makina sağ alt köşesinde filtre var ama esas tamburun lastik kısımlarının içi cidden kirleniyor (iplik yumakları, saç telleri vs) bu kirler sonraki çamaşıra bulaşıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Kesinlikle iyi ama mükemmel de değil

    Standart programların süresini, sıkma devrini belli sınırlarda değiştirebiliyorsunuz. Tamamı havlu 5 kg çamaşır için “2 saat yıkama devamında 4 saat kurutma” ayarlamıştım; çamaşırlar tüm bu süre sonunda tam kuru çıktı. Dezavantajı kurutma işlemi otomatik başlasın derseniz kumaş cinsine göre kurutma programı seçemiyorsunuz, seçilebilecek tek ayar; ya kurutma süresi ya da kurutma seviyesi. Kumaşınıza uygun kurutma istiyorsanız otomatik kurutma şansınız yok illa ki yıkama programı bittiğinde cihaz başına gelip kendiniz seç başlat işlemi yapmalısınız. Bir diğer dezavantajı da kırışıklık önleme seçeneğinin olmaması. Şimdiye kadar yünlü programını kullanmadım ama diğerlerinde çamaşırlar hep oldukça kırışık çıktı, balkona serdiğiniz çamaşırla kıyaslarsak en az 2-3 katı kadar kırışık. Belki çamaşırları çıkarmadan buhar fonksiyonu çalıştırılabilir ama o da sadece 1 kg için yani kırışıklık cidden problem. Sadece kurutma makinası almış olsaydım belki kırışıklık önleme olurdu, ama evden çıkarken yıkama+ kurutma şeklinde ayar yapıp geldiğinizde kapağı açıp çamaşırlarınızı katlamak oldukça güzel bir durum. Kurutma fonksiyonu çalışırken kesinlikle plastik kokusu gibi bir koku geliyor ilk kullanımda daha fazlaydı, şu ana kadar en az 8-9 kez kullandım hala koku var. Bu koku sadece yıkama programı kullanıldığında oluşmuyor. Sesi rahatsız edici değil, sıkma ve su alımı esnalarında bile yanınızdaki bağırarak konuşmanıza gerek kalmaksızın birbirinizi tam olarak duyabiliyorsunuz. Temizlik için makina sağ alt köşesinde filtre var ama esas tamburun lastik kısımlarının içi cidden kirleniyor (iplik yumakları, saç telleri vs) bu kirler sonraki çamaşıra bulaşıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    İhtiyacı olan alsın

    Bir kaç marka arasın dan bu ürünü tercih ettim kalitesi ve uzun ömürlü olması temennisiyle umarım beni yanıltmaz.Gelelim performansa ,yıkama oldukça başarılı proğramlar iyi anlaşılır süreleri eski makinamıza göre daha kısa ses olayı makul seviyeler de kurutma iyi yıkadıktan sonra ütü modunda kurutuyoruz gayet güzel kuru ve fazla kırışmıyor koku yok alacak olanlar için f/p açısından alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2017
    Dört Yıldız

    Güzel

  • Gold aracılığıyla, 16.01.2017
    Teşekkürler

    Sipariş aşamasindan teslim aşamasına kadar herşey süperdi.Tekzen her asamada ilglilydi.Horoz kargo 3.kata kadar makineyl çikardi.Servis 1 saat icinde kurulumu yapti.Makinenin performansi da çok iyi.Tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    Dört Yıldız

    Ürün hemen gönderildi. malzeme kaliteli gözüküyor. Henüz kullanılmadığından fazla bir şey söyleyemiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    10/10

    Marka olarak kendini ispat etmiş. Diğer bir çok markanın referans ürün olarak, ürün geliştirmelerini gerçekleştirdiği çamaşır makinası oldukça başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2016
    Harika

    Uzun araştırmalar sonucu bu ürünü satın aldım. Yıkama ve kurutma olarak makine alacaksanız tercih edebileceğiniz bir marka. Ancak dikkat edilmesi gereken bir husus şu ki ürün sitesinde verilen ölçülerden derinlik 60,5 cm yazmasına rağmen kapak ile beraber 65 cm civarına geliyor. Benim gibi dolap içine koyacaksanız bilmenizde fayda var. Tek şikayetim bu oldu. Onun dışında yıkama ve kurutma performansı, sesi vs gayet tatmin edici.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWW1698MDW A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWW1698MDW A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat