Electrolux EWW1697MDW Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yorumları

Electrolux EWW1697MDW Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 05.06.2016
    Kargo berbatt...

    üründe plastik kokusu var

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2016
    Kesinlikle Mükemmel

    yer darlığı yüzünden uzun zamandır kurutmalı solo Çamaşır makinası arıyorduk. Neredeyse yerli makina fiyatına alınabilecek en kaliteli makina. her ne kadar kurutma işlemini korka korka yapsakta sonucun Mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Ürünün Üretim Yerinin de İtaly Olması Gerçekten içimize sinmesine büyük sebeptir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2015
    Made in Italy

    Ürünü 4-5 aydır kullanıyoruz kış aylarında kurutuculu makine gerçekten nimet.Boyle bir icat varken ayrıca bir kurutma makinası gerçekten israf. Makine büyük kazan ve tek seferde çok çamaşır alarak büyük tasarruf sağlıyor. Evet kurutma süresi uzun ama 7 kg çamaşır kupkuru halde çıkınca neden uzun olduğunu anlıyorsunuz.Ayrica plastik kokusu 2-3 yıkama sonra geçiyor .Alırken üretim yerini mutlaka sorunuz ben Hepsiburada.com a sorup anında cevap aldım teşekkür ederim. İtalya üretimi olan makineleri tercih edin çeşitli avrupa ülkelerinde üretimi yapılmakta. Marka olarak endişe etmeyin benim diğer beyaz eşya ürünlerim tek bi marka ama çamaşır makinesinde Elektrolux tercihimin sebebi detaylı araştırmam oldu ve hiç pişman değilim tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2015
    Şu an için ideal

    Ürünü farklı bir yerden satın aldım. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz; bahsedilen plastik kokusu bizde olmadı. Fakat yıkama + kurutma programının toplam süresi ortalama 7 - 7,5 saat sürüyor. Bu bir dezavantajmış gibi gözükse de bir avantaj! Çünkü makine A++ Yıkama, A+ Kurutma kategorisinde; yani enerji tasarrufu edebilmek için makinedeki tüm parçalar yavaş çalışıyor, dolayısıyla programlar uzun sürüyor. Bence alınabilecek iyi makineler arasında.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2015
    Mükemmel makine

    Muadil ürünler 6-7 milyonken bu fiyata bu kalite ve özellikler harika.koku yapmıyor ses yapmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2015
    Plastik kokusu yapiyor

    Bu urunu alali yaklasik bir ay oluyor. Cesitli web sitelerinde plastik kokusu olmuyor yorumlarina guvenerek almistim. Yaklasik 40 yikama kurutma yaptim hala igrenc bir plastik kokusu var. Ben aldigima cok pismanim. Ilk birkac kurutma sonrasi kokunun zamanla azalacagini dusunmustum oyle olmadi. Su anda sadece yikama ozelligini kullanabiliyorum. Bu urunu almayi planlayanlar icin yaziyorum bu yorumu. Cok kotu bir plastik kokusu var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWW1697MDW Kurutmalı Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWW1697MDW Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat