Hoover DXA310AHS1 A+++ 10 KG Yıkama 1300 Devir Çamaşır Makinesi Inox Yorumları

Hoover DXA310AHS1 A+++ 10 KG Yıkama 1300 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.12.2020

    3 yıldır kullanıyorum aldığım günden beri servisten geri gelmedi sonunda makineyi değiştirdiler geldiğinde garantisinin bitmesine bir hafta vardı bir ay kullanmadan aynı arıza devam etmeye başladı garantisi olmadığı için servis ücretli yapıyor ve her geldiklerinde servis ücreti ve beşyüz TL parçaya veriyoruz neymiş her altı ayda bu parça değişecek iş sakın ha beni yaktılar sizde yanmayın şimdi tüketici haklarına baş vurmaya karar verdim ben artık yoruldum bu makinanın arızasından

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    İki Yıldız

    yıkaması çok güzel ve sessiz, ancak sıkması 800 devirde bile inanılmaz gürültülü, evde bir pancar motoru var sanki. trabzon yetkili servisi de bu sese normal dedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2017
    Dört Yıldız

    ürün gedi servis kurdu taşıma kargo süper hızlı ve kata kadar teslim teşekkürler bu paraya makine iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2017
    Güzel

    Fiyatı gayet uygun özellikle ses seviyesi gayet normal güzel bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Tavsiye ederim

    Ürünü Çarşamba günü sipariş verdim Cumartesi evime geldi ve Pazartesi günü de kurulumu yapıldı.Yaklaşık bir haftadır her gün kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı yok.Gerçekten sessiz miş.Hoveer kalitesi anlatılmaz yaşanır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2017
    sessiz ve güzel

    muadili ürünlerden daha hesaplı ve onlardan aşağı kalır yanı yok. marka merakindan hiç boşuna daha fazla para vermeyin. sessiz ve hızlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2017
    sessiz çalışıyor.

    alalı yaklaşık bir ay oldu. çok sessiz çalışıyor. şu an için memnunuz. i

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2017
    mükemmel

    fiyatına gore çok Çok iyi 30 aralık da siparişi verdik 31 aralık cumartesi günü yoğun kar yağışına rağmen elimize ulaştı ayni gün servis geldi kurulum yapıldı .Çok memnunuz hizmetten.Makinenin özellikleride bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyor .fiyatına gore özellikler süper pahalı makinelere hic gerek yok bence. oldukça sessiz ve temiz yıkıyor kg modu olmasida güzel hepsi burada ya çok teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover DXA310AHS1 A+++ 10 KG Yıkama 1300 Devir Çamaşır Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover DXA310AHS1 A+++ 10 KG Yıkama 1300 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat