Sinbo SSM-2529 Çıkabilir Döküm Plaka Çelik 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Sinbo SSM-2529 Çıkabilir Döküm Plaka Çelik 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(218 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    bir günde elime geçti hızlı ve kaliteli kullanımı gayet güzel kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Çok kullanışlı herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsiburada..

    ürün fiayatına göre gayet güzel.çalışması canavar gibi,çabuk ısınıyor,süper tost oluyor :-)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalitesiz Isıtmıyor SAKIN ALMAYIN!

    Ürünü aldım sağı solu sallanıyor zaten onu geçtim tost yapayım dedim 15 dk falan fişte takılı kalmıştı unutmuşum eyvah dedim çok ısınmıştır çünkü son ayarındaydı sonra baktım ısınmamış pek yemin ederim elimi koydum bastırdım elim yanmadı bile sakın bu ürünü almayın sakın!

  • HepsiB. aracılığıyla
    yanık kokusu geliyo ve duman çıkıyor

    20 30 saniye kadar sürede ısındı 2 dakka sonra çok aşırı ısındı herşey güzeldi sonra rezidans bölümünden duman ve yanık kokusu gelmeye başladı bugün elime ulaştı hemen denedim sonuç bu ne puan vereceğimi bilmiyorum belki ilk çalışmasından dolayıdır vs. Rasgele puan verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence almayın...

    fiyatı uygun diye almıştım.fakat çıkabilen panelleri tost yaparken zırt pırt düşüyor.panelleri daha ilk yıkamamda kaplaması attı.keşke biraz daha para verip daha iyisini alsaydım...ısı ayarı ise ayarsız düşük konumda ısınmıyor yüksek konumda tostu yakıyor.her acıdan adi kalitesiz yani...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    başka ürünlere yönelin

    resimde görüldüğü gibi değil herbir tarafı oynak. her an dökülecekmiş gibi. aldığım için pişman oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    ürün gayet iyi uzun zamandır da kullanıyoruz. ayrıca et vs köfte bile yapılabiliyor..

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    gayet güzel ürün hılı kargo tavsiyeederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.02.2022
    güzel

    Olumlu yönleri: istediğim gibi 😁😁

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Olumsuz yorumları dikkate alarak başta almayacaktım fakat iyi ki bu ürünü tercih etmişim. Isınma performansından büyüklüğüne ve minimalliğine kadar bana göre çok pratik bir ürün, İyi ve yüksek performans alıyorum. Kullandıkça daha çok sevdiğim bir ürün oldu. Herkese tavsiye ederim. Gerçekten kullanımı çok kolay ve hafif bir ürün. 2 yıl garantisinin olmasıda eksrta bir güven oluşturdu.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün yamuk yılık gelmişti kayınvalidemin yazdığında vardi tavuk falan pisirmistik ordan aklimda kalmıştı görünce de almak istedim ama geldiğinde yamuk olduğu ve kutusu paramparça olduğu için düşürüldüğü belliydi ama kullanamadığımız için iade ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ızgaraları biraz ince geldi bana onun dışında gayet güzel kullanıyoruz memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    ilgi berbat

    Olumsuz yönleri: Ürün bana küflü ve paslı geldi kaç kes ilettim ama kimse dönüş yapmadı elimde patladı resmen kesinlikle önermiyorum paranız çöp oluyor benim oldu sizin olmasın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    KÖTÜ

    Olumsuz yönleri: Aldığım tost makinesinde paket özensiz yapıldığı için üründe çizikler vardı ayrıca fişe taktığımda iyi ısınmadi yetkilileri arayıp değişim talep ettim fakat karşımda muhattap bulamadım bu kadar kalitesiz bir ürün piyasaya sürülmemeli lütfen bir an önce değişim taleplerimi en güzel şekilde gerçekleştirin satıcı firmaya sesleniyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Evde iki olduğumuz için bu ürün bize yeterli. Küçük aileler için uygun bir makine. .Çok kaliteli değil ancak rahatlıkla kullanılabilir. Yan yana iki tost ekmeği alıyor. Aynı anda iki tostu da yapabilirsiniz. Fişe takıldığında kolaylıkla anında ısınıyor ve hızla tostu pişiriyor. Ben özelliklerinden pek anlamam ancak hanım beğendi diye aldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2021
    Tost makinesi

    Olumlu yönleri: Çok iyi hızlı ısınıyor gayet güzel beklediğimden iyi geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün oldukca ucuz

  • Trendyol aracılığıyla, 09.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Düşük ısıda çok yavaş yüksek ısıda yakıyor 👎

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SSM-2529 Çıkabilir Döküm Plaka Çelik 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SSM-2529 Çıkabilir Döküm Plaka Çelik 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat