Hoover WDXA596AHS Çamaşır Makinesi Yorumları

Hoover WDXA596AHS Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    gayet iyi

    ürünü 2 senedir kullanıyoruz.hiçbir problem yok.çok sessiz.en az diğer markalar kadar kaliteli alırken araştırmış ve hiçbir olumsuz yoruma rastlamadığımız için almıştık bizde olumsuz bişey görmedik

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Horoz lojistik bir Harika dostum. Hız ve servis. !

    Yeni aldım. Şimdiden şık ve kaliteli görünüşünü sevdim ancak çalışmadığı ve fişi takılı olduğu zaman çıkan ancak itinayla dinlemekle duyulan ses biraz canımı sıksa da ürünü sevdim. Yalnız servis için gelen genç çocuğun hortumu tam takmaması sonucu dolaba su akması, birşeyler satmaya çalışması ve suratsızlığı moral bozucuydu. Tüm bunlar dışında net söylüyorum HOROZ LOJİSTİK on numara arkadaş !!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Mükemmel.

    Yaklaşık olarak 4-5 aydan beri kurutma özellikli çamaşır makinası baktık. Onlarca yorum onlarca forum sitelerinde onlarca makina inceledik. Sonunda bu makinada karar kıldık. İçiniz rahat olsun harika bir makina. Sesi neredeyse yok. Sadece su alırken sesi duyuluyor. Programları kullanışlı hızlı yıkama ve kurutma özelliği var fakat bu program sadece 1.5 kg lık çamaşırlar için geçerli. Yıkaması güzel 5 kg civarındaki çamaşırınızı tam kurutma yapabiliyor. Sıkma devir hızını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunyuz, 1500 devirde bile sesi neredeyse yok. Tek beğenmediğim kısmı ekranı. Eski casio saatlerin ekranı gibi pek net değil ama iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2016
    Üstün İtalyan kalitesi...

    Kesinlikle tavsiye ediyorum yıkama ve kurutma özelliği tam randuman veriyor. Çok sessiz çalışması şaşırtıcı hatta ilk zamanlar çalışıp çalışmadığını kontrol ediyordum. Aynısından annemede aldım şimdi her yıkamada duasını alıyorum :) kesinlikle pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2016
    taminimden çok iYi

    Yaklaşık bir aYdır kulanıYoruz Yıkama sı çok iYi bu fiatasüper

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2016
    Gayet Başarılı

    Ürünü alalı 20 gün oldu. gayet sessiz çalışıyor. yüksek devirlerde sıkma yapıldığında çok kırışma oluyor.(400 devir ideal sıkma.) Kurutma 2,5 - 3 saatte yaptığında tamamen kurutmuş oluyor. Yıkama ve kurutmasında oldukça memnunuz. tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2016
    teslimat ve alisveris harika

    hepsiburada com.a tesekkur ediyorum. taahhut 3ttikleri surede urunu teslim ettiler. servis ayni gun gelip kurulumu sagladi urunu cok begendik. guvenilir bir siteden alisveris yapmanin huzuru ve keyfi icindeyiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    Güzel ürün

    Cuma gecesi sipariş verdiğim çamaşır makinesi pazartesi günü ulaşarak akşam servis tarafından kurulumu yapıldı,cihaza ön yargılarım vardı fakat hiç endişelenecek bir şey olmadığını anladım. 10 yıkamalık kadar deneme imkanım oldu, gayet güzel yıkıyor ve ayarlama güzel yapıldığında güzel kurutuyor. Eski makinemin hiç yıkamadığını ve canavar gibi çalıştığını anladım. Hazır programları gayet başarılı. Ses sadece su alırken geliyor diğer makinelerle kıyaslandığında çok sessiz, hatta 1500 devirde bile çamaşır odasından belli belirsiz ses geliyor. Kurutma esnasında hafif koku geliyor ki bu diğer kurutmalı makinelerde de oldukça fazla. Otomatik programları başarılı ki isterseniz müdahale edebiliyorsunuz. Uzun vadede ne olur bilmiyorum ama isterseniz servise ek bir ücret karşılığı garanti süresini 7 yıla kadar uzatabiliyorsunuz. Şuan için gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2016
    Tesekkurler

    Gönderis hızından dolayı hepsiburada ekibine tesekkur ederiz sipariş verdik 48saat olmadan kullanmaya başladık ev için ideal.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover WDXA596AHS Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover WDXA596AHS Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat