Electrolux EWW1696HDW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Electrolux EWW1696HDW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.11.2020

    İyi günler biz bu makinenin EWW1686HDW Modelini aldık 8 yıkama 7 Kurutma çok memnunuz oncelikle makinayı doğru kullanmak lazım öyle sağlam makine ki hergun yıkama kurutma yap genelde bana mısın demez makineyi yikarkende kurutma yaparken de kendi haline bırakın kendi tartıp yikasin ve kurutmadada aynı renklileri utuluk kurutma açık gunes veya sentetik kurutma yapın hiç kırıştırmadan çıkıyor pamuklulari beyazları dolaplik kurutma yarım gunes yapın ama otomatik kendi tartsin siz sadece bekleyin makine nemi agarligi ölçerek kendi ayarliyo 1200 siksaniz yeter kullanmayı bilirseniz süper bı makine eşi benzeri yok

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.02.2020

    merhabalar sessizliğinden bende memnunum fakat benim çamaşırlarım güzel kokmuyor hangi marka deterjanı denedimse sorunuma çözüm olmadı suda hiç görmüyorum içinde temizliğinden emin olamıyorum haliyle bide süreleri uzun olduğu için bi kaç programın dışına çıkmıyorum önerisi olan varmı?

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.03.2019

    Bu makineyi uzun araştırmalar sonucunda aldık. Yorumları da okuduğumuz sorun yaşamayacağımızı düşündük. Yıkama ve kurutma performansı iyi ama kurutmadan sonra çok yoğun plastik kokusu var. Umarım bir süre sonra bu koku olmaz. Olursa dayanılcak gibi değil. En son yorum yapan arkadaş bu makinede öyle programlar yok. Yanlış makineye yorum yapmış olabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.02.2019

    Çamaşır makimesi almak için 3 ay araştırdım ve bu makineye karar verdim. Malum fiyatlar çok yüksek. Öncelikle makina çok sessiz. Yıkarken ses duyulmuyor. Çalışıyormu diye 4 defa kontrol ettimç Sıkmada ise 1200 devirin üstündeki devirlerde haliyle ses oluyor. Cihaz 1600 devir ve isteğinize göre sıkma hızını ayarlayabiliyorsunuz. Makineyı Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu okuyun. Her ihtiyacınıza cevap verecek ayarlamalar bulunuyor. Programa göre minimum limit belirtilmiş kurutmalı programda min limitinin altına çekemiyorsunuz. Mantıken kurutma için iyi bir sıkma performansı gerekir. Ben çamaşırlarım için kurutmalı programda 1000devir kullanıyorum Dolap kuruluğuna getiriyor. (3 sweetshirt, 5 tişört, 2 kazak, çorap 10 çift kadar, 5 gömlek)çok biriktirmiyorum makinede ağırlık sensörü ya da tartı gibi birşeyler var standart 7saat35dk dediği programa bir kaç kez su alım işleminden sonra 6 saate düşürdü. Tartı sistemi su ve elektrik tüketiminizi düşürüyor. 40kr elektrik harcıyor bu kullanıma göre. Yıkama ise, mükemmel ötesi kuru temizleme yapılır denen kıyafetlerimi bile yıkadım(kurutma yapmadan) bozulan, deforme olan bir kısmı olmadı. Kuru temizleme parası cebimde kaldı. Takım elbisenin ceketini denemedim ama pantolonları yıkıyorum. Zaman ayarı, sıcaklık ayarı, sıkma devir ayarı, ön yıkama ayarı hepsi var. Bu makinede lüzumsuz program yok. Yıkadığınız kıyafet ya pamukludur ya da sentetik. Üretici sadece bu ikisi için program eklemiş bunun üstüne karışık yıkaybileceğin programda eklemiş. Kaşmir kazakta yıkadım çekme, solma, deformayon vb olmadı. Electrolux Makinelerinin kazanı piyasada satın alabilceğiniz en geniş kazan hacmine sahip. Bu hacimde başka makine yok!! Hacim diyorum KG ile karıştırılmasın. Kurutma ya da buharda plastik kokusu kesinlikle yok. Paran varsa Miele paran yoksa Electrolux.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.08.2018
    Daha ne olsun..

    Kim ne derse desin alacağım

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Harika bir urun

    Urun elime söylenenden önce geçti paketlemesi gelmesi hiç bir sıkıntı yaşamadım süperdi kullandım tam istediğim makine kuru attım makineye kuru aldım makineden aldım üstüne giydim gittim süper bir şey ve çok sessiz gidip bir iki kez kontrol ettim çalışıyormu diye::))

  • Media Markt aracılığıyla, 09.03.2017
    En iyi combo makine .

    Burada püf nokta makineyi ve programlarını doğru şekilde kullanmakta. İlk denememde 1saaatlik yıka kurut programıyla 5kg çamaşırı denedim elbette ıslak çıktı çünkü 60dk.lik program 3gömlek gibi az miktar için. İkinci denememde yine 5veya 6kg lik çamaşırı kendim timer yani zamanlama tuşuyla müdahale ederek kisalttim ve 2saate düşürdüm bu sefer daha kuru ama yinede nemli çıktı. Son denememde sadece yikama programına saguk su ayari ve kisaltma yaptim kurutmayi ise normal kurutma programina aldim 5saat 20 dakika süre verdi ama daha az sürdü ayrica zaman ayari ile gece kurdum sabah 6da başladi 9da bitti ve tüm çamaşırlar kupkuru çıktı direk katlayıp dolaba yerleştirdim. Doğru kullanirsaniz mükemmel bir makina çok sessiz ve çok kullanişli. Ben bütün markaları araştırdım en iyi ve kaliteli makine bu herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    Beş Yıldız

    cook güzel makine terettütle aldım. iyiki aldımm . 2 yıldır ses yok.

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2016
    Fiyat / Performans Ürünü

    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün diyebilirim. İtalya üretimli. O kadar sessiz ki çalışıp çalışmadığını anlamak için yanına gitmeniz lazım :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2016
    kesinlikle tavsiye ederim

    Yıkamada sessiz. Sıkma ve kurutmada pompa sürekli çalıştığı icin elbette ses var biraz. Yine de rahatsız etmiyor gece bile. Temiz yıkıyor, kırıştırmadan kurutuyor. İyi ki almışım. Teşekkürler hepsiburada :-)

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2016
    çok iyi

    bir kere pamuklu, bir kere sentetik, bir kerede kurutmalı program çalıştırdık.. süper..yıkama süreleri çok uzun ama çamaşırınızın çok kirli olmadığını düşünüyorsanız, zaman kısaltma düğmesi ile azaltabilirsiniz. ürünle ilgili, şu ana kadar çözemediğim tek problem, ön yıkama özelliği var mı yok mu çözemedim. web sayfasında 2 kılavuz var, neden iki diye pek düşünmedim,(bizim için önemli olan hem kurutma hemde yorgan programı olması idi) makine geldi, ön yıkamayı bir türlü çözemedim. ikinci kılavuza baktım, bendeki ek durulama tuşu, diğer kılavuzda ön yıkama tuşu. kısaca bu model eskiden ön yıkamalı çıktı herhalde, sonradan ön yıkamasız.. ön yıkamayı normalde eşim sadece beyazlarda kullanır, herhalde yıkama süresinin çok uzun olması ön yıkama gereksinimini ortadan kaldırıyor diye düşünmüşler... eğer versiyon değişikliği yoksa aynı modelde iki çeşit program düğmesi olması saçma olur..çünkü bilemezseniz gözünüzle görmez yada alacağınız yere sormazsanız. destek hattına yazdım, belki ön yıkaması vardır, ama kılavuzda kesinlikle açıklama yok.. ön yıkaması olmazsada 5 yıldızı hak ediyor.. süper sessiz bir makine, sadece çalkalanan çamaşır sesi çıkıyor, motor sesi 0..motoru sıkmada duyuyorsunuz. tavsiye ederim. zaten dünya markası İsveç firması, ürün İtalyan malı çünkü electrolux bazı Alman ve İtalyan markalarını alıp marka çeşitliliğini genişletti. hem kurutma hemde yorgan programı benim araştırdığım kaliteli markalarda sadece lg ve electrolux de var. lg biraz daha ucuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWW1696HDW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWW1696HDW A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1600 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat