Electrolux EWF1408WDL2 A +++ Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Electrolux EWF1408WDL2 A +++ Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.01.2020

    Sakın almayın ben aldım yandım siz yanmAyın

  • Media Markt aracılığıyla, 23.01.2018
    Harika

    Avantajlar : a+++ olması ,kuru temizleme yapması,su jeti,led lamba,herşeye uygun program var,kendi tartıyor ne kadar deterjan konulacak söylüyo,uyarıdan sonra kendi kendine kapanma özelliği ,1400 devir olması ,Full lcd ekran türkçe desteği ,İşlem neyse detaylı olarak yazıyor ekranda
    Dezavantajlar : Biraz fazla su harcıyor
    Bu ürünü internetten araştırarak mağazadan aldım.Evdeki çoğu ürünüm electrolüx olmasından dolayı 10 kg olması ve geniş olmasından dolayı tercih ettim. Çok programı var ve kuru temizleme yapması çok güzel. İçinde led lambada mevcuttur. Su jeti çamaşırlara devamlı sabunlu suyu yukarıdan vermektedir. Biraz fazla su harcıyor kabul ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2017
    Güzel

    Gayet kısık sesli çalışan kullanımı kolay bir ürün hızlı kargo için de teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    parasini hak ediyor.

    Alman üretimi Bosch 9kg 1400 devir almayı düsünüyordum. Magazada bu makineyle yanyanaydı. Hani 10 gömlek üstü derler ya öyle bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Profesyonel Makina

    Ürünü hb den almadım fakat aynı fiyatlara geldi yine. Ürün Miele tarzı ve profesyonel tarzda biraz daha. Kuru temizleme yapıyor.İçinde led lamba var. Makinanın içindeki çamaşırı ölçüyor ve ne kadar deterjan koymanız gerektiğini söylüyor. duşlama sistemi var ve çamaşırlar devamlı sulu sulu yıkanıyor. 1400 devir de ideal çıkartıp kurutmaya atınca 1- 1:30 saatte kuruyor. Menü türkçe olabiliyor. Makina sağlam ve baya uzun gidecek gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    Beş Yıldız

    Daha önceki makinemde aeg-electrolux grubundan bir üründü. Çok net söyleyebilirimki bu üreticinin bütün ürünleri çok kaliteli, miele'den sonra bence en kaliteli ürünleri üretiyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    Beş Yıldız

    İki ay kadar internet ve mağazalardan makina araştırdım, yani hemen hemen belli başlı tüm makinaların özelliklerini inceledim, bu fiyat aralığında en iyisi kesinlikle bu. Sessiz. Kazanı rekor seviyede. Başka markalar 65_67 litrelik makinalara 11-12 kg etiket koyarken bu 69 litre 10 kg. İki kişilik elyaf yorganı rahatça yıkıyor. Çok üstün teknik özellikleri var, kısa proğramı temiz yıkıyor, buharlı yıkanması ise bildiğiniz kuru temizleme gibi. Çekinmeden alınacak yegane makina.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Acil almalıyım

    Çamaşır makinam bozuldu çok acil almalıyım kullananlar düşüncelerini yazarsa çok sevinirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    ÜST DÜZEY TEKNOLOJİ VE DAYANIKLILIK

    Müthiş bir çamaşır makinası. Bir kere hiç bozulmuyor, en az on yıl servis görmeyebilir diyebilirim. Bildiğimiz çamaşır makinalarının bozulmasa bile içindeki kömürünün bitme sorunu ya da benzer tüketim ömrü dolmuş parça sorununun, Electrolux 1408 WDL 2'de sorun olmaktan çıkması ki içinde kömür yok kömür görevini gören ömürlük donanım mevcut. 'Dijital ekranı, sessiz çalışması, 10kg.'lık çamaşır alma kapasitesi, çamaşırları tertemiz ve sorunsuz yıkaması, sayısız programlama seçeneği, ekstra buhar teknolojisi, üstün motor teknolojisi, yürüme-titreme-yüksek ses sorunlarının olmayışı, deterjan ve yumuşatıcıyı çamaşırın yükünü algılayıp belirleyebilmesi, sıkma-durulama-sıkıştırma faktörlerinin üstün kalitede oluşu, bir diğer VİP çamaşır makinası olan Alman Miele markası'nın alternatifi hatta daha da üstün oluşu vs. sayısız özellikleri ile büyük bir kazançtır' derim bu çamaşır makinasını satın almak...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

    Çamaşır makinesi sorunsuz ve tertemiz yıkıyor. Teknik servisi makine kurulumunda şikayet ediyordu hiç arıza yapmıyor sadece kurulum ücreti alıyoruz diye. Çok memnunuz üründen.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2016
    kaliteli marka

    bol miktarda çamaşır yıkayan için ideal. sessiz ve şık. tek endişem komple dijital panel olduğu için ileride teknik sorun çıkarma olasılığı ama artık yeni makinaların hepsinin paneli bu şekilde oluyor. elektrolux alıp pişman olan görmedim çevremde

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2016
    çamaşır makinesi

    iyi makine ama aeg dahaiyi

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2015
    1408 wdl

    çok memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF1408WDL2 A +++ Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF1408WDL2 A +++ Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat