Samsung Galaxy J4 Plus 32 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu  Yorumları

Samsung Galaxy J4 Plus 32 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • "güzel"

    Olumlu yönleri: telefonu babam için Mediamarkt satıcısından aldım bu fiyat aralığında alınabilicek en iyi telefon olabilir .


  • samsung j4 plus

    telefonu kullanıyorum cok memnunum hernagi bi sorun yaşamadım şarjıda cok iyi gidiyor oyunlarda bile sıkıntı çekmiyorum bence herekeese öneririm hem çelik sağlam bi telefon bi kaç kere düşürdüm hiç bişey olmadı sorun yaşamazsınız kırılmaz ekran koruyucuda taktırın alırsanız tam taş gibi telefon olur öneririm


  • "geçmişten her şeyi geri yüklüyor. "

    Olumlu yönleri: Çok kolay ve kullanışlı. Bu fiyat için güzel bir telefon. Üstelik pembe. :)


  • güzel telefon

    illa samsung telefon alıyım diyorum samsung markasına karşı ayrı bi sempatim var bu fiyatlardada alınabilecek telefonlar arasında en iyisi gibi görünüyor öneririm yani özellikleri gayet yüksek görünüyor 32 gb dahili hafızada cok iyi ram kapasiteside cok iyi bakalım haftaya almayı düşünüyorum satış temsilcileride cok önerdi


  • "kargo 15 gun tedarik sürüyor"

    Olumsuz yönleri: tedarik sürüyor kargo 15 gun sonunda gelio dikkat edin fit uygun sure uzun


  • "Tesekkurler "

    Olumlu yönleri: Ben telefondan ve alışverişten memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Hızlı kargo, bu fiyata ideal bir telefon...............

  • Olumlu yönleri: hızlı teslim , ürün performans da iyi, teşekkürler

  • Olumlu yönleri: Ürün çok güzel, kullanışlı,oğluma aldım,çok memnun


  • "süper "

    Olumlu yönleri: bu paraya alınabilecek en iyi telefon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.02.2022

    Olumlu yönleri: Telefon gerçekten çok güzel. Oyun için değil de günlük hayatta kullanımı çok rahat ve çok şık bir telefon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok beğendim bu fiyata bu kalite gerçekten beklemiyordum sıfır la eşdeğer

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Daha önceki telefonum da Samsung’tu ve çok memnundum o yüzden yine Samsung aldım. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir telefon. Kameraları çok kaliteli fotoğraflar pek çok telefona göre daha iyi. Birçok uygulama indirmeme rağmen asla kasmrçok uygulama indirmeme rağmen asla kasma dona donma yapmıyor. Şarjı da oldukça uzun dayanıyor. Şıklığına da diyecek lafım yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    kullanışlı

    Olumlu yönleri: Samsung Galaxy j4 cep telefonunu Anneler Günü'ne özel indirimlerden yararlanarak gittigidiyor alışveriş sayfası üzerinden çok çok uygun bir fiyatla sahip oldum keşke daha önce de satın alsaydım eski telefonum tuşluydu ve artık değiştirmenin zamanı gelmişti bütçeme uygun olan bu telefondan çok memnun kaldım kolay kolay ısınmıyor ve şarjı bitmiyor satın almak isteyenler alabilir çok kullanışlı olmuş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    👍👍👍👍

    Olumlu yönleri: 👍👍👍👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    Güzel

    Olumsuz yönleri: Çocuğun eline de pahalı telefon verilmez o yüzden bu telefonu tercih ettim. Gayet iyi hızı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    kötü

    Olumsuz yönleri: Samsungun beğenemediğim serisinden biri. Hafızası hiçbir işlem yapmadan zaten dolu. Uygulama yüklemeye müsaade etmiyor. Görüntüsü ve dokunmatik ekranı çok kötü. Kamera ve ses kalitesi fiyatını karşılamıyor. Sadece yaşlılara hitap eden bir telefon. Beklentinizi çok fazla tutmayın. Ben hiç beğenmedim. Elimden çıkararak ikinci ele sattım. Hafıza konusunda beklentisi yüksek olanların bu fiyata daha iyi telefonlar alabileceğini düşünüyorum. Memnun kalmadım tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: anneme idareten bu cihazı aldım hiçbir şekilde parasını hak etmiyor samsung gerçekten dünyanın en kalitesiz telefon üreticisi markanın sadece adı var başka hiçbirşey değil sürekli kırılıyor sürekli olarak farklı farklı arızalar veriyor gerçekten ayıplı ürün diye yakında başvuru yapmak üzereyim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Ben çocukların eline ultra smart phone verme taraftarı değilim çünkü hızlı tüketim toplumu olduğumuz için her şşeye erkenden sahip olup cok cabup sıkılıp bıkıyorlar bi şeylerin değerinin bilince değiller. O yüzden orta okula giden cocugumuza bu telefonu aldık cünkü yeri geliyo yalnız kalması gereken durumlar oluyor. Ya da dısarı cıkıyor zaman eski zamanlar gibi değil o yüzden sürekli bir kontrol ihtiyacı duyuyorum. O yüzden bu ihtiyacımızı karşılayacak seviye de sadece o cok oyun oynamak istediği zaman telefon hafızası her oyunu kaldırmıyor bu da bizi memnun eden diğer durumlardan bi tanesi yani bizim için gayet ideal bir telefon. Almaktan çekinmeyin ben çekinmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    rahat

    Olumlu yönleri: Telefonda oyun oynamak veya büyük uygulama gibi alışkanlığınız yoksa bütçenize en uygun modellerden birisidir. 16 gb hafızası medya ve uygulamalar için yeterli bir alan olduğu gibi 2 gb ramı sayesinde kasma veya donma gibi etkileşimler olmayacaktır. Micro-USB giriş desteği ile artırılabilir hafızası mevcut olduğu için ihtiyaç anında hafıza alanı yaratmak da mümkündür. Güçlü bataryası şarjın ömrünü gün boyu rahat şekilde geçirmenizi sağlamaktadır. Bağlantı sorunu olmayan cep dostu bir cihazdır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy J4 Plus 32 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy J4 Plus 32 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat