Samsung Galaxy A7 2018 64 GB 6.0 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Altın Yorumları

Samsung Galaxy A7 2018 64 GB 6.0 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(588 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ekran koruma filmi takılı şekilde geldi. Yine gönlümü aldı Samsung :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet Güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Olumlu

    Telefon güzel, Hb teşekkür ederim. Kargo oldukça hızlı idi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10/1

    ya samsung aklimizla dalga geciyorsun. bu cihazda exynos 7 octa 1.6 ghz lik işlemci koymussun. a7 2017 bu telefondan daha iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatına nazaran oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ısınma sorunu

    pabci de en düşük grafikte küresel ısınma sebebi resmen. sık sık ta kasıyor kameraya aldanmayın bir çok telefondan kötü mod eksiklikleri var kamerada en büyük sorun da type-C YOK şarj normal kullanımda 1 günü çıkariyor dün 22.05 te taktım şuan 21.17 %8 sonuç olarak tavsiye etmem ayfona geri döneceğim galibaa.

  • HepsiB. aracılığıyla
    065

    Çok kullanışlı bir telefon tavsiye ederim ????

  • HepsiB. aracılığıyla
    efsane cihaz

    2 telefon arasında çok kararsız kalmıştım biri hüvai mate 20 lite diğeri a7 2018 . A7 2018i almaya karar verdim ve şunu belirtmek isterimki cihaz efsane her yönüyle kamerası mükemmel ara yüz hızı mükemmel 3 tane 2gblık grafikleri yüksek oyun yükledim kasma donma gibi şeylerle hiç karşılaşmadım en güzel yanıda sarjı süper gidiyor geçen gün aralıksız 3 saat oyun oynadım %40dan 15e zor indindi. alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    pişman olmayacaksınız

    çok begendim severek kullanıyorum, sarj bütün gün yetiyor sıkıntı yaşamadım hiç,umarım bu şekilde gitmeye devam eder. 1 aydır kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Suya düşürmeyin.

    suya dayanıklılığı yok, Maksimum 2-3 sn sıvı teması olmuştur. Hemen bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Açılmış kutu

    bittibitiyor adlı satıcıdan aldım paket jelatini yoktu ve kutu etiketlerinden biri yırtılmış durumdaydı. paket daha önce açılmış kapatılmış üründe sorun görmediğim için iade etmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonu dün aldım, gayet güzel. kamerası için alınmaz demişler gayet güzel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hem telefonu beğendim hem de gönderici hemen gönderdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    guzel

    guzel telefon. eşime bi teknomarketten aldım. hız batarya hafıza ekran kamera hepsi iyi. tek sıkıntısı şarj yeri type c olmaması. kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pişman değilim..

    açıkcası bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum. kamerası çok hoşuma gitti. hele ki bataryası beklediğimden daha uzun dayanıyor. kısa sürede de sarj oluyor mükemmel valla. sistem özellikleri zaten tartışılmaz. 1 haftayı geçti alalı içimde gram pişmanlık yok tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo hızı műkemmel... telefon beklentileri tam olarak karsiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal Kırıklığı

    Type-C yok... Hızlı Jarz yok... Suya ve Toza dayanım yok... Ekran Gorilla Glass mı belli değil... Ve en önemlisi optik görüntü sabitleyici yok... 2016 Versiyonunda dahi vardı. Kaldı ki bende 3 Senedir kullanıyorum. Olmamıs Samsung...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Cihaz gerçekten harika. PUBG de high de oynatıyor donma kasma yok. Kamerası mükemmel ben mavi rengini aldım gerçekten şık duruyor 4 yıldız vermemin nedeni kutudan cıkan basit kulaklık gercekten samsung a yakıstıramadım ve diğer bir sorunu ise şarj girişinin micro usb olması yani yavaş şarj oluyor yinede alınabilir bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İostan Androide Dönüş

    Ürün başarılı İos dan android e dönüş yaptım. Kafamda sorular vardı ama 3 günlük kullanım tecrübeme dayanarak başarılı olduğunu söyleyebilirim ekran dokunmatik hassasiyeti ve işlevleri samsung baya geliştirmiş.Kamera performansı güzel ama optik görüntü sabitliyicinin olmaması üzücü. parmak izi ve yüz tanıma özellikleri hızlı. özellikle yüz tanıma özelliğini unutum tuş kilidinin açıldığını görerek işlemlerin hızlanması güzel oluyor. 2018 model bir telefonda type c girişinin olmaması hayal kırıklıgı, ekran boyut ve kaplamaları güzel fakat kılıfsız tek elde kullanmak hayli zor. Ürün bataryası normalde 1 gün çıkarıyor, güç modu kullanıcıları bu süreyi 1.5 gün yapabilir ama 3500 olsa daha iyi olurmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Üç kamerası var diye fotoğraf beklentisi yüksek olana kesinlikle tavsiye etmem. Kapalı ortamda kumlanma sorunu var açık alanda daha iyi işler çıkarıyor. Yakınlaştırma yapınca görüntüyü oldukça dağıtıyor. Kamera detaylandırma konusunda şahsen beklentimin alında orta seviyede orta beklenti içindeydim ama bu fiyatta fotoğrafta daha iyi işler çıkaran modeller var tek kamerayla bile daha detaylı çekim yapanlar var. Performans açısından güzel takılma donma yaşatmıyor ancak dokunmatik anlamında bana iyi gelmedi bazen algılamama yapabiliyor hele kopyalama filan yaparken parmağınız kenardan çıkacakmış gibi olup öyle seçim yaptırıyor. Bu fiyatta bu performanstan çok memnun olduğumu söyleyemem. Acil alma durumum olmasaydı belki de bu telefona yönelmeyecektim bile. İçinden çıkan kulaklık çok dandik basit ve kalitesiz. Samsung adeta geriye doğru gidiyor. Telefonda yoğun kullanımda normal uygulamalarda ısınma sorunu yok. Ağır uygulamalarda hafif var rahatsız edici değil. Batarya yoğun kullanımda 8 saat gider belki ben normalden biraz fazla kullanıyorum günü rahat çıkarıyor. Bazıları kamera çok iyi demiş göreceli tabi. Ön kamerası güzel iş çıkartıyor bunu belirteyim portrelerde kapalı mekanlar sıkıntılı. Beklentisi çok olmayan birine yeterli diye düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy A7 2018 64 GB 6.0 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy A7 2018 64 GB 6.0 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat