CVS DN 1160 Beyaz Davlumbaz Yorumları

CVS DN 1160 Beyaz Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet şık

    Olumlu yönleri: Ürünün montajını kendim yaptım. Kullanışı gayet güzel. Fiyat performans ürünü. Pahalı ürünlerle aynı işi yapıyor. Olumsuz yönleri: Kumandası yakından algılıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2022
    motoru güçsüz-ben bunun beyazını aldım-farklı bir model

    Olumlu yönleri: fiyatı ucuz Olumsuz yönleri: motoru güçsüz-ben bunun beyazını aldım-farklı bir model

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Annem için bir tane davlumbaz almak istedim fiyatta baya bir uygundu. Fakat White Daisy markasını ilk kez duyduğum için fiyatta uygun göründe denemek istedim. Ürün geç geldiği için öncelikle sipariş verdiğime pişman oldum. Bu sebeple de 10 gün gecikmesinin ardından gelen ürün de arızalı çıktı. Koku tolore etmiyor. Kızartmalarda filan koku tamamen kalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok iyi

    Olumlu yönleri: fiyatına göre mükemmel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Üç Yıldız

    Servis tarafından ücretsiz montaj yapılmıyor kendiniz montajını yapmak zorundasınız. Baca kaplama malzemesinde bulunan delikler tam ayarlı değildi 1 adet deliği yeniden açmam gerekti. Emiş gücü iyi gibi geldi sesi fena değil ne az ne çok diyebilirim. Sonuç olarak ürün fiyatına göre iyi diyebilirim ama beklentiyi yüksek tutmamak gerekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
CVS DN 1160 Beyaz Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. CVS DN 1160 Beyaz Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat