Profilo CM1002LTR Çamaşır Makinesi Yorumları

Profilo CM1002LTR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Fiyat-Performans ürünü

    Düşük yıkama kapasiteli makineler arasında hem A+++ enerji olan, hem 1000 devir sıkma yapabilen başka makine yok. Bunlara ek olarak 15 dakika hızlı yıkama, spor kıyafet yıkama, eko ve hızlı program gibi yıkama seçenekleri ve ne yaptığınızı gördüğünüz bir dijital panele sahip olması nedeniyle fiyat-performans ürünü olduğu söylenebilir. Ses düzeyi tatminkar. Malzeme kalitesi iyi. Ürünü ek ücret ödeyerek garantisini 7 seneye çıkardım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2015
    Herkese tavsiye ederim

    Hem ürün hemde fiyat olarak cok uygun ve kullanışlı bu makinayı hepsiburada.com dan aldığım için şanslıyım çünkü kargo ve servis mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2015
    harika

    makina gerçekten çok iyi. önceden de profilo kullanan biri olarak hiç tereddüt etmeden aldım. bu fiyata bu kalitede bir makine alabilmek imkansız. özellikleri çok iyi. yıkama kalitesi bir çok makinadan üstündür. servis çok ilgili ve kurulum hemen yapıldı. A+++ olması tasarruflu vede malzeme kalitesi tartışılmaz. bence hiç düşünmeyin. makina çok şık duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2014
    kaliteyi ucuza almak :)

    BOSCH,SIMENS,PROFİLO Bunlar alman malı zaten aynı faprikada üretiliyor sadece isim ve modelleri farklı ve kaliteli.bu markalardan hiç şaşmayın gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Tabiki teknoloji birazda şansa bağlı. 2 gün sonrada arıza yapabilir 15 yıl sonrada,Benim ikinci siparişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2014
    10 numara 5 yıldız

    tek kelime ile süper yanlız kargo biraz gecikti yoksa herşey güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo CM1002LTR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo CM1002LTR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat