HOOVER VT 1012D12-1 Çamaşır Makinesi Yorumları

HOOVER VT 1012D12-1 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla
    adım atila gökmen hover çamaşır makinası aldım 22.03 2016 tarihinde.

    vt1012 hover çamaşır makinası aldım yıkamasına bişey demiyorum ama çok sesli gürültülü çalışıyor servisine söyleme ramen bunların motoru böyle dedi.hele sıkma kurutmaya geçtimi evde durulmuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Teşekkürler

    Kaliteli ürün ve sessiz çalışıyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    şimdiye kadar her zaman çamaşır makinelerinin az çamaşır yıkadığına inanan bir insan olarak bu ürün beklediğimden de daha iyi oldu. 10 kg yıkama kapasitesi ve led ekranı beni cezbetmişti. ama benim için en önemli özelliği çocuk kilidi oldu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Uzun süre çamaşır makinelerini araştırdım. hem özelliklerine hem de fiyatlarına baktım. son olarak bu sitedeki fiyat ve özellikler dikkatimi çekmişti. güvenmekte hata yapmamışım, özellikler ve fiyatta doğru rehberi kullanmışım. ürün de istediğim gibi teslim edildi, çok memnunum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.12.2014

    Düğün alışverişi yaparken her şeye para harcanıyor. Gerçekten hiç kolay değil evi sıfırdan dizmek. İnsan hem ucuz olsun hem de kaliteli olsun istiyor.Tamam insan hayatında bir kere evlenir ama bütçeniz neye el verirse onunla yetinmek zorundasınızdır. Hoover VT çamaşır makinesini fiyat uygunluğu dolasıyla aldım ve iki aydır kullanıyorum mükemmel yıkıyor. Bence bu fiyata göre güzel bir makine.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HOOVER VT 1012D12-1 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HOOVER VT 1012D12-1 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat