Profilo CM101K0TR Çamaşır Makinesi Yorumları

Profilo CM101K0TR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    Ortalama bir makina

    Yıkaması, sağlamlığı, birazda görüntüsü artı yönleri. Çalışma sesi çok olmamasına rağmen sessiz diyemeyiz, tuşlara dokunulduğunda çok sağlammış hissi vermemesi de eksi yönleri. Dokunmatik menülü makineların zamanla dokunmatik panelinin bozulacağını, taşıma esnasında kırılacağını düşündüğümden tuşlu makine aldım. Genel itibariyle memnunum. Temiz yıkıyor, işini yapıyor. Önemli olanda bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2015
    alınması gereken bir ürün

    hem kalitesi hemde sınıf özelliklerine göre fiyatı çok iyi herkese tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    çamaşır makinası arıyorsanız profilo cm101kotr modelini tavsiye ederim. dış görünüşü güzel. tasarım olarak harika. 8 kg yıkama kapasiteli. profilo güvencesi. a+++ 1000 devir (tasarruflu yani). kendi kendini temizleyen deterjan haznesini de sevdik.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Eski makinenin yerine annem hep yenisini almak istiyordu da bir türlü fırsatı olmuyordu. ona sürpriz yapmak için makine araştırması yapıyorum. sanırım bu annemin işini görür hem de fiyatı da uygun umarım oda beğenir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2015
    KESİNLİKLE HARİKA

    Merhaba; Ürünü sipariş verdikten 18 saat sonra Horoz Kargo sayesinde hızlı bir şekilde evime ulaşmıştır. Servis 3-4 saat sonra gelmiş ve bağlantılarını yapmıştır. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Bu bakina bu fiyata gözünüz kapalı alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2015
    Siparişin çabuk ulaşması

    Sipariş 2 gün içinde evimize geldi. Aynı gün teknik servis kurulumu yaptı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2015
    güzel ürün

    sesi haricinde güzel bir ürün daha önceki makinamda aynı markaydı 18yıl sorunsuz kullandıktan şimdi bunu aldık buda onun kadar sağlam çıkarsa mükemmel olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2014
    fiyatına göre güzel

    rahatlıkla alınıp kullanılabilir geniş aileler için çok ideal

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.11.2014

    Ürünü alalı 1 hafta oldu işimi oldukça görmekte. Geniş bir iç hacmine sahip çamaşırlarımı 2 postada bitiriyor. Kontrol paneli sade olması benim gibi detay sevmeyen biri için oldukça kullanışlı tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.08.2014

    Uzun zamandır çamaşır makinesi almak istiyordum. Hangisi yeter, hangisi iyi olur diye düşünmekten yoruldum artık. O kadar çok model var ki, hangisini seçsem bilemiyordum. Ben de forumlara bakmaya, oralarda sormaya başladım ve güzel modellerin yanında yorumbudur*****’u önerdiler. Ben de dedikleri modelleri arattım yorumbudur*****’da, çok uygun fiyata, tam bana göre Profilo CM101K0TR model makineyi buldum, çok memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo CM101K0TR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo CM101K0TR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat