Max Factor 070 Zeytin Yeşili Göz Kalemi  Yorumları

Max Factor 070 Zeytin Yeşili Göz Kalemi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    şahane

    gerçekten çok güzel bir göz kalemi. eyeliner yerine göz üstüne bunu kullanıyorum. hiçde akmıyor, bulaşmıyor. göz kapağınıza iz yapıyorsa ten renginde far uygulayıp üzerine eyeliner gibi sürerseniz gözkapağınıza şeritler halinde iz yapmaz. normal cildiniz terleme yaptığından bulaşmalar oluyor. far sürmeyi ihmal etmeyelim dışarıdan aldığım bu göz kalemi hem daha pahalı hemde iç kısmı kırık çıkıyordu.burada öyle bir sorun yaşamadım. Güle güle kullanın. Tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    rengi çok güzel

    Pek çok markaya göre başarılı bir kalem. Rengi çok güzel çıkıyor memnun kaldım. Eğer başka krem kapatıcı vs kullanılmazsa akma bulaşma olayıda yok tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yinede beğendim

    Yıllardır göz kalemi kullanıyorum, kullandığım göz kalemlerinin çoğu göz pınarında birikme yapıyordu, sık sık çantamdaki ayna ile kontrol ihtiyacı hissederdim. Ama bu kalemde o sıkıntıyı yaşamadı. Bunun dışında gün boyu kalıcı değil tabi ki ayrıca göz üstünde denedim dün diğer kalemlerde olduğu gibi çabucak dağılmasa da sürüldüğü haliyle de kalmıyor 3-5 saate dağıldı. Yani göz üstünde eyeliner kalıcılığını beklemeyin 3-5 saate dağılıyor yinede beğendim benim için en önemli kısmı göz pınarında birikme yapmaması

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Üç Yıldız

    Yağlı bir cilde sahipseniz ya da terleme sorununuz varsa gözünüzde fazla kalmıyor akıyor göz makyajınızı tazelemek zorunda kalıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2013
    hem yumuşak hem kalıcı

    Daha önce siyahını kullanmıştım, bu kez farklı renklerini aldım. Hem kolay sürülüyor hem de çok kalıcı. Max Factor kalitesine diyecek yok, indirimdeyken kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2013
    eh işte

    Ürün çok sert değil yumuşak bile sayılabilr ama göz kremi kullanıyorsanız kalıcılık beklemeyin hemen akıyor göz üstüme sürdüğüm kalemin gözümün altına kadar aktığını görünce hayret ettim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2012
    Vasat

    Göz çevreniz yağlı ise, 1 saat içinde akanlardan. Ama göz çevreniz kuru ise bu süre daha da uzar. Fakat ortalama olarak kaliteli bir kalem değil. Markanın daha güzel ürünleri var mesela pudraları. Ama kalemlerde başarısız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2012
    akma oluyor

    ürünü daha önce kullandım, sürmesi oldukça kolay fakat gün içerisinde akıp gidiyor tazelemek zorunda kalıyorsunuz. gün içerisinde tazeleme lüxünüz yoksa kesinlikle uzak durun!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2012
    kalem

    ürünü yaklaşık 3 hafta önce aldım şu anda kullanıyorum akma olmuyor ama biraz sert gibi çok yumuşak değil ama tavsiye ederim kullanıla bilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Max Factor 070 Zeytin Yeşili Göz Kalemi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Max Factor 070 Zeytin Yeşili Göz Kalemi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat